Puiuti de Sept-Oct 2011(5)
Raspunsuri - Pagina 20
maria26 spune:
buna burtici :)
eu ma lupt cu senzatia de greatza in continuare, desi nu vomit...
azinoapte iar am visat violet.. de data asta imi dadea o prietena 2 sandale albe, frumoase cu flori violet.. nu stiu ce sa mai zic.. ca tot visez.. ba ca imi aiu 2 fuste pe mine, ba 2 camere pline cu flori, chiar si 2 nume de fete, Vileta si Viorela.. la primul eco miia zis ca e un singur sac.. cred ca am devenit paranoica... peste o saptamana voi merge la urmatorul eco..
voi cum va simtiti azi?
6+ si mami de Andy
2 ani +
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria26 buna burtici :) eu ma lupt cu senzatia de greatza in continuare, desi nu vomit... azinoapte iar am visat violet.. de data asta imi dadea o prietena 2 sandale albe, frumoase cu flori violet.. nu stiu ce sa mai zic.. ca tot visez.. ba ca imi aiu 2 fuste pe mine, ba 2 camere pline cu flori, chiar si 2 nume de fete, Vileta si Viorela.. la primul eco miia zis ca e un singur sac.. cred ca am devenit paranoica... peste o saptamana voi merge la urmatorul eco.. voi cum va simtiti azi? 6+ si mami de Andy 2 ani + |
Cred ca o sa ai fetita sau poate doua
PaulaFrida spune:
Va invit la CASUTZA NOUA

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
hellena_d spune:
Ma primiti si pe mine in randul vostru? Si poate ma treceti si in listuta; ultimul CM- 5 dec.2010 si data probabila a nasterii bb-ului- mijlocul lunii septembrie!
Va pup pe toate, mamici mari si mici, si sa auzim numai de bine!
ps: poate sa imi spuna cineva cate sapt are bb-ul meu daca ultimul CM l-am avut pe 5 dec 2010 si data fecundarii a fost in 18-19 dec. 2010? Mc frumos! Va pup!!!

5+