Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!
Raspunsuri - Pagina 16
ioana_fota spune:
Legat de un subiect de ieri,Ucuta doarme f bine in sac de dormit ,eu am ap pe colt si e f rece mereu dau drumu si la AC pt ca nu fac fata caloriferele si peste noapte sunt cam 19-20 grade deci nu o pot lasa fara ca nici ea nu sta invelita.
Nu stiu ce sa zic legat de discutia despre culcat si altele,despre obiceurile la bb,eu sunt mai capoasa din fire si fiimea la fel dar pana acum am reusit sa fiu eu ce-a invingatoare ,sotu si-a dorit mult sa doarma cu ea inainte sa plece vreo 2-3 zile si atat ia trebuit ca sa se invete in pat mi-a luat aproape 3 sapt sa o invat la loc dar am incercat sa am rabdare cu ea,am lasat-o in pat o vreme si apoi usor,usor am incercat sa fac trecerea in patut,e adevarat ca depinde f mult si de copil si de caracterul fiecaruia,na nu stiu ce sa zic,multa bafta tuturor.sanatate multa celor care mai sunt bolnaviori.
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... sa trag si eu un of... Kay inca mai face febra, la intervale mici de 4-5 ore cu frisoane!!! imi dau seama ca va veni un val de febra dupa frisoanele care le are, nu plange mititelu, ci striga! il infasor in capotul meu, il leg fedeles, si-l tin strans in brate, ii atenueaza mult din zgaltzaituri si tot atunci ii bag un supozitor de paracetamol in fundulet pentru ca a dezvoltat intoleranta la panadol, il vomita pur si simplu... nurofenul mai e cum mai e, dar panadolul cah!... frisoanele dureaza cam 10 min timp in care ii urca febra, nici n-o mai masor, clar e undeva peste 39 in fundulet... ii pun comprese reci pe frunte abia dupa ce s-au terminat frisoanele si incep sa-i arda frunte, maini, gat, zona inghinala (picioarele inca reci si nasucul la fel)... apoi incepem numaratoare inversa si-l dezvelesc si dezbrac de hainute... apoi transpira... pun la san si adoarme istovit... cam asta e ciclul nostru... ma darama psihic suferinta lui si ma rog sa treaca mai repede... si sa nu fie nimic grav, doar dinti ...asa a facut la fiecare dintisor dar nu intelegeam pe atunci eu "ciclul" destul de bine... puneam comprese cand avea frisoane, wrong... asteptam sa-i creasca febra pana in tavan, wrong... nu stiam ce sa-i fac cand facea frisoane si-l scutura tare, ii clantzaneau dintii si tremura ca varga... sper ca pana joi sa avem o ameliorare... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Offff...mititelul...mi se pare horror ce povestesti tu acolo...
Doamne, saracutzul....daca la dinti ii este asa greu...la masele si canini...
, sa iasa mai repede dintii buclucasi.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 in alta ordine de idei........................... am si eu una bucata veste buna:))) deci am hotarat aseara ca tati doarme dincoace, eu in patul lui ivan si el in patul nostru................ si ce sa vezi............ baiatul meu baga somn si la ora asta de aseara de la 9.45 cu o trezire la 11.....una la 12......apoi la 3.10 pt papa si apoi eu trezit ca stiam ce are copilu' l-am invelit..........si apoi am dormit tun pana la 7.40 cand iar i-am fc papa................ deci...........iexista o iesplixatie..CARE_I??????????????????? Forever in love...with my baby... |
Io n-am inteles cine unde doarme si care e schimbarea, dar daca zici tu ca e o veste buna....te cred pe cuvant!!!
blue_flower spune:
Asa, si acum:
acum 1 an fi-miu avea 1 ora de la nastere, io eram zombi pe la terapie intensiva
Multumim din suflet fetelor care ne-au urat, adica:
DECE, CrisD, Lillo, BEA, NYNY, bubu, Ruxita - mai ales pt dedicatia speciala , Alexuzzza, Alexia28, Ale1212xa, Elefantica, Myky791, DandanaG, Lucia2000, Ioana_fota, MP, Tomaca
Sa dea Dumnezeu sanatate la toti copii, sa nu mai auzim de boli si de suparari.
Si acum va invitam la masa, si asa nu am apucat sa mananc nika azi. Asta am avut noi sambata la masa:
Aperitive: prosciutto cu pepene galben, tartine cu somon fume si masline, chiftelute de curcan, bulete de cascaval, platou cu ridichi, castraveti si ardei gras, platou cu muschi file si cascaval, salata de pui cu castraveti murati si maioneza
Fel principal: friptura de porc si pulpa de curcan, cartofi gratinati la cuptor sau legume trase in unt, salata de muraturi
Tort cu frisca si fructe
Vinuri, uischiane, martini, sucuri de toate felurile, sampanie, gin.
Si mult drag!!!!
Va multumim inca o data pentru urari!
ioana_fota spune:
OFF doamne ruxita prin ce mai treceti si voisa va ajute DD sa scapati odata de cosmarul asta
myky791 spune:
pupici
[/quote]
Nu trebuie sa fii altfel, nu e ca unii pot si unii nu pot. Si normal ca nu e nimic luat personal.
Si mie mi s-a parut casa goala aseara, dar....nu stiu cum sa explic, vreau sa plec in concediu, vreau sa am un timp cu sotul meu, e normal sa avem nevoie ca si cuplu de un respiro. Nu imi abandonez copilul, dar nici nu mor fara el o saptamana - doua. E bine ingrijit, nu i se intampla nimic, nu ramane cu sechele....
Eu asa gandesc ca....oricum nu pot sa il iau cu mine la ski...sa nu merg 3-4 ani nicaieri? Parerea mea ca un echilibru in toate este benefic tuturor.
de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
[/quote]
bf mie chiar imi pare bine ca plecati. si eu simt nevoia de a mai petrece timp numai cu sotul meu, uneori am impresia ca chiar neam indepartat, nu mai avem timp de noi deloc. iar in privinta lui dani il lasi cu cineva de incredere, stii ca este bine ingrijit, mancat, alintat si iubit. ii mai zic sotului hai sa iesim la o pizza numai noi doi, sa lasam copii la mama, dar nicodata nu am gasit timp.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
adina_bulina spune:
LA MULTI ANI!!!! si de la noi. Sa creasca baiatu mare si sanatos si voi sa fiti sanatosi sa-l cresteti bine, sa fiti o familie fericita!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
gmilady spune:
La multi ani, Dani, pentru primul anisor! O viata fericita, lipsita de griji si plina de impliniri!
La multi ani, Irina! Sa ai parte de tot ce-i mai bun: iubire, fericire, sanatate, succes!
La multi ani, Adrian! Felicitari pentru achizitii, tot inainte!
myky791 spune:
ruxita imi pare rau de micul kay. e grozanic ce zici tu acolo. sa iasa dintisorii mai repede ca e crunt...
_
myky791 spune:
buna gmaldy. cremutele ink nau ajuns? eu imi pun mari separnte in cream ca sa nu mai ajung la dct pt decalotare
_