Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
La multi ani
Irina modelutza
Adrian Theodor - de Baly
Daniel mergaciosul
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... sa trag si eu un of... Kay inca mai face febra, la intervale mici de 4-5 ore cu frisoane!!! imi dau seama ca va veni un val de febra dupa frisoanele care le are, nu plange mititelu, ci striga! il infasor in capotul meu, il leg fedeles, si-l tin strans in brate, ii atenueaza mult din zgaltzaituri si tot atunci ii bag un supozitor de paracetamol in fundulet pentru ca a dezvoltat intoleranta la panadol, il vomita pur si simplu... nurofenul mai e cum mai e, dar panadolul cah!... frisoanele dureaza cam 10 min timp in care ii urca febra, nici n-o mai masor, clar e undeva peste 39 in fundulet... ii pun comprese reci pe frunte abia dupa ce s-au terminat frisoanele si incep sa-i arda frunte, maini, gat, zona inghinala (picioarele inca reci si nasucul la fel)... apoi incepem numaratoare inversa si-l dezvelesc si dezbrac de hainute... apoi transpira... pun la san si adoarme istovit... cam asta e ciclul nostru... ma darama psihic suferinta lui si ma rog sa treaca mai repede... si sa nu fie nimic grav, doar dinti ...asa a facut la fiecare dintisor dar nu intelegeam pe atunci eu "ciclul" destul de bine... puneam comprese cand avea frisoane, wrong... asteptam sa-i creasca febra pana in tavan, wrong... nu stiam ce sa-i fac cand facea frisoane si-l scutura tare, ii clantzaneau dintii si tremura ca varga... sper ca pana joi sa avem o ameliorare... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
![](rugaciune.gif)
nu stiu cum mai rezisti...
![](floare.gif)
bietul kay...
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](buggy.gif)
![](cavaler.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... sa trag si eu un of... Kay inca mai face febra, la intervale mici de 4-5 ore cu frisoane!!! imi dau seama ca va veni un val de febra dupa frisoanele care le are, nu plange mititelu, ci striga! il infasor in capotul meu, il leg fedeles, si-l tin strans in brate, ii atenueaza mult din zgaltzaituri si tot atunci ii bag un supozitor de paracetamol in fundulet pentru ca a dezvoltat intoleranta la panadol, il vomita pur si simplu... nurofenul mai e cum mai e, dar panadolul cah!... frisoanele dureaza cam 10 min timp in care ii urca febra, nici n-o mai masor, clar e undeva peste 39 in fundulet... ii pun comprese reci pe frunte abia dupa ce s-au terminat frisoanele si incep sa-i arda frunte, maini, gat, zona inghinala (picioarele inca reci si nasucul la fel)... apoi incepem numaratoare inversa si-l dezvelesc si dezbrac de hainute... apoi transpira... pun la san si adoarme istovit... cam asta e ciclul nostru... ma darama psihic suferinta lui si ma rog sa treaca mai repede... si sa nu fie nimic grav, doar dinti ...asa a facut la fiecare dintisor dar nu intelegeam pe atunci eu "ciclul" destul de bine... puneam comprese cand avea frisoane, wrong... asteptam sa-i creasca febra pana in tavan, wrong... nu stiam ce sa-i fac cand facea frisoane si-l scutura tare, ii clantzaneau dintii si tremura ca varga... sper ca pana joi sa avem o ameliorare... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) Multa sanatate! Eu nu stiu cum rezistati. Nu mergi totusi si la un spital? |
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravo mamici dragute pentru acest an frumos Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
Multumim frumos.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Irina, ![]() La Multi Ani, Daniel, ![]() La multi Ani, Adrian Theodor, ![]() LML Iuria, de mami Lorex, la ultima aniversare cu lunitze! ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Multumesc frumos. Si voua la fel.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui xela_07![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc Xela.
mamidepuiuti spune:
sa dau si eu buna dimi...ca am intrat cam buzna
elefantico,te pricepi la facut urari,ca vad ca multora (si mie) le-a fost pofta sa le subscrie
ferberizarea...mda,cum zicea dece...teoria e una,dar praftica...greu,dom'le! greu!...
la sondajul cuscrei mele...guilty...da' caz de fortza majora
...dus kupilu la bunici de la 1 an si 8 luni,iar eu facut "naveta"...dar nu va spun cat plangeam ca nebuna ca nu-mi era prin preajma...asa a fost...bani de bona nu aveam,la gradi nu-l primea nimeni,la serv trebuia sa merg...
...cumva am supravietuit,dar...stres mare pe capul meu,desi stiam ca este bine ingrijit,iubit...plus ca am sperat sa fie mai independent,sa nu fie un baiat prea mamos...sufletu'...tot baiatu' lui mami e si in zi de azi...
...cuscra,a avea ana putina treaba,dar promit ca nu ma bag in ciorba lor...doar vizite(rarutze) si anuntate telefonic in prealabil
mami de Alex si
Radu
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti sa dau si eu buna dimi...ca am intrat cam buzna ![]() elefantico,te pricepi la facut urari,ca vad ca multora (si mie) le-a fost pofta sa le subscrie ![]() ![]() ![]() ![]() ferberizarea...mda,cum zicea dece...teoria e una,dar praftica...greu,dom'le! greu!... ![]() ![]() ![]() la sondajul cuscrei mele...guilty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ma tare bucur ca v-a placut mesajul ...dar meritul nu e al meu ...in sensul ca m-am inspirat de pe la voi ...nu mai stiu cine a colorat prima data asa o urare si acum am zis sa fac si eu
![](icon_smile_big.gif)
Mamica mandra de odorul ei
blue_flower spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel am mufat-o. cere asa de des si zi si noapte,zici ca ...stie ea ceva ![]() asa...felicitari pt petreceri faine,alegeri inspirate ![]() dilema: ce trebuie ca sa poti sta fara bebe? de ce unii pot? nu e nimic personal, poate doar invidie ca faceti si altceva, dar...cum reusiti: BF sau alte fete care stati mai multe zile fara ei?cumnata mea l-a trimis pe nepot (face vineri 1 an) in Romania pentru 3 luni, sta cu mamma si bunica ei, ca sa se " mai odihneasca si ea". nu-mi spun parerea,ca nu conteaza asta, dar as vrea sa stiu cum gandeste cineva care poate. pupici |
Nu trebuie sa fii altfel, nu e ca unii pot si unii nu pot. Si normal ca nu e nimic luat personal.
Si mie mi s-a parut casa goala aseara, dar....nu stiu cum sa explic, vreau sa plec in concediu, vreau sa am un timp cu sotul meu, e normal sa avem nevoie ca si cuplu de un respiro. Nu imi abandonez copilul, dar nici nu mor fara el o saptamana - doua. E bine ingrijit, nu i se intampla nimic, nu ramane cu sechele....
Eu asa gandesc ca....oricum nu pot sa il iau cu mine la ski...sa nu merg 3-4 ani nicaieri? Parerea mea ca un echilibru in toate este benefic tuturor.