Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

La multi ani, Dani, pentru primul anisor! O viata fericita, lipsita de griji si plina de impliniri!

La multi ani, Irina! Sa ai parte de tot ce-i mai bun: iubire, fericire, sanatate, succes!

La multi ani, Adrian! Felicitari pentru achizitii, tot inainte!

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

BF vacanta frumoasa Si toata stima pentru lecturi... pentru o mamica informata.

Eu mai stiam cate ceva din teorie (si Cristies imi amintesc ca a mai scris cateva dintre principii), dar practica ... am inceput bine cu patutul dar apoi am descoperit ce bine e sa dormim impreuna, deci... nu mai povestesc... cu bona adoarme ziua leganat in carucior, deci tot nu singur... cand am fost eu plecata din tara pentru cateva zile am rugat-o pe ea sa ramana peste noapte, sa fim siguri ca e ok (si a fost)...

As fi zis si eu de Bebix ca e "demanding", cand s-a nascut era cel mai plangacios bebe, dar in timp a devenit din ce in ce mai intelegator ... Mie mi se pare ca a incept sa raspunda cu da si nu ... nu-s sigura, dar cateodata le nimereste (alteori raspunde la toate NU, dand din cap recunoaste din ton ca-i intrebare si zice din principiu nu )..

A, si acum e cu mult mai demanding cu noi decat cu bona, desi nici ea nu-l lasa deloc sa planga... probabil simte ca noi sarim mai repede si clar si speculeaza , pe langa nevoile reale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

noi suntem bine, va multumim de gandurile bune. sapt asta o sa maduc sa fac exudat la gat si nas sa vad ec si cum, dct mia zis ca la cel mare nu e nevoie ca iam facut anul trecut exudat si nu avea nimic si nu are cum sai apara cevaasa o fi? am uitat sai zic de analize pt pici. cand moi duce la vaccin.

vorbeati de copii... si eu sunt antiplans la copil ca nu vad sa rezol;ve acest lucru ceva, dar nu rezist eu sal las sa planga. tin sa precizez ca baitul mare a fost gen iris a lui sorina(asa ca te inteleg perfect mami), nu voia nimic, toata ziua plangea din orice, manca numai daci faceam teatru de papusi, nu statea in carut, nu in patut dormea numai pe picioare, pana la 1 an si 8 luni nu a dormit noaptea, plangea efectiv din ora in ora, dar acum cand are aproape 6 ani am uitat. atunci eram terminata psihic si fizic slabisem ingrozitor, dar uite ca timpul le rezolva pe toate. mam indepartat de subiect, nici pe cel mare nul lasam sa planga, am incercat odat sau de doua ori dar mai mult de 3 min nam rezistat si lam luat in brate. ce era sai fac? consider ca fiecare stie cel mai bine ce trebuie pt copilul ei, are feelingul acela.

duminica am luat motul, a plans piciul meu dea rupt. marait, indispus, asta e. a ales dupa tava cartea, caietul si banii. deci profesor il fac sau scriitor. o sa pun zilele astea pozici, aseara lam tuns cu masina si stat il gadila, a fost super extrem de cuminte. nici nu ne asteptam.

bravo noruta uca pt mersul singurica. un pufulete precoce

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Myky, felicitari pt alegerile puiului, si sorry pt maraiala...
M-ai linistit, cand ai spus de baiatul tau cel mare, ca s-a mai linistit spre 1 an si 8 luni..(sincer, cam tot spre 2 ani gandeam si eu, oricat as vrea sa fie altfel).
Despre exudatul baiatului cel mare...mi se pare ciudat ce a zis medicul, cum ca este putin probabil sa ia ceva in decurs de un an...copilul este in colectivitate, nu?..Pai, din cate stiu eu...ei se pot "virusa" si de la o zi la alta ... daramite de la un an la altul...in fine, probabil ca stie el ceva...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Myky, de-asta am si intrat la ora asta de la birou

Sa spun ca tocmai au ajuns cremutele Le-am ridicat in dimineata asta de la posta (vad ca a durat ceva). Transportul a fost pana la urma 8.5 euro (deci impartit la cate suntem).

Tomaca, daca poti, ne auzim la tel sau PM? Daca nu ai timp, incerc sa ma ocup si eu de distribuire, sa-mi zici... Daca se grabeste cineva, pe mine ma gasiti toata ziua la birou (pana seara la 18:30-19:00 ) in centru, trimit PM cu detaliile. Daca nu, le dau Tomacai si le distribuie ea mai departe.

Edit ca mancasem un a si iesise greseala de ortografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi ne-am intors de la vaccin...mi-am fc prg azi..ca sa nu fie DR cAre l-a trimis labalamuc si?////...surpriza...ea era
i-a fc priorixul...zica-ndu-mi sa in peste 2 sapt sa fac infarix xeha si apoi....o analiza sa vedem daca are anticorpi pt ...hepatita...sau m rog..

are 10.8 kile( dar cred ca sunt10.5 ca abia mancase si nu fc kk..
79 cm...e ok...la masuratori...a plans un pic cand i l-a fc..dar gata nu la tinut mult...

mi-a zis ca musai tre sa-i cumpar carnet de vaccinuri( l-am pierdut) ca sunt unele state care iti cer pt copil...ca pt caine..vaccinurile la zi....na...si cum eu le-am facut in jde locuri...vedem...

ma duc sa mai citesc vad ca s-a cam scris in lipsa mea...hm

a consultatia 150..priorixul 70

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

duminica am luat motul, a plans piciul meu dea rupt. marait, indispus, asta e. a ales dupa tava cartea, caietul si banii. deci profesor il fac sau scriitor. o sa pun zilele astea pozici, aseara lam tuns cu masina si stat il gadila, a fost super extrem de cuminte. nici nu ne asteptam.

salutari fetele.
Profesor nu te-as sfatui la ce salarii au....

Mergi la inceput

Tomaca, Tudorel, sa se confirme ca nu-i motiv de ingrijorare!
La multi ani pt. Sf. Ioan, si sa recuperati sarbatorirea

Mergi la inceput

Felicitari noilor pufi plimbareti
Yannis
Uca

Mergi la inceput

LML, Bobitza!!! 11 luni, apoi incep anisorii

Si cu scuze pentru wkd :

La multi ani, Maia! Sanatate si fericire!

La multi ani, Cristi! Sa cresti mare si frumos, si sa fii mereu cel mai iubit!
Felicitari pentru dintisor!
La tot nici urma... Bebix e cavaler si ramane el ultimul promitem Marei (chiar nu da nici un semn si nici dr. nu a vazut nimic la ultimul control)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele am pus pe mail niste retete pt bebelusi.
Ioana_fota mi le-a dat sub forma de poze iar eu le-am facut pdf.
Asa ca multumim frumos Ioana
Speram sa va fie de folos.

Mergi la inceput