Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Myky, de-asta am si intrat la ora asta de la birou

Sa spun ca tocmai au ajuns cremutele Le-am ridicat in dimineata asta de la posta (vad ca durat ceva). Transportul a fost pana la urma 8.5 euro (deci impartit la cate suntem).

Tomaca, daca poti, ne auzim la tel sau PM? Daca nu ai timp, incerc sa ma ocup si eu de distribuire, sa-mi zici... Daca se grabeste cineva, pe mine ma gasiti toata ziua la birou (pana seara la 18:30-19:00 ) in centru, trimit PM cu detaliile. Daca nu, le dau Tomacai si le distribuie ea mai departe.

multumim ink o data
eu iam dat pm toamacai cu adresa. cu banutii? ne dai pe pm conttul sau pe mail cum facem?

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dece sa va fie de bine vaccinul.........
felicitari pentru masuratori!!!!!!!!!!!!!!
foarte bun!!!!!!!!!

ma bucur ca ai ales sa nu pleci la so_......
las ca ii trece lui supararea.....

pupam pe jiji mic si sper sa nu aiba reactii!!!!!!!!!!!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lucia pt ca te-ai straduit sa le faci pdf .Munca in echipa de multe ori da roade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Sa spun ca tocmai au ajuns cremutele Le-am ridicat in dimineata asta de la posta (vad ca durat ceva). Transportul a fost pana la urma 8.5 euro (deci impartit la cate suntem).

Tomaca, daca poti, ne auzim la tel sau PM? Daca nu ai timp, incerc sa ma ocup si eu de distribuire, sa-mi zici... Daca se grabeste cineva, pe mine ma gasiti toata ziua la birou (pana seara la 18:30-19:00 ) in centru, trimit PM cu detaliile. Daca nu, le dau Tomacai si le distribuie ea mai departe.

Am vazut PM acum. Te sun. Fetele din Bucuresti cum vreti sa procedam?
Bubu, n-am adresa ta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi ne-am intors de la vaccin...mi-am fc prg azi..ca sa nu fie DR cAre l-a trimis labalamuc si?////...surpriza...ea era
i-a fc priorixul...zica-ndu-mi sa in peste 2 sapt sa fac infarix xeha si apoi....o analiza sa vedem daca are anticorpi pt ...hepatita...sau m rog..

are 10.8 kile( dar cred ca sunt10.5 ca abia mancase si nu fc kk..
79 cm...e ok...la masuratori...a plans un pic cand i l-a fc..dar gata nu la tinut mult...

mi-a zis ca musai tre sa-i cumpar carnet de vaccinuri( l-am pierdut) ca sunt unele state care iti cer pt copil...ca pt caine..vaccinurile la zi....na...si cum eu le-am facut in jde locuri...vedem...

ma duc sa mai citesc vad ca s-a cam scris in lipsa mea...hm

a consultatia 150..priorixul 70

Felicitari pentru masuratori! Baiat mare ai tu acolo, Dece! Si curajos... Sa fie fara reactii, vaccinul!
Carnet de vaccinari...dap, se pare ca e obligatoriu....Bine ai zis, of...ca la "pet-uri"...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

BF adik pana acum dorema el la el in patutz, adik patul lui care se trage..nu a picat niciodatra din el...................si noi in patul nostru
acu pe tati l-am trimis in alta camera........si eu am dormit in patul lui Ivan si el singurel in patul nostru...................si a dormit bine....................
de la 3 pana la 7 jumate neintors...ceea ce e mare lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

dece - mi se pare normal sa-l pui pe cel mic, respectiv tu care tb sa ai grija de el pe primul loc in cdt date. Jiji mare a exagerat, ar trebui sa-si dea seama si el ...
Felicitari ptr bilantul de 1 an!

Cris.d - stii cum e ... daca tu nu poti sa o lasi (oricum in conditiile in care nu se ofera cineva sa stea cu ea nu are rost discutia ...) nu inseamna neaparat ca restul mamelor gandesc ca tine. Depinde f mult si conjunctura, copilul (mai bazdacos sau nu), mama care il lasa ... dar una peste alta primul lucru la care m-am gandit cand ai spus de cumnata ta a fost ceva de genul ... ce femeie desteapta, bravo ei . So, cum poate ... de ce sa nu poata ca doar nu-l abandoneaza si sunt doar 3 luni ...
Ma rog ... eu n-as putea atat de mult, dar vreo 2 saptamani cred ca m-as obisnui, si ce bine mi-ar fi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Am vazut PM acum. Te sun. Fetele din Bucuresti cum vreti sa procedam?
Bubu, n-am adresa ta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Sa ne vedem la o cafea/suc ca doar e un motiv f serios . Din pacate eu nu pot in timpul saptamanii ...

Mergi la inceput

Haircut - ce faceti, a fost party care tine 3 zile si 3 nopti ? Ce a ales M? La cum stau previziunile in sensul asta cel care va gati la chefurile copiilor nostri va fi C cu siguanta , sau macar ... va da indicatii pretioase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

BF adik pana acum dorema el la el in patutz, adik patul lui care se trage..nu a picat niciodatra din el...................si noi in patul nostru
acu pe tati l-am trimis in alta camera........si eu am dormit in patul lui Ivan si el singurel in patul nostru...................si a dormit bine....................
de la 3 pana la 7 jumate neintors...ceea ce e mare lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aha.
capisco.

Mergi la inceput