Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
pop_adelina spune:
buna fetelor!!! ne-am intors si noi din oras cu vreo 300 lei mai "goi"!!! nu ma pot abtine sa nu-i cumpar hainute, desi nu mai am unde sa le pun, am alea mai marisoare primite care stau pe balcon in saci!!!ar trebui sa iesim in oras fara bani!!!de pe net nu am cumparat decat carucioru si patutu si acum de la nastasie centru de activitati!!! atata mi-ar mai lipsi sa cumpar si de pe net
office, tu unde ai poze cu bb? ca nu te-am vazut nici in albumu comun si nici pe fb nu ai poze. de ce il tii asa scump la vedere?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Fistiq spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tanamera
Ei,ei,ei si sa nu zici tu nimic,cred ca ne-am fi bagat mai multe si imparteam transportul(a propos cat costa?). Alynta merci. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
sorry, m, deja dadusem comanda cind s-a pus problema asta cu imparteala... in total cu tot cu transport a ajuns la 58 de lire. asta vine vreo 3oo-350 ron
chiar imi pare rau ca nu am zis nik
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera L-am cantarit aseara pe Albert,are 7 kg.Oare e prea plinut? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Prea plinut nu e cu siguranta.... daca al tau e plinut de al meu ce sa mai zic. Cantarit acum la pielicica goala 8.2 kg si e mai mare doar cu 2 zile decat Albert. Si eu mi-am facut griji ca e prea gras dar m-au linistit pediatrii. Lasa copilul in pace ca are timp sa slabeasca. Pupam grasunii
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
office spune:
Mariuk, multumesc mult pentru reteta si promptitudine!
Adelina, mai pun uneori poze in albumul comun si un filmulet pe FB, in general ma cam feresc ca ma cearta tat-su' ca "exploatez copilu' in scopuri publicitare"!.
Meme de Maiu si Lulia
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 [...] Eu cred ca sufar de o boala ca nu suport sa vad bani in portofel. Mihaela si PETRA (01.09.2010) |
Daca nu-i suporti in portofel ma ofer sa te ajut. Eu suport cu bucurie banii din portofelul altora
Lasand gluma, cred ca toate fetele sufera de aceasta boala... eu nu rezist sa ies fara sa cumpar ceva la bb. Eu sunt pe locul doi, dar sunt si eu pe lista. Noroc ca ne mai rasfata tati
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
andre_flo spune:
Ana, La multi ani! cat mai fericiti.
Nastasie, Calin al tau e urias. Diana l-a 5 luni avea 66-67 cm.
Fistiq, despre ce blender este vorba? Am unul, dar este cam vechi...si vreau si eu unul nou.
saptamana asta facem vaccin si vom scapa de intepaturi pentru o perioada mare de timp.
Andreea, fericita de Diana Elena
ana_25 spune:
Multumim de urari!! Si voua la fel,multi ani fericiti!!!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
idalis, tanamera, bucurati-va ca sunt mai dolofanei, ca au de unde da jos cand incep sa mearga!!!al meu e tare subtirel, 5,900 la 3 luni dar pare si mai slab si toata lumea imi zice ca e subtirel, dar daca e sanatos, e bine oricum!!!bucurati-va de sunculite!!!
office, nu te-am vazut deloc in albumul comun!!!spune-i sotului ca platim sa-l vedem
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS