Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua!

Anuska, felicitari pt aniversare si la citi mai multi ani impreuna! Va pupam pe toti 3 o sa facem si noi acusica cununia religioasa o data cu botezul.

idalis, am fost intr-un gind aseara. si eu l-am pus pe Tudor in patutul lui, dupa mult timp. dar m-am simtit asa de rau fara el! stateam cu okii pe pereti si-mi dadeau lacrimile la gindul cum ar fi viata fara el. (desi daca intind mina ii pot atinge piciorusele in patut) la 6 l-am luat linga mine in pat

donna, imi pare tare rau de motan

referitor la olita, nu o sa ma grabesc nici eu. cind a fost bb, sora mea cea mica a avut probleme cu funduletul din cauza ca mama s-a grabit.

o zi frumusica tare in continuare sa aveti!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Ne-am intors de la plimbare; bineinteles ca Petra a dormit in carucior iar eu am inghetat. Iarna pare atat de mult o ora de plimbare. Macar m-am incalzit facand si ceva cumparaturi si tocand o gramada de bani. Fetelor reusiti sa nu tocati la fiecare iesire in oras vreo 200 lei cel putin? Eu cred ca sufar de o boala ca nu suport sa vad bani in portofel. Cumpar toate minunile si pentru mine si pentru fetita. Bine ca e sotul plecat ca nu cumpar si pentru el. Si ca sa fie si o cireasa pe tort mi-am comandat si o poseta on-line. Pe care ma indoiesc ca o voi folosi curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mihaelka si eu vreau sa "toc" azi niste bani,nu am mai iesit din casa de miercuri,imi vine sa ma urc pe pereti.

Ati facut careva comanda vreodata pe fragrancedirect.co.uk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Ati facut careva comanda vreodata pe fragrancedirect.co.uk?

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Nu am facut si te rog frumos nu imi mai da idei. Eu prefer cumparaturile din magazin ca vad exact ce cumpar dar mai "scap" uneori si pe net. Noi, femeile suntem ingrozitoare.

Mergi la inceput

De o vreme incoace mi-am luat tot felul de chestii de pe net.La Albert majoritatea lucrurilor de pe net i le-am luat.Si e simplu,le aduce curierul pna la usa.

Mergi la inceput

Citat:

De o vreme incoace mi-am luat tot felul de chestii de pe net.La Albert majoritatea lucrurilor de pe net i le-am luat.Si e simplu,le aduce curierul pna la usa.

si eu am mania asta in ultimul timp. altfel n-am nici o sansa sa ies la cumparaturi, ca n-am cu cine lasa bbele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

In ultimul timp am luat de imbracat copiilor de aici! E site-ul unei prietene. Sunt aduse din Anglia,noi(mai putin cele la care e specificat "China").

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Fistiq poate imi dai niste ponturi.Tu blender ti-ai luat pe cand incepi diversificarea?

Mergi la inceput

Citat:

Fistiq poate imi dai niste ponturi.Tu blender ti-ai luat pe cand incepi diversificarea?

da, am dat comanda pe amazon la ala de vorbeam despre el pe FB. mi s-a parut o afacere sa-l comand asa si saptamina asta cred ca si soseste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:

da, am dat comanda pe amazon la ala de vorbeam despre el pe FB. mi s-a parut o afacere sa-l comand asa si saptamina asta cred ca si soseste.

Ei,ei,ei si sa nu zici tu nimic,cred ca ne-am fi bagat mai multe si imparteam transportul(a propos cat costa?).

Alynta merci.

Mergi la inceput