Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
oramona spune:
Ce-mi mai doarme mandra. A adormit pe la 13.30 si doaaarme. Am spalat vase, rufe, le-am intins, am facut ciorbita de pui si o tot verific sa vad daca nu face febra, ca fata cea mare a fost racita si acum e si taica'su si parca ma gadila si pe mine in gat.
Eu mi-am comandat acum o rochita si pentru fata cea mare niste bluzite de pe bonprix. Un termometru de ureche, dar nu mai stiu de unde, cu transport gratuit in luna ian, un aspirator si incet , incet vad ca sunt tot mai interesata de astfel de cumparaturi.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
oramona un aspirator bun vreau si yo...si tot caut si nu ma hotarasc. Aaaa...si mai vreau o masina de facut paine urgent. Asta asa ca sunt innebunita dupa painea de casa...de aia nu slabesc yo
Si mai vreau o garderoba noua, o bona, o "tara ca afara"...si multe altele . "Vrutul" e gratis nu?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
andre_flo spune:
o fi ceva in aer de dorm copilasii asa mult. si Diana a dormit de la ora 14 pana acum la 16:50
Andreea, fericita de Diana Elena
oramona spune:
Idalis, asta vara faceam cate o paine, cel mult doua pe saptamana. Bine, daca nu aveam si o mancam calda trebuia urgent sa facem alta, dar din toamna am facut cate o paine zilnic si chiar si doua, de asta nici kg mele nu se duc. Acum am terminat sacul de faina de la bunica si cumparam iar si cand mi-e pofta mai pun masina sa faca rapid o pinita. Se merita sa-ti cumperi, mai faci un cozonac, o placinta, gogosele, ma rog, aluaturile pentru astea.
Si de vrut...vreau si eu multe tare...
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
tanamera spune:
Office eu anul asta mi-am luat niste haine de kurtmann .ro,prima comanda au gresit-o si mi-au dat un voucher de 30 lei pentru urmatoarea.Sunt haine zara,stradivarius si bershka.
La Albert i-am luat lucruri de pe baby comfort .ro,iar hainite de pe andreibabyfashion.Poate imi iau avertisment.
oramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_flo o fi ceva in aer de dorm copilasii asa mult. si Diana a dormit de la ora 14 pana acum la 16:50 Andreea, fericita de Diana Elena |
A mea inca nu s-a trezit, nu a mai dormit de mult dupa amiaza atata. Ea dorme dimineata pana pe la 12-13 cu o pauza de papa pe la 10, dar apoi, nu.
mari_paun spune:
Apropos de somn...petru a dormit de la ore 23 pana la ora 9...ma gandeam ca tre sa-l trezesc sa-l hranesc... apoi a dormit iar vreo 2 ore si la ora 16.30 a adormit iar...la noapte ce facem?
eu nu mai cumpar haine pt bebel, are destule si avem bugetul limitat
Pt Ema cumparam mereu ca nu ma puteam abtine, acum Petru a primit o gramada si nu ma uit pe la magazinele de bb
am un blender primit, si am gasit un robot de ocazie ...dar nou , pe care mi-l cumpara fratele
pup ca trage Ema de mine
mihaelka77 spune:
HA, HA, HA, s-a deschis subiectul cumparaturilor on-line. Super; suntem pe langa subiect dar ... forumul e si pentru mamici asa ca e normal sa vorbim si despre micile noastre placeri. Ultima achizitie on line: poseta de la gabriela carp. Imi plac la nebunie.
Office, Tanamera ce nume aveti voi pe FB? Al meu e Braniste Mihaela.
Copilul meu abia s-a culcat; s-a certat cu jucariile, cu paturica si cu hainele de pe ea pana a obosit. Cred ca nu mai imi fac nimic de mancare si comand o pizza.
camisv spune:
Al meu copil nu are "aer" ca la voi, ca nu doarme ziua decat in reprize de jumatate de ora si astea vreo 3. Astazi s-a si trezit la 7, dar nu ma plang, caci seara doarme de la 8, deci am si eu timpul meu. Azi nici nu ne-am plimbat, ca a fost prea frig ... am iesit asa vreo 5 min.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
nastasie spune:
ana, multi ani impreuna.
puiutza, la multe lunite si ani.
office, felicitari pt dintisor.
idalis, nu mai sta cu grija ca oricum il vei auzi.noi oricum dormim iepureste(mamele in general).asa ca dormi si tu langa el nu mai face noapte alba.
donna, ce rau imi pare.
mary, eu zic ca e devreme.adica il pui tu dar nu va face singur.eu v-am zis ca razvan al meu a fost puturos la toate dar si cand le-a facut, le-a facut bine.si l-am dat la cresa la 1 an si 10 luni ca la 2 ani ma intorceam la servici si in septembrie era de 1 an si 10 luni si ca sa nu pierd locul la cresa l-am dat.si in primavara mi-a cerut singur sa faca pisu la copaci afara.si de atunci nici macar un accident noaptea nu a avut.si m-am chinuit eu inainte de mama focului.tot cand a vrut el a facut.asa ca la calin nu ma agit, il las pe el singurel.ca doar n-o sta cu pampers toata viata.este stric parerea mea.
andre flo, este lung calin.purtam haine de 9 luni.ca greutate sunt multumita:8.300 la 5 luni jumate.acum la cm nu l-am mai masurat insa ti-am zis la 4 luni avea 70.pai in stilul asta cumpar haine de 1 an juma la vara nu de 9-12.ce vaccin faceti?ala de 6?si dupa aia cand?tocmai la 1 an?noi l-am facut cu intarziere pe ala de 4 luni asa ca il vom avea decalat si pe ala de 6, cred ca undeva pe la 7 luni jumatate.
ai mei sunt cobza.lui razvan i se infunda nasul iar la calin colcaie mucii.saptamana asta e si razvan in vacanta, maine sunt numai eu cu ei 24h.o sa fiu zombi.deja nu mai sta nici la BB.aseara l-am bagat in priza pe la 2 noaptea.prost a dormit azi noapte, dar de mancat vad ca mananca chit ca il enerveaza la culme mucii.nu au febra si alte simptome si sper din suflet sa scap repede de muci ca nu ii suport.
ooo, cumparaturi.copiii sunt pe primul loc.
tanamera, pe andreibaby azi era reducere de 20%.am vrut sa iau si eu dar nu aveau in stoc ce vroiam asa ca am renuntat.ma abtin cu greu sa nu le cumpar.calin are o gramada de la fra-su dar abia de pe la 1 an jumate-2 in sus.nu stiu ce am facut cu ele.cred ca nu mai vroiam altul la momentul ala si le-am dat.zau ca nu mai stiu.iar razvan mai primeste si de la varul lui din germania.dar tot le cumpar.
cred ca m-am intins.s-a trezit iar calin ca nu poate respira.fug.va pup.