Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_25 spune:
MIHAELKA multumesc la fel!!!
IDALIS eu am avut sambata salata orientala.Azi nici eu n-am idee.
Si Maia de vreo trei Dumineci incoa' plange de numa' cand mergem la soacra-mea la masa.De abia o potolesc,cred ca nu-i place in casa straina ca asa cu soacra-mea n-are treaba,rade cand vine la noi.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena sa inteleg ca nu doar al meu copil e alergic la soacre :)) barbata-miu i-a spus maica-sii: ori vii mai des pe la noi, sa se invete copilul cu tine, ori nu mai vii deloc, ca uite-l cum plange :)) mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Tare :D
Numai ca ce te faci de vine zilnic sau si mai des? Din experiente proprii...nu-i 'parfum' :), dar macar prinde bine lui bebe, mai schimba impresii si cu alte persoane.
Karin, si Vladut dupa vaccin a slabit un pic! N-avea grija, isi revine Andreas indata! Si parca chichiuta zicea de Rotarix...mult am patimit noi din pricina lui (nu vreau sa te sperii, dar au trebuit cateva saptamani sa ne revenim complet).
Am uitat sa va urez o saptamana perfecta!
ana_25 spune:
ADELENA cand vine soacra-ta la voi,sa nu-l ia ea in brate sau sa se apropie imediat de el. Tine-l tu un pic in brate sa vb ea cu el mai de la distanta asa,pana se obisnuieste bb cu prezenta ei. Eu asa fac,si functioneaza!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Anuta, LA MULTI ANI fericiti. Sa va bucurati pana la adanci batraneti de voi si de comoara voastra mica.
La multi ani si multe, multe lunite pentru Alexandru Mihai de mami Puiutza. Te asteptam sa treci pe la noi sa ne servesti cu tortulet
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
Ana multi ani fericiti de casnicie! Noi implinim 6 ani de ziua printesei tale Maia . Ce repede a trecut timpul.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
camisv spune:
Buna dimineata ... hai ca mai pot spune inca
facem si noi apel. Astazi este frig, asa ca nu cred ca plecam pe coclauri, poate doar scoatem putin nasucul, sa inghete nitel.
Eu il alaptez pe Tudor noaptea si nu se trezeste cand il iau din patut. Cand il aud ca maraie, il iau si el suge cu ochii inchisi asa ca nu-i nici o problema sa adoarma la loc
Daca-i la mine in brate, in general rade la straini, daca nu, depinde de toanele lui si de persoana in cauza.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
adelena spune:
:)) varianta cu venitu mai des a spus-o si el asa pt ca stie ca nu vine...speram sa ramana cealalta :))
ANA, nu stiu ce are, dar numa la ea pune buza si urla...de fapt l-am lasat la ea acum ceva vreme si intr-o ora ne-a sunat ca nu se mai inetelege cu el ca urala groaznic...cand ne-am dus, era in dormitor doar ea cu el (fara David, dupa care Radu e topit), cu lumina stinsa si-l legana de mama focului in brate. Atipise saracutu, dar suspina intr-una in somn...clar ca l-a speriat intunericul, clar ca s-a speriat ca nu a vazut nici o fata cunoscuta pt ca pe David il expediase ca chipurile vorbeste tare si-l sperie...samd...eu cred ca de-atunci i se trage
Arianna11 spune:
Salutare fetele,
noi ieri am sarbatorit cei 2 anisori ai finutei noastre.....a fost ff frumos
Alesia vad ca se ingreuneaza pe zi ce trece...azi o cantaresc sa vad cat a mai luat in greutate.Cat despre stat in brate la altii...nu zice nik...nu plange...se duce si sta serioasa...asa sta ea de obicei cand e in brate,rar zambeste,cum o pun culcata imediat gangureste,rade..e toata vesela,ma gandesc ca in brate studiaza lumea si in jurul ei.
Sa uram LA MULTI ANI! sarbatoritului de astazi...Alexandru de Puiutza
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Ana La multi ani! sa aveti parte de multi ani fericiti de acum inainte
Ma duc sa ma epilez la subbrat si mustacioara
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
pop_adelina spune:
adelena, multumim!!! multa bafta si putere sa treci cu bine de saptamana asta!!!
ana, felicitari pentru anivbersare si la cat mai multi ani fericiti de casnicie!!!!a si multumim de capitol!!!
bebecris, esti vrednica!!! eu merg pe principiu ca lunea nici iarba nu creste, so...mergem doar la plimbare azi!!!
Mari, si eu urmaresc discutiile si pe facebook, dar tot aici imi place mai mult, desi sunt noua!!!
va pup si va urez o zi superba!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS