Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
Mari-Mariuk spune:
Vlad sta la soacra-mea si ii place, ca ea ii canta, se joaca cu el...are experienta cu bebelusi, ca are 4 copii ce i-a facut mari, 3 nepoti de la fata cea mare, plus ca e dadaca de ani buni...
ANA, la cat mai multi ani fericiti in casnicie!
Noi pe 4 februarie vom sarbatori un an de cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina. Il voi scoate din cutie si il pun la loc de cinste.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Mari-Mariuk spune:
INTREBARE: voi de la cate luni intentionati sa puneti copilul pe olita? Pe mine ma bate gandul ca dupa vreo 2 saptamani dupa ce va sta bine in fundulet sa incep sa il pun cate 2-3 minute in fiecare dimineata sa se obisnuiasca, nu neaparat sa faca ceva la inceput, dar sa nu planga de frica ei...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
bebecris26 spune:
La multi ani in casnicie Anuta! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de printesa Maia!
Arianna, am crezut ca numai al meu sta serios cand e in brate dar vad ca mai sunt bebelusi. Cu siguranta studiaza tot si nu mai au timp[ si de zambit.
La multe lunite (ani) Alexandru, sa fii sanatos si sa cresti mare!
Cristina, mami de bebita David
ana_25 spune:
Multumim de urari fetelor!!!
MARI si eu vreau s-o obisnuiesc repede cu olita,ca-i prinde bine si la gradi.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
Arianna, bebecris, si noi intram in grupul celor care nu zambesc in brate!Darius nici nu se uita la mine, doar pe pereti!!!in scimb cand e pe spate e tot numai un zambet cand vb cu el!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
Ziua buna!
N-am fost in stare sa ma adun si sa scriu pana acum. Acum beau a doua cafea.
Cami, Nastasie, Kiti, Karin . din pacate nu s-a mai putut face nimic.
ADELINA, sa-ti traiasca micul crestin! ati fost superbi amandoi!
ANUTA, multi-multi ani fericiti, cu pace si intelegere!
Am observat si eu ieri pt prima oara la Tudor "pozitia iepurasului". Cat despre persoane straine, culmea... s-a hlizit cu matusa sotului meu, pe care o mai vazuse o data, si la soacra-mea... a urlat ca din gura de sarpe. Chiar nu pricep de ce, ii placea de soacra-mea.
KARIN, si eu am constatat cu uimire ca Tudor a luat in ultima luna doar 400gr. Nu a scazut, a avut o perioada cand a stagnat. In pima luna a luat 1.3, a doua 1.1, a treia 1 si acum abia 0.4... Mai avem 5 zile panaface 4 luni, incercam sa ingrasam purcelusul in ajun
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Referitor la olita... eu nu as incerca asa devreme. Ma gandesc sa stau pana da el semne ca e "apt" de asta.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
mari_paun spune:
heloo fetele
azi am reusit sa platesc si ultima factura la stem...tare m-am chinuit...acum ne-a ajutat fratele sotului
Am fost la bunica (soacra) sa ne relaxam insa cumnata care are si ea un bebe zici ca-mi face in ciuda si o cheama la ea numai cand ne viziteaza ori o vizitam pe buni evident ca nu prea a fost relaxare ca trebuia sa stau cu aman2 copiii sa facem focurile in casa etc
a mai si plans Petru pt ca nu a facut decat 1 data caca in 3 zile...de nu vrea sa instraineze ca aseara cum am ajuns acasa a umplut pampersul
hai ca s-a trezit...va mai povestesc
idalis spune:
mari bine ca ai scapat de rata! si eu m-am simtit usurata dupa ce am platit ultima transa la celule. Sper sa nu avem niciodata nevoie de ele .
referitor la olita, nu ma grabesc sa-l fac rege.
apropos, cand incepe copilul sa stea in fundulet?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
ana_25 spune:
Unde ati plecat feteleee???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol