Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vlad sta la soacra-mea si ii place, ca ea ii canta, se joaca cu el...are experienta cu bebelusi, ca are 4 copii ce i-a facut mari, 3 nepoti de la fata cea mare, plus ca e dadaca de ani buni...
ANA, la cat mai multi ani fericiti in casnicie!
Noi pe 4 februarie vom sarbatori un an de cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina. Il voi scoate din cutie si il pun la loc de cinste.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

INTREBARE: voi de la cate luni intentionati sa puneti copilul pe olita? Pe mine ma bate gandul ca dupa vreo 2 saptamani dupa ce va sta bine in fundulet sa incep sa il pun cate 2-3 minute in fiecare dimineata sa se obisnuiasca, nu neaparat sa faca ceva la inceput, dar sa nu planga de frica ei...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La multi ani in casnicie Anuta! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de printesa Maia!

Arianna, am crezut ca numai al meu sta serios cand e in brate dar vad ca mai sunt bebelusi. Cu siguranta studiaza tot si nu mai au timp[ si de zambit.

La multe lunite (ani) Alexandru, sa fii sanatos si sa cresti mare!

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de urari fetelor!!!

MARI si eu vreau s-o obisnuiesc repede cu olita,ca-i prinde bine si la gradi.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Arianna, bebecris, si noi intram in grupul celor care nu zambesc in brate!Darius nici nu se uita la mine, doar pe pereti!!!in scimb cand e pe spate e tot numai un zambet cand vb cu el!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna!

N-am fost in stare sa ma adun si sa scriu pana acum. Acum beau a doua cafea.

Cami, Nastasie, Kiti, Karin . din pacate nu s-a mai putut face nimic.

ADELINA, sa-ti traiasca micul crestin! ati fost superbi amandoi!

ANUTA, multi-multi ani fericiti, cu pace si intelegere!

Am observat si eu ieri pt prima oara la Tudor "pozitia iepurasului". Cat despre persoane straine, culmea... s-a hlizit cu matusa sotului meu, pe care o mai vazuse o data, si la soacra-mea... a urlat ca din gura de sarpe. Chiar nu pricep de ce, ii placea de soacra-mea.

KARIN, si eu am constatat cu uimire ca Tudor a luat in ultima luna doar 400gr. Nu a scazut, a avut o perioada cand a stagnat. In pima luna a luat 1.3, a doua 1.1, a treia 1 si acum abia 0.4... Mai avem 5 zile panaface 4 luni, incercam sa ingrasam purcelusul in ajun

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Referitor la olita... eu nu as incerca asa devreme. Ma gandesc sa stau pana da el semne ca e "apt" de asta.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

heloo fetele
azi am reusit sa platesc si ultima factura la stem...tare m-am chinuit...acum ne-a ajutat fratele sotului
Am fost la bunica (soacra) sa ne relaxam insa cumnata care are si ea un bebe zici ca-mi face in ciuda si o cheama la ea numai cand ne viziteaza ori o vizitam pe buni evident ca nu prea a fost relaxare ca trebuia sa stau cu aman2 copiii sa facem focurile in casa etc
a mai si plans Petru pt ca nu a facut decat 1 data caca in 3 zile...de nu vrea sa instraineze ca aseara cum am ajuns acasa a umplut pampersul

hai ca s-a trezit...va mai povestesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

mari bine ca ai scapat de rata! si eu m-am simtit usurata dupa ce am platit ultima transa la celule. Sper sa nu avem niciodata nevoie de ele .
referitor la olita, nu ma grabesc sa-l fac rege.
apropos, cand incepe copilul sa stea in fundulet?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Unde ati plecat feteleee???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput