Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
donna79 spune:
Scuze, revin sa spun "Buna dimineata!"
Pupam si noi micii sarbatoriti si... asteptam tort
acum la subiect:
-nu prea mai iesim la plimbare, doar la biserica si in vizite, cu masina. eu sunt foarte friguroasa si nu imi vine sa scot copilul pe frigul asta.
-stau 2 ani (daca nu ne mai saboteaza guvernarea) ca... vorba lui CAMI, prea mult l-am asteptat...
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
pop_adelina spune:
buna dimineata!!! multumim de cafelutza, Karin!!!ce matinala esti!!!as vrea totusi si un ceai si mai ales paine de la Oramona, si o banana de la Mari, e destul ca ne ingrasam!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR:Adelina de LoraG76, Emma Antonia de Alexuza, Matei de Klarisse, Andreea Bianca de anamaria_80, Raisa Nicoleta de ionela.n , sa cresteti mari, sanatosi, voinici, destepti si sa umpleti de bucurie viata parintilor!!!
summertime, ce mare e bebelina!!!
Karin, mie la botez mi-au pus nasii 1000 Ron!!!habar nu am daca e mult sau putin, nu am mai fost decat la un botez in toata viata si nu am intrebat cat le-au pus nasii!!!
camelusk, imi pare tare rau pentru pierderea suferita!!!bine ar fi sa ramana micii nostri prieteni alaturi de noi mereu!!!eu am suferit dupa un catel in copilaria asa de mult ca nu am mai vrut sa am animalutze ca sa nu le mai pierd
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
idalis spune:
Buna dimineata.
pentru Adelina,Emma Antonia,Matei,Andreea Bianca,Raisa Nicoleta
Cica sa mai tina lumea cura pe aici cu atatea bunatati la micul dejun. Renunt la tot si iau doua felii de paine de casa de la oramona . Multumesc. Si bineinteles iau si cafeaua de la Karin ca asta nu ingrasa
Sa aveti o zi minunata!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
mihaelka77 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!!
KARIN cat stai la Deva? Poate ne vedem.
Eu stau acasa 2 ani daca imi permite guvernul. Nu e mare diferenta la salar, nu am cu cine lasa fata si nu sunt presiuni de nici o natura sa ma intorc in campul muncii.
Afara nu iesim in fiecare zi daca e frig; pe la -5 grade iesim; mai putin nu ca mi-e cam teama de raceala.
adelena spune:
Neata si de la noi!
Am gasit un moment de respiro si m-am gandit sa trec sa va salut si eu. Cele 2 ganganii ale mele ma solicita la maxim .
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei si multa, multa sanatate!
Legat de ultimele intrebari:
- si noi tot 1000 Ron am primit de la nasi la botez si am fost foarte multumiti
- de iesit afara pe vremea asta...mai rarut; bine la mine pana ii imbrac pe amandoi + eu deja suntem toti transpirati si nervosi de nu ne mai prieste nicicum plimbarea...
- vorbeati de premergator...eu am de gand sa-i iau lui Radu pentru ca si pe David l-am pus de la 6 luni in el si la 10 luni a mers singur. Nu are nici un fel de probleme nici cu coloana, nici cu picioarele...pentru mine este absolut necesar
Si sa nu uit sa multumesc si fetelor pentru cafele, cicolate, ceiuri si bunatati la micul dejun Iau de la toate cate ceva pentru ca presimt ca asta va fi masa mea pe ziua de azi.
si va doresc o zi minunata tuturor!
nastasie spune:
neata si de la noi.
stam ceva mai bine cu mucii.
am si eu putin timp asa ca raspund si eu din ce imi aduc aminte:
- acasa stau 2 ani daca nu s-o mai schimba nimic.la bani nu e diferenta si oricum eu lucrez de acasa asa ca...avantaj io.
-premergator ii iau si il voi pune.si pe razvan l-am pus si nu au fost probleme.ca doar nu il uitam in premergator.
-office, nu-ti mai face atatea probleme.arata foarte copilul, nu te mai stresa.
-si eu mi-as luat un catel(numai un bichon ca e mai mic), dar stau la 4 si cand sunt cu amandoi copiii ce fac cu el, cum il scot?ca al meu vine mai tarziu.si am vazut deja 2 de care m-am indragostit.
-karin, imi pare rau ca te-ai intors asa rpd, dar e bine ca ai avut cu cine.
-adelina, cresa armatei?eu pe razvan il am la gradinita armatei, dar cresa nu avem.eu il dau la cresa la care a fost razvan.am fost tare multumita de ea si de personal.
cam atat imi aduc aminte.
pop_adelina spune:
cresa,gradinita, eu inca nu m-am obisnuit cu aspectele astea, tanara mamica! dar am inteles ca la gradi armatei se iau copii de la 2 ani! sper ca nu m-au informat gresit colegii!!!
ps:ma bucur ca stati mai bine cu mucisorii
POZE BEBE DARIUS
nastasie spune:
a nu, la noi la gradinita nu iau asa mici.iau de la 3 ani.eu pe razvan l-am dat la 3 ani si 10 luni ca a stat 2 ani la cresa.
pop_adelina spune:
poate in bucuresti o fi altfel, trebuie sa mai cer pareri!!!
fetele din bucuresti, ce stiti de cresa/gradinita Armatei???
POZE BEBE DARIUS
LoraG76 spune:
'neata!
multumim pt. urari, la multi ani sarbatoritilor si de la noi!
office, ai 2 copii f. frumusei, dar stii si tu asta!
alte poze n-am vazut inca.
revin.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)