Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
Kamy13 spune:
De 2 zile nu l-am scos pe Emanuel afara, ca si ieri si azi a fost frig si ger...Azi la noi au fost -10 grade peste zi, iar acum seara cred ca sunt -15! Dupa cate se anunta de maine se incalzeste vremea, chiar +10 grade pe duminica, va fi deci zi de plaja
A propos de intorsul la munca, eu peste 2 ani, dar sper ca reusesc sa–mi gasesc aici ceva, ca sa nu mai fiu nevoita sa ma reintorc in Spania. Va fi destul de dificil sa-mi gasesc ceva similar (in turism) aici in Alba Iulia. Nu cred ca in 2 ani se va relansa turismul…Sa vedem ce-o mai fi, ca in ziua de azi nu-ti mai poti face planuri pe termen lung
Aceste melodii din copilaria mea i le tot pun lui Emanuel si e incantat! Dar si eu pt. ca le pot canta cu el. Sunt 60 de minute de cantece.
http://www.trilulilu.ro/prikindelul/b5b6f0356aebec
VIDEO EMANUEL
POZE NOI EMANUEL
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
bebecris26 spune:
Va rog frumos sa-mi trimita si mie cineva user si parola de la bebelusi. Nu mai reusesc nicum sa intru, cred ca gresesc la una din ele
Cristina, mami de bebita David
pop_adelina spune:
buna seara!!!in primu rand, office, ai 2 copii dolofani si adorabili!!!poate imprumut niste obrajori de la voi ca noi nu prea avem. ma bucur ca ai pus pozici sa-i admiram si noi.
Sa stii ca eu il scot pe Darius aproape in fiecare zi, exceptie ploaie, ninsoare, umezeala mare, temp sub -10 grade!!!eu n-am masina so il infofolesc bine bine cand e frig si dam o tura pana in centru!!!cand e f frig, aer puternic, cum a fost si ieri, ii acopar fata cu fularu, dar cand nu e aeru asa de taios, nu!!!
La munca nu ma pot intoarce mai repede de 2 ani ca nu am cu cine il lasa pe Darius iar la cresa parca totusi nu l-as da mai repede de 2 ani!!!oricum la bani nu se simte diferenta asa de tare, asa ca ma bucur cat pot de el!!!
Apropo, la ce cresa o sa va inscrieti bebeii???eu cred ca la cresa Armatei, ca lucrez in domeniu si am auzit ca e acceptabila!!!
Bebecris, iti trimit eu PM
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
summertime spune:
hai ca mi-ati facut pofta de poze cu bebeusi si am mai pus si eu 3 noi noi
-------------------------------------------------
proaspata mamica
cameluska spune:
Buna fetele,
Nu am mai intrat pt ca din pacate am trecut printr-o experienta similara cu a Donnei, dar la mine era vorba de o catelusa, e inca muult prea dureros. Donna imi pare tare rau pt pierderea suferita .
Office, cam 800 ml/zi. Dar zilele astea a scazut putin productia din cauza suferintei pt catelusa pierduta. Tu cat scoti?
Ioana de regula face kk la 3 zile, daca ii dau intr-o zi un bibe de LP, a doua zi face kk, dar doar cu san la 3 zile, asta e ritmul ei, am stresat copilu cu supozitor, termometru si nu iesea nimic.
Acum papa la o masa si 160-180ml, acum o luna 90ml intr-o ora, cu chin cu vai.
Vaccinuri am facut doar cele obligatorii var de la stat, avem incredere mai mare in produsele(farmaceutice) produse in Europa. Si preferam ca bb sa dezv si singur anticorpi nu sa-l bombardam cu vaccinuri, cine stie cate efecte sec au si astea.
Intoarcere la servici, nu m-am gandit inca, dar sigur pana face bb un anisor nici nu ma gandesc. Vreau sa o vad cum face primii pasi, cum incepe sa vorbeasca, perioada asta va trece atat de repede si nu vreu sa o ratez. Mi-as dori si bb2, nu stiu insa cum ar fi mai bine, sa merg un an la servici apoi sa raman gravi, sau acum cand face bb 1 anoisor sa ne punem pe treaba, astfel incat sa inasc pana se implinesc cei 2 ani de stat acasa de care beneficiem?
Pe vremea asta cu temperaturi sub 0 grade, iesim cu ea in brate cam 15-30 min/zi (si fara fular, asa am citit pe aici ca mai bine fara el).
Ioana se culca pe la 22-23 pana dimi la 7-8. Se foieste putin noaptea(pe la 3 de regula) si eu repede bag sanul in gurita (cand e adormita trage de el) si incepe sa suga vreo 10 min, apoi eu golesc sanii cu pompa. Btw, office, golesti sanii noaptea?
Office, superbi copilasii tai, sa-ti traiasca! dar bb chiar araat fff bine, nu are rost sa fii stresata de greutatea lui.
p.s: scriu la ora asta ca a sarit somnu' dupa procesul de mulgere. (riscul meseriei)
Mamica fericita de Ioana Adelina
Karin25 spune:
Salutare fetele mele dragi!
Poftiti la o cafea matinala si un mic dejun sanatos cu iaurt si piscoturi.
Intru doar asa putin ca azi plecam la Deva la bunici si avem de facut bagaje.
Vaccinuri nu facem decat ce e obligatoriu.
La servici eu a trebuit sa ma intorc deja pt ca am un cabinet de fizioterapie si masaj care fara mine acolo moare in cateva luni si nu imi pot permite pt ca e cea mai mare parte a sursei noastre de venit. Dar ma descurc. Bebe sta cu tati ca el lucreaza de acasa si e bine asa.
Fetelor imi pare tare rau de animalutele pierdute... Stiu cum e... Noi acum avem un labrador de 3 ani si speram ca va mai trai mult si bine. Nici nu vreau sa ma gandesc la final... Ce bine ar fi daca ar trai si ei cat noi...
Apropo de persoanele straine noi nu avem probleme. E tare prietenos si in ultima vreme rade la toata lumea. Mi-l aduce sotul la cabinet si acolo socializeaza cu toate pacientele care sunt indragostite de el.
Va pup si va rog sa nu ma puneti absenta daca nu o sa apuc sa intru pana saptamana viitoare.
Am uitat sa va spun ca ieri am avut onoarea sa fim chemati nasi la o dulceata de fetita. Am o rugamante la cele care au avut deja botezul. Imi puteti spune cam cat trebuie sa dau ca nasa pe langa hainute , trusou si cercei? Va rog tare mult ca nu am habar si noi avrm botezul la o saptamana dupa ce botezam deci nu am la ce sa ma raportez.
Va pup dulce!
Edith mamica fericita de Andreas Daniel
oramona spune:
Buna dimineata. Karin , multumim de cafeluta, am baut repede una de la tine si a fost tare buna. Uite eu dau o ciocolata calda, un capucino si unceai, ca o sa vina si Mari cu cafeluta si sa ne bucuram de ea. Va plangeti de kg? Poftiti si la niste oua umplute, cascaval si sunculita afumata, iar in special pt Idalis, avem si paine de casa.
La multi ani/lunite pentru sarbatoritii de astazi. Si sunt cativa . Asa ca pui mici: Adelina de Lora, Emma Antonia de Alexuza, Matei de Klarisse, Andreea Bianca de Anamaria_80 , Raisa Nicoleta de Ionela ,sa ne traiti, sa cresteti mari si frumosi si sa fi-ti in fiecare zi motiv de sarbatoare pentru parintii vostri.
Sa aveti o zi minunata
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafele, ceai, mic dejun. Eu dau fructe: mere, mandarine, banane.
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI:Adelina de LoraG76, Emma Antonia de Alexuza, Matei de Klarisse, Andreea Bianca de anamaria_80, Raisa Nicoleta de ionela.n!!!
Ma apuc de citit din urma si revin.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
donna79 spune:
CAMELUSKA, ieri chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai scris... Imi pare asa rau! te pup si te imbratisez, sa treaca durerea. Nu cred ca suntem vreodata pregatiti sa ne despartim de micii prieteni blanosi, dar trebuie sa ne gandim la bucuria ce ne-au adus-o cat au fost alaturi de noi. Si mie mi-e greu, dupa pierderea motanului aproape ca m-am gandit sa dau catelusele, ca n-as mai putea suporta... dar nu e corect...
KARIN, cum ziceam, trebuie sa ne bucuram de ei cat ii avem. Sotul meu a avut o labradorita... minunata, cel mai dulce catel, blanda si inteligenta... o chema Donna, in caz ca se intreaba cineva de unde vine numele meu de user.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)