Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata!
Abia acum am reusit sa ma pun la zi cu forumul :)

La multi ani sarbatoritiilor Adelina, Emma, Matei, Raissa si Andreea!
La multi ani LoredanaB!!!!

Imi pare rau de catei/motanei pierduti :( Si eu am crescut cu un motan mare gras si lenes pe care-l adoram, si am plans saptamani intregi dupa el cand ne-a parasit.

Referitor la reactii la straini - mai nou a inceput si ea sa planga la straini, dar nu stiu cum si le alege. Pediatra oricum e persona non grata, desi e tare draguta si incearca sa-i intre in gratii :)))
Pe soacra o iubeste foarte mult precum si pe mama si cumnata. norocul meu ca o pot lasa cu ele :)

Premergator nu o sa iau. Va invata si singura sa mearga, si am emotii ca se rastoarna sau se da de toata mobile din casa. Jumperul in schimb chiar e simpatic!!!! Ma gandeam sa plantez un carlig in plafon in camera copilului(copiilor) pt a pune mai tarziu un leagan :D Ham in schimb mai mult ca sigur voi lua ca ma doare spatele de acum, dar sa ma tot aplec sa o tin de manuta toata ziua..

De stat acasa cu copilul voi sta 2 ani, ca jobul ma asteapta, si daca ne iese stau si 4 (daca ne lasa guvernul), ca in 4 ani se pensioneaza mama, si scap de cresa :D :D

no, de atat imi amintesc.
REvin :)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineatza!!!!!!
Multumim de cafelute,painici,si toate bunatatile!!Mmmm!

Eu stau acasa cat vreau,ca nu am la care servici sa ma intorc!

Noi avem deja premergator,l-am primit,si o sa-l folosim!

KARIN noua ne-au dat nasii la botez 200 Euro,un pachet mare de Pampers,si hainute. Aaaa, si cercelusii ii cumpara nasa!!!

La multe lunite si multi ani: Adelina de Lora, Emma Antonia de Alexuza, Matei de Klarisse, Andreea Bianca de anamaria_80, Raisa Nicoleta de ionela!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Ana, si ce ai facut cu cerceii? Ca si tu ii aveai de dinnainte. I-ai schimbat pe cei primiti?
Mie mi-a fost greu sa-i schimb, dar oricum cei primiti sunt ffoarte frumosi, si speciali, de daca-i pierde pot sa ma dau cu capul de pereti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELE

Revin si eu in rand cu voi dupa cateva zile de absenta pe toate

LA MULTE LUNITE FRUMOASE LE SPUN SI EU BEBEILOR CARE AZI SARBATORESC

Azi sunt ceva mai libera sa stau pe aici cu voi pt. ca Ale e la buni de azi dimi si pot intra si eu la calc..Duminica i-am tinut ziua la Ale si binenteles si la tati si am avut ceva de munca pt. ca i-am facut la Ale pe peretele din camera ei litere si i-am scris la multi ani asa de fericita a fost ea si eu la fel cand o vedeam pe ea asa

Ok cam atat deocamdata merg sa citesc si din urma pt. ca vad ca v-ati pus serios pe treaba in absenta mea asa si trebe

Am pus si cateva poze in album de la ziua lui Ale

revin

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Ana, si ce ai facut cu cerceii? Ca si tu ii aveai de dinnainte. I-ai schimbat pe cei primiti?
Mie mi-a fost greu sa-i schimb, dar oricum cei primiti sunt ffoarte frumosi, si speciali, de daca-i pierde pot sa ma dau cu capul de pereti!!!

Pai nu,ca m-am dus cu nasa inainte sa nasc,si i-am cumparat!Adica eu i-am zis care,si ea i-a platit!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Pai nu,ca m-am dus cu nasa inainte sa nasc,si i-am cumparat!Adica eu i-am zis care,si ea i-a platit!

chiar.. am si uitat, desi mi-ai zis
noi abia de craciun ne-am ales nasii.. acuma are 2 prechi de cercei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Office, ti-am admirat si eu puiutii, sunt superbi. Iar Maiu nu arata deloc slabut, ci din contra. Bravo, mamico!

Summertime, ce mare e printesa ta. Si frumusica foc. Cu timpul isi va regla si ea somnicul.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata si de la noi.

Office, Adelina, Ana va multumesc frumos . In loc de septoct eu treceam bebelusi, de asta nu reuseam sa intru. Ma duc acum sa vad bebeii, poate reusesc sa mai pun si eu cateva poze.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua fetelor!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput