Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multe lunite si multi ani PETRA,ANA LAVINIA si TESS!!!

Ca sa nu se mai labarteze pagina lasati spatiu intre emoticoane.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare fetele,
La multi ani ! sabatoritelor de azi Petra,Ana Lavinia,Tessa May

Adelina,
Alesia doarme asa ..seara de la 11.30/12.00...cu trezire de papa pe la 4.30/5.00...se trezste la 8/9 dim.Ziua doarme cate jum de ora cam de 3/4 ori pe zi si la pranz daca o scot la plimbare doarme si cate 4 ore legate.De papat ...o data la max 2 ore,kk acum face doar o data pe zi.

Am pus poze noi cu margelutza ..Alesia la 3 luni

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

gata, la noi merge cu mangaiatul pe cap de cateva ori si adoarme instant...mai are un obicei sa traga un colt de scutecel pe obraz, ori sa stranga ursuletul in brate, e de fapt o paturica putoasa cu manute de plus si cu cap de ursulet e de la Ema, dar ea nu a dormit cu el, a dormit cu o papusa din aia de carpa...mare cat ea

ah, La multi ani pt toti puiutii nostrii care azi mai adauga o lunita

sa aveti o luna minunata
asa ma bucur ca am scapat de ianuarie, cea mai deprimanta luna pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

offf fetelor, acum doua ore m-am apucat sa scriu un mesaj sa-i raspund adelinei la cele 3 intrebari. Ajung la intrebarea cu kk si-i spun lui Tavis: "te parasc acum la fete" ca de o saptamana nu mai vrea sa faca kk cum facea de obicei(3-4 ori/zi?), ci face doar o data. Si cand ma hotaram yo sa-l parasc la voi imi arata el cum e sa faca kk. Bineinteles ca ma opresc din scris, merg sa schimb copilul, arunc body-ul care era ca pampersul, fac un ceai sa-l spal putin , iau copilul in brate in pielea goala ca sa schimb si scutecelul de pe masa de infasat ...si se gandeste el sa-mi mai arate odata cum e sa faca kk. Buunnnn...nu stiam ce sa fac mai intai sa-l imbrac pe el , sa ma spal pe mine....copilul urla ca i se facuse foame...offff. Intr-un final am rezolvat problema si s-a linistit si copilul. Acum ca l-am parat la voi sper sa nu se razbune iar
Pot sa mai beau o cafea nu?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Acum se vad pozele,nu in mesajul anterior

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

MULTUMIM DE URARI FETELOR. Dau cate o felie de tort (sau mai multe) dar nu facut de mine ca risc sa va intoxic. PITY tu primesti tort dietetic.

KAMY suntem noi mici dar avem memorie..cum sa imi uit ginerele?? Intrebam de tine zilele astea ca ai disparut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui idalis

offf fetelor, acum doua ore m-am apucat sa scriu un mesaj sa-i raspund adelinei la cele 3 intrebari. Ajung la intrebarea cu kk si-i spun lui Tavis: "te parasc acum la fete" ca de o saptamana nu mai vrea sa faca kk cum facea de obicei(3-4 ori/zi?), ci face doar o data. Si cand ma hotaram yo sa-l parasc la voi imi arata el cum e sa faca kk. Bineinteles ca ma opresc din scris, merg sa schimb copilul, arunc body-ul care era ca pampersul, fac un ceai sa-l spal putin , iau copilul in brate in pielea goala ca sa schimb si scutecelul de pe masa de infasat ...si se gandeste el sa-mi mai arate odata cum e sa faca kk. Buunnnn...nu stiam ce sa fac mai intai sa-l imbrac pe el , sa ma spal pe mine....copilul urla ca i se facuse foame...offff. Intr-un final am rezolvat problema si s-a linistit si copilul. Acum ca l-am parat la voi sper sa nu se razbune iar
Pot sa mai beau o cafea nu?

pozele noastre
varsta lui Tavis

Idalis si Alesia faca kk doar o data pe zi,inainte facea si de 3 ori pe zi...ce se mai schimba copiii astia...
aaaa....bebeii vostri au inceput sa rada cu hohote?e tare frumos...
si inca ceva....voi o sa puneti copiii in premergator? tot aud pareri si pareri..ba ca e bine ba ca nu...

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

La multi ani pentru Petra,Ana Lavinia,Tessa May .Sa cresteti mari si sanatosi!
adelina , Tavis papa la 3-4 ore iar daca iesim in oras rezista si 5 ore fara papa, dar nu il las eu. Cantitativ nu stiu cat papa ca nu am putut niciodata sa fac proba suptului. Oricum la san sta 10 minute, uneori papa dintr-un singur san alteori trece si la celalalt. Am incercat de doua ori sa-i dau mai mult decat vroia el si de fiecare data dupa 5 minute a varsat. Asa ca ma opresc intotdeauna cand el nu mai vrea. Daca mi se pare ca a papat putin mai incerc odata dupa ce da aerul afara, si uneori mai papa daca nu e satul. Oricum in 15 minute maxim terminam cu masa mereu.
De dormit doarme 9-10 ore noaptea, apoi mai doarme 2 ore ziua pana in pranz si inca vreo 3 ore in reprize dupa amiaza. Uneori doarme legat doua ore si apoi mai motaie cate jumatate de ora...alteori doarme mai des dar mai putin dar cam 5 h ziua si 10h noaptea.
Despre kk nu mai zic nimik ca v-am povestit

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11
Idalis si Alesia faca kk doar o data pe zi,inainte facea si de 3 ori pe zi...ce se mai schimba copiii astia...
aaaa....bebeii vostri au inceput sa rada cu hohote?e tare frumos...
si inca ceva....voi o sa puneti copiii in premergator? tot aud pareri si pareri..ba ca e bine ba ca nu...

Tavis nu rade in hohote , uneori mai trage cate un tipat sau rade cu gura pana la urechi dar fara sa scoata sunet. De cele mai multe ori rade dar nu cu mult zgomot. Nici nu se gadila.
Premergatorul mi se pare util pentru noi mamicile ca ne da putin timp liber si siguranta ca bb nu se loveste, dar din ce am inteles pentru bb nu e chiar ok pentru ca dezvolta alte grupe de muschi decat ar fi normal prin mers.Unii zic si ca bb va merge singur mai greu daca foloseste premergatorul. Zic si yo ce am citit , nu stiu daca e adevarat.
Pe mine ma bate gandul sa-i iau mai tarziu un jumper...mi se pare distractiv dar sotul zice ca-i zdruncina creierii si sa nu-i afecteze coloana de la sarit.

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare si de la noi!

La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor de astazi: Petra, Ana Lavinia si Tessa May!

Raspund si eu intrbarilor Adelinei:
Mai intai somnul din timpul zilei: asta era si marea mea problema: nu dormea decat foarte putin, cateva reprize de 15 minute, si alea cu scandal, chiar daca se vedea ca era rupt de oboseala; chiar si tinandu-l in brate sau in pat langa mine, trebuia adormit cu forta. Dar de cateva zile am reinventat roata: adormitul pe picioare. Ziceam ca eu nu-mi adorm copilul pe picioare ca babele, dar nu stiu de ce, se pare ca face minuni. Se potoleste si adoarme. Bine, nu instantaneu, mai plange un pic, dar e mult mai bine. E adevarat ca trebuie sa stau cu el ceva timp pana adoarme profund, ca sa intervin cu leganatul la cea mai mica miscare, dar asa doarme cate o ora, o ora si jumatate de 2 sau 3 ori pe zi, iar dupa aia este in toane foarte bune.

Papa: inainte sugea des si putin si doar de la un san, cam la o ora si jumatate, doua, dar se pare ca problema nu era foamea, ci somnul, ca de cand doarme ziua, mananca cam la 2 ore si jumatate, 3 si suge mai mult si de la ambii sani, apoi se opreste singur si de obicei se joaca.

Caca: pana pe la 3-3,5 luni facea o data la cateva zile, dar m-am convins ca asta era ritmul lui, pentru ca apoi s-a reglat singur si acum face o data sau de doua ori pe zi si doar rar o data la doua zile sau de trei ori pe zi.

In legatura cu mancatul noaptea: Alexandru doarme cate 9-10 ore noaptea, fara pauza de masa, si asta de vreo luna jumate. La inceput incepea sa se foiasca si sa scanceasca pe la 3, dar ii dadeam suzeta cum il auzeam si se linistea. In scurt timp a inceput sa doarma continuu.

Fug ca s-a trezit! Va pup!

A! Si va invit la o ciocolata de casa. Nu ingrasa!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

POZE LUNA A 4-A

POZE LUNA A 3-A

POZE SARBATORI

POZE BOTEZ

Mergi la inceput