Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
pop_adelina spune:
cami, asa si Darius, domne fereste sa insist cu papa cand nu vrea ca asa se incovoaie si se enerveaza, iar biberonul parca are caca de nici nu vrea sa-l ia!!! si noi la plimbare dormim mai mult, dar pe frigu asta...nu putem sa stam tare mult!!!! de adormit, numai in brate!!!! uneori il tin sa doarma in brate si atunci ajunge la o ora!!!
ma scuzati daca pare ca ma plng, nu ma plang, doar ca tare as vrea sa doarma si sa pape mai mult ca stiu ca asa cresc si se dezvolta!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
office spune:
'Neata fetelor!
Adelina, voi pune cateva fotografii in cursul zilei de azi (special pentru tine, sa nu crezi ca suntem simandicosi).
Fetele care scot laptele cu pompa, cam ce cantitate obtineti pe zi?
Meme de Maiu si Lulia
oramona spune:
Eu sunt fericita. Nu mananca mult si stiu asta , ca pana la doua luni am hranit-o cu bibe. Mai mult de 90-100 ml la 3-4 ore nu am reusit sa o conving sa pape. Dar la 3 luni jumate avea 6800g. In schimb doarme destul de mult. si pana pe la 3 luni nu statea treaza decat o ora juma pe ceas si apoi 1-2 ore somn si tot asa.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
mihaelka77 spune:
Petra nu a adormit niciodata in brate si nici leganata. Nu ii place. Cand vrea sa doarma trebuie sa o pun jos si, uneori, sa o tin de mana. Daca ii cant incepe sa rada si ii sare somnul iar in brate se agita de zici ca vrea sa sara jos.
Iar la mancare... show avem uneori. Atata da din maini, din picioare, capul in toate partile ca obosesc eu pana mananca ea. Plus ca ziua nu mananca foarte mult dar seara recupereaza. Ieri seara de la 8 la 10 a mancat, cu pauze, vreo 350 ml.lapte. Cam 2 ore mananca seara; atata dureaza cu pauze de scos aerul, de refuz al bibironului ca peste 5 minute sa tipe dupa mancare, cu rasete in timpul mesei sau nervi. E o intreaga poveste masa de cina. Si asa e de cand am adus-o de la spital.
Kamy13 spune:
Buna dimineata la toate fetele,
Intru sa beau si eu o cafeluta "forte" cu voi, chiar am nevoie ca Emanuel a fost cam marait azi noapte...
LA MULTE LUNITE si ANI Petrei, Ana Lavinia si Tessa May!
Un pupic special pentru PETRA, nora mea, sper ca nu l-a uitat pe Emanuel!
Vad ca sunteti bine, bebelusii cresc...Si noi suntem in general bine, saptamana trecuta a facut si Emanuel vaccinurile (cele de 4 luni, dar la aproape 5, ca m-a chemat tarziu pediatra). A facut PENTAXIM si PREVENAR. A avut un pic de febra 2 zile, dar in rest ok. Ceea ce am observat e ca de atunci are somnul mai agitat, aproape in fiecare noapte se trezeste si plange. Poate il dor inca locurile unde a fost intepat.
A propos de vaccinuri, m-a intrebat pediatra daca vreau sa-i dau vaccinul oral impotriva ROTAVIRUSULUI. Am mai intrebat pe ici pe colo, m-am mai uitat pe net, inca n-am luat nici o hotarare, dar inclin sa nu-l fac lui Emanuel. Voi ce ati decis?
Camelia
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
mari_paun spune:
hello fetele,
cafeaaaaa, nu am mai deloc si am baut cu Ema ciocolata calda
Petru doarme nu se incurca, de la 23.30 pana la 6.30 cand se foia si cauta tzatza asa ca i-am dat o porite, care a mancat-o cu ochii inchisi, apoi la loc in patut si s-a trezit la 9.30 acum nu mai doarme ci plange ca e suparat pe ursulet...a mai papat un pic, a regurgitat si ragait ...
kk a inceput sa faca 1 zi da 1 ba si numai 1 data...
pup ca ma cheama
Pity27 spune:
buna dimineata! am venit si eu la cafeneaua voastra sa savurez o cafea cu mult lapte.
vorbiti despre rotarix si reactii after? noi am avut diaree 3 saptamani si nici in greutate nu am luat prea mult in perioada aia.
mancarica? azi am vazut avionul care trebuia sa aterizeze si sa lase pasagerii( marul), trenul care parca in gara si coborau calatorii. laptim maxim 450 ml pe zi bem, nu stiu cum de avem 7.150 kg.
la ora 14 ii dau piureul de morcov + telina, sper sa ne placa asta caci supa a scuipat-o in toate directiile
ma omorati cu gatitul vostru, cand incep sa vad ce mancati inchid forumul de nervi, am scapat de 20 de kg, mai am 10 .
lora
aura, mami de TUDOR 09.09.2010