Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
pogonici1977 spune:
am trimis pe email cartile de diversificare
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
pop_adelina spune:
fetelor am si eu trei intrebari:
- cat de mult si cat de des papa bebeii vostri alaptati la san? sunt 2 intrebari in 1
- cat de des fac cacutza?
- cat dorm peste zi
sa va zic al meu cum face: papa la 2 ore, nu pot sa-l tin mai mult, doar dintr-un san si uneori nici pe ala nu-l goleste si mi se pare ca papa putin! daca il mut la celalat nu mai vrea! doarme ff putin, de vreo 3 ori pe zi cate 15 min, max o jum de ora si face cacutza de vreo 3,4 ori pe zi, uneori chiar si de 5 ori cate mai putin!!! ma tot gandesc ca daca doarme asa putin si papa putin si face caca des de aia nu se prea ingrasa!! cand e treaz e fff activ, are muuuulta energie, mai nou nici la papa nu sta linistit, asa ca prefer sa-l atipesc inainte sa-i dau!!!!la 3 luni n-ar trebui sa doarme cate 15 ore din 24? Darius doarme vreo 10 h noapte si peste zi max 1 h jumate!!!
ma ingrijorez putin, desi stiu ca fiecare copil e diferit, as vrea si eu sa-l vad mai dolofanel, sa stiu ca doarme si papa bine!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
mihaelka77 spune:
Buna dimineata!!!!
Am venit cu tigarile sa iau si eu cafea in schimb de la MARi! Eu ofer musli cu lapte si placinta cu mere si nuci (de la socrela).
SA aveti o luna de FEBRUARIE minunata!!!!
La multi ani ANA LAVINIA si TESSA MAY si bineinteles PETRA mea!!!
pop_adelina spune:
am uitat sa le urez si eu sarbatoritilor: Petra, Ana Lavinia si Tessa May un sincer LA MULTI ANI
!!!
micutelor, sa aveti multa sanatate si sa le umpleti sufletele parintilor cu multa fericire!!!
POZE BEBE DARIUS
oramona spune:
La multi ani si multe lunite sarbatoritilor de astazi: Ana Lavinia, Tessa May si Petra. Va printese mici. Tare as vrea sa o mai vad pe Tessa May, cred ca e o domnisoara tare dulce.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Adelina, eu cam de o luna am renuntat la LP si o hranesc numai la san. Ea papa asa: dimineata intre 7 si 10, in functie de cand se trezeste cel mult 10 min si numai de la un san. Apoi pe la 12-13, din celalalt san si tot maxim 10 min. Apoi pe la 15, 16,30, asta ca sa o adorm,18, 19,21. Dupa amiaza o pun eu de multe ori la san , ca sa adoarma, ca nu am asa mult laptic, o pun si la o ora si mai rar, depinde de cum imi simt sanii si de prog ei. De cerut ea nu cere, daca nu-i dau ar sta nemancata mult si bine.
Cacuta face si ea intre 3-5 scaune pe zi, moi cu mucus. Pediatra mi-a zis sa-i dau biotics, dar nu mai bea nici ceai, nu mai vrea nimic asa ca nu am cum sa il dau.
Noaptea nu se trezeste sa pape.
V-am citit ieri ca luati noaptea bebelusul sa-l hraniti cum auziti ca se foieste. In prima luna asa am facut si eu, dar am auzit-o pe Ana ca ea o ia numai dupa ce se trezeste bine. Si asa am facut si eu. Ca manca de doua ori pe noapte si la masa de la 2-3 nu mai papa mai mult de 30 ml. Atunci nu am mai luat-o si bebelusa nu s-a trezit sa pape ci doar s-a foit si a adormit la loc. Apoi a tot amanat si masa de dimineata de la 5 la 6 , apoi la 7 si chiar pana la 10.
Gata ca m-am intins. Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
nastasie spune:
neata.iau si eu o cafea de la voi si bineinteles cu tigarile aferente.ca altfel nu merge.
oau, de ce s-a largit pagina asa?
la multi ani sarbatoritilor de azi.
Mari-Mariuk spune:
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI! pentru Petra de Mihaelka77, Tessa May de K.A.T., Ana Lavinia de Iunia82. Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
pop_adelina spune:
cred ca din cauza multi pe care i-am pus in mesajul anterior s-a largit pagina!!!
oramona, cate kg are pitucuta ta? ca nu mi se pare ca papa nici a ta mult!!! referitor la biotics, poti sa-i pui si in lapte daca accepta sticluta cu biberon, daca nu cu lingurita
eu il iau noaptea sa pape cand se foieste ca de nu incepe si plange, l-am lasat de cateva ori si abia l-am mai adormit! dar se trezeste doar o data pe la 4,5 dimi de la 10 seara cand adoarme, si apoi pe la 8,9 se trezeste de tot!!! adineaori l-am adormit iar ca ii cadeau ochii in gurita, l-am pus in patut, a stat 5 min, pe ceas si s-a trezit, acum iar da semne de somn!!!am incercat eu sa-l adorm la loc, dar fara reusita!!! acum vrea sa se ridice in fundulet ca l-am rezemat de o perna si se enerveaza ca nu poate!!!
aaaa, trebuie sa dau si vestea buna, a inceput de ieri sa apuce singur jucariile ce i le postez in fata pana acum doar daca i le puneam eu in palma le apuca!!!wow ce fericire pe capu meu cand face ceva nou!!!
POZE BEBE DARIUS
camisv spune:
Adelina, nici Tudor nu-i grasut,ba chiar as spune ca-i slabut (are 6kg la aproape 5 luni).Nici el nu mananca mult, suge max 5min si de dormit ziua are reprize de cate jumatate de ora (cam 3-4). Doarme mai mult daca iesim la plimbare. Noaptea doarme cam 11 ore, cu 1-2 treziri de papa. Eu nu pot sa-l fortez sa manance mai mult, ca biberon nu vrea, iar la san se arcuieste si intoarce capul cand il pun la san si lui nu-i trebuie. Deci mananca cam la 3 ore, max 5min si face kk cam o data pe zi.
Acum ma contrazice ca doarme de vreo ora si a facut pana acum kk de doua ori
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie