Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
oramona spune:
Buna dimineata! Daca e vorba de ciocolata, dau eu bucuroasa o cafea mareee, cum iti place. Dar fetelor, nu va ingrijorati, am si pentru voi, ca am facut multa azi. Si stim sigur ca vine si cafeluta data de Mari .
Va doresc o zi minunata si fug sa hranesc pitica.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
buna dimineata.
Gata, am venit cu cafeaua!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
oramona spune:
Mititica, nu si-a primit tzatzuca cat a deschis ochisorii si s-a hotarat sa faca economie de vedere.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Mi-am propus ca azi sa fac o negresa, dar intai cred ca o sa mai dorm o ora cu Vlad, ca s-a trezit de la ora 5 si avea chef de joaca. Pana atunci a dormit foarte bine, ca de obicei, de la 9-9.30 seara (la 9 il pun in patut si uneori adoarme imediat, alteori se mai joaca putin; aseara a vorbit mai mult cu Mickey Mouse-ul lipit pe sifonierul de langa patut). Asa ca sunteti invitate de acum la ceva dulce...promit ca ma tin de treaba, nu aman pe maine!!!
aaa, IDALIS, vreau si eu ciocolata! ORAMONA, saru-mana de ajutorul dat cu cafeluta. Deschidem o cafenea? si luam si ciocolata sa punem pe farfurioara. Si bagam si tigari la vanzare, ca sigur vine si MIHAELA si fara tigara nu isi ia cafea.
ANA, ai petrecut aseara de inca nu esti pe aici?
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Oramona, Fistiq, Mihaelka Selenar wow, cateva saptamani?? Pai in cateva saptamani facem rapel!!! Cristina mami fericita de Toma Andrei |
Din pacate da, cateva saptamani...ca sa nu mai vorbim ca a ramas sensibil si acuma, la cateva zile, tot i se inmoaie kk, chit ca nu se schimba nimic in alimentatia lui (LP + LM). La noi s-a manifestat prin kk moale, din ce in ce mai moale, pana la apos, apoi multa vreme cu mucus in el (si acuma face cu mucus, si vaccinul a fost pe 8 decembrie). Si din cate am inteles de la spital, au fost multi bebelusi cu aceleasi manifestari!
Doamne ajuta la voi sa nu fie asa!
Va urez o dimineata placuta!
pop_adelina spune:
buna dimineata!!!
multumim de cafea, si de CIOCOLATA!!!!
eu va dau cereale fitness cu laptic!!!eu am papat si un DOTSpreferatul meu dupa snikers!
si noi raportam a doua zi cand se trezeste linistit si bine dispus, ca pana ieri numa mieunand se trezea!!
idalis, vezi ca se poate si in patut? eu una nu pot sa dorm cu el in pat ca nu ma odihnesc, tot ma trezesc la fiecare miscare a lui si apoi imi vine sa stau sa ma uit la el cum doarme in loc sa dorm si eu
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
Neata si de la noi!
Tare as mai fi dormit dar s-a trezit vuvuzela. Acum eu savurez cafeluta de la MARI, el casca ochii la carusel.
IDALIS, ADELINA, bine ca nu ati citit topicul ala cu bebeii in brate cum am facut eu... Tudor motaia la mine in brate si eu il trezeam in hohote de ras.
Revin si eu cu o chemare la apel, a mai facut una ANA dar fara succes: EVELINEEEEE!!! unde esti????
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
oramona spune:
Da...si eu stateam ieri si ma gandeam pe unde umbla Eveline. O si sper ca toate sunt bune , doar ea mai ocupata.
Acum citesc si eu de zor la topicul ala, Donna, multumim, eu chiar nu stiam de el.
Mari , nu-i rea ideea. Eu cand eram mai micuta cofetaream toata ziulica si chiar ma gandeam sa-mi deschid o cofetarie. Acum nu mai fac nimic, cumpar si gata. Aaaa, mai fac o clatita sau un tortulet si gata. Dar promit ca fac fursecuri cu ciocolata si nuci sau nuca de cocos la cafeluta, ca la tigara nu ma bag, nu am reusit deloc la sportul asta. Eu doar stricam tigarile, nu am putut niciodata sa trag fumul
camisv spune:
Buna dimineata,
eu iau aroma de cafea de la voi si dau un capucino fara cofeina, ca mi-a adus sotul.
Aseara i-am dat la pustiul meu pijamaluta din doua bucati, nici nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut. Am cumparat-o in timpul sarcinii si mi-e tare draga
La multe lunite, Petra si Ana Ana Lavinia
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!!
Multumimde cafele si ciocolatele!!!
MARI asearaaa.... am dormit,bre!![-:)))]
DONNA super topicul!!Aseara am stat pana la 12 si radeam in hohote,dar mi-am pus perinuta peste bot,ca trezeam toata casa.Am inchis pc-ul,ca nu ma mai opream din ras,si am ajuns abia la pag 12.
Oare in docs-ul ala cu nr de tel nu o fi si nr lui Eveline? Ca i-as trimite un mesaj!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol