Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 7
bird70 spune:
Xio,
nu exista stat la soare sanatos. Cu atat mai mult daca nu esti obisnuit la soare te arzi mai rau si e mai grav. Turisti sau neturisti, NIMENI nu ar trebui sa stea in soare sa se bronzeze. Stii cum se zice aici: the only safe tan is spray tan . Lumea merge la ocean sa faca baie, sa faca surf, bbq, etc, nu stau asa aiurea in soare.
Nemo,
sincer nu inteleg de ce te nemultumeste pe tine faptul ca oameniii aleg sa se protejeze de soare. Eu, ca femeie, gasesc barbatii in izmene mai atragatori decat cei in slip. La slipii de plaja aici li se spune budgie smugglers ...trebuie sa apreciezi umorul australian .
Spui ca in Romania au libertate copiii sa se balaceasca in piscina gonflabila. Ce te opreste in Canada sa iti pui vara in curte o astfel de piscina sa lasi copiii sa faca baie acolo?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Xio, nu exista stat la soare sanatos. Cu atat mai mult daca nu esti obisnuit la soare te arzi mai rau si e mai grav. Turisti sau neturisti, NIMENI nu ar trebui sa stea in soare sa se bronzeze. Stii cum se zice aici: the only safe tan is spray tan . Lumea merge la ocean sa faca baie, sa faca surf, bbq, etc, nu stau asa aiurea in soare. Nemo, sincer nu inteleg de ce te nemultumeste pe tine faptul ca oameniii aleg sa se protejeze de soare. Eu, ca femeie, gasesc barbatii in izmene mai atragatori decat cei in slip. La slipii de plaja aici li se spune budgie smugglers ...trebuie sa apreciezi umorul australian . Spui ca in Romania au libertate copiii sa se balaceasca in piscina gonflabila. Ce te opreste in Canada sa iti pui vara in curte o astfel de piscina sa lasi copiii sa faca baie acolo? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
Mie-mi plac doar cei cu boxeri!
Alexandra Maria
14.12.2007
cristoiu spune:
Pai bird, daca locuieste in vancouver poate ca nu are curte. Ca preturile la case te darima in Vancouver, e mai rau decit in Toronto. Si daca are curte e posibil sa fie asa mica sa nu incapa decit jumate de piscina gonflabila.
Eu cred ca pe el nu il deranjeaza ca altii aleg sa poarte izmene, ci ca societatea impune ca toata lumea sa fie imbracata cum descrie el. Si mie mi se pare aberant sa vezi o fetita de 2 ani purtind sutien la plaja sau piscina publica.
In fond e chestie de obisnuinta. Cind am venit aici din canada si m-a dus sotul la o sauna si mi s-a INTERZIS purtatul de orice fel de vestimentatie, am avut un mare soc. Cum insa iubesc sauna, iar nemtii astia chiar stiu sa le faca super misto, m-am obisnuit cu ideea si mi se pare mult mai comod si firesc. Merg si singura fara sa ma jenez chiar daca sunt singura femeie intr-un vestiar plin de barbati.
Cred ca daca m-as muta inapoi in canada sau state, as avea din nou un soc, cum e aia sa mergi la sauna cu costum de baie pe tine, e groaznic.
Nemo, asta e Canada si societatea de acolo, cu bune si cu rele. Peste tot sunt minusuri si plusuri. Pentru mine spre exemplu un minus mai mare decit moda de pe plaja e concediul de maxim 3 saptamini pe an, adica 15 zile lucratoare. Fata de cele 36 de zile de aici, asta ar fi un compromis mai mare. Dar pe de alta parte viata in canada e mai comoda decit in germania. Asa si tu, ce preferi, plaja la nudisti si tzopism clasic in orase ori civilizatie si izmene pe plaja?
bird70 spune:
citat din mesajul lui dana vio Mie-mi plac doar cei cu boxeri! |
Nu e acelasi lucru?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
bird70 spune:
citat din mesajul lui cristoiu Pai bird, daca locuieste in vancouver poate ca nu are curte. |
Ce legatura are moda la plaja cu faptul ca el nu-si permite curte ? Asa a prezentat curtea din Romania parca in Canada te opreste cineva sa stai in fundul gol in curtea ta.
Si mie mi se pare aberant sa vezi o fetita de 2 ani purtind sutien la plaja sau piscina publica. |
Mie mi se pare ne-necesar ca o fetita de 2 ani sa poarte sutien, dar nu pot sa spun ca ma deranjeaza in asa hal incat sa-mi strice ziua .
mcoca spune:
citat din mesajul lui XIO Bird, ai zis cuvantul cheie: turisti. Localnicii stau imbracati la soare pt. ca soarele ii vede zilnic, turistii stau dezbracati la soare pt. ca nu ajung acolo decat in vacanta, pt. cateva zile. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Xio, de fapt tu nu ai sesizat esenta: austrainii, EI, rasa superioara stiu cel mai bine ca soarele e nociv, nu se comporta prosteste ca turistii aceia stupizi.
Vicky si Printzesone
bird70 spune:
Australienii (nu sunt rasa, doar cei indigeni) STIU ca e nociv sa stai la soare pentru ca sunt bombardati cu programe educationale peste tot, la scoala, la tv, etc. Daca crezi ca nu e stupid sa stai in soare, cu riscurile de rigoare...nu stiu ce sa spun .
Ramonika spune:
nemo - da cum de-ai dezgropat un subiect vechi de peste un an? s-a facut putin caldura si gata, iti arde de plaja, tanga, alea alea ?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bird70
Nu e acelasi lucru? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
Nu, boxerii sunt mai scurti si mai mulati.
Alexandra Maria
14.12.2007
cristoiu spune:
citat din mesajul lui mcoca Xio, de fapt tu nu ai sesizat esenta: austrainii, EI, rasa superioara stiu cel mai bine ca soarele e nociv, nu se comporta prosteste ca turistii aceia stupizi. Vicky si Printzesone |
A fost intentionat sau greseala? Ti-a iesit un cuvint nou ff. misto - austrainii
Bird are dreptate, de fapt cu totii stim ca soarele e nociv si mai ales in zona respectiva unde incidenta cancerului de piele e foarte ridicata. Ei au si gaura de ozon deasupra capului, acolo e nebunie curata sa te prajesti la plaja.
Bird, de fapt nebunia e ca nu pot sa fac baie in fundul gol in curtea mea proprie, daca ma pot vedea vecinii de la geam tot indecent exposure se numeste. Eu la ai mei oricum fac baie doar topless, fara nimic pe mine nu ma incumet, mai trece taica-meu prin curte, mai iese un vecin la fereastra ...
Pe de alta parte nemo poate sa se bucure ca nu il pune nimeni sa intre cu burka in apa :)))