Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralcat
Marius, n-ai ambitie daca nu iesi in sutien pe strada. Push-up rosu cu dantele multe sa fie. Si da poze si pe forum sa ne mai incalzim si noi la ochi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu Eu |
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
XIO spune:
Pedofilia inseamna sa fie atrasi de un copil, nu de un minor.
Tocmai asta e boala la pedofili, ca in momentul in care se atinge pubertatea nu mai prezinta interes din cauza transformarilor. Un pedofil nu o sa fie atras de o fata de 13 ani cu sanii cupa D, ci de un copil mic.
Nu sunt atrasi de sexualitatea de care sunt atrasi oamenii normali.
http://spyhotties.com/photos/2009-04-23-746650/27.php
Sa te uiti pe cateva poze pt. a vedea ca daca e sa ne luam dupa oamenii de pe net am umbla imbracate in saci largi sau in cutii.
Mi se pare normal sa-ti lasi fata sa faca topless daca ea vrea, respectiv sa poarte sutien daca ea vrea.
Mi s-a parut insa ciudat in USA sa vad la plaja fetita de 1 an jumate cu sutien pe ea si baieti de 6-7 ani cu bermude pana la glezne in timp ce mamele lor erau cu bustiera, slip-pantalon si o fusta ca sa nu se vada nimic. Fusta scurta, dar totusi, e ciudat pt. cei care nu vad nimic ciudat in tanga, bikini sau topless.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
adriana28 spune:
citat din mesajul lui XIO Pedofilia inseamna sa fie atrasi de un copil, nu de un minor. Tocmai asta e boala la pedofili, ca in momentul in care se atinge pubertatea nu mai prezinta interes din cauza transformarilor. Un pedofil nu o sa fie atras de o fata de 13 ani cu sanii cupa D, ci de un copil mic. Nu sunt atrasi de sexualitatea de care sunt atrasi oamenii normali. http://spyhotties.com/photos/2009-04-23-746650/27.php Sa te uiti pe cateva poze pt. a vedea ca daca e sa ne luam dupa oamenii de pe net am umbla imbracate in saci largi sau in cutii. Mi se pare normal sa-ti lasi fata sa faca topless daca ea vrea, respectiv sa poarte sutien daca ea vrea. Mi s-a parut insa ciudat in USA sa vad la plaja fetita de 1 an jumate cu sutien pe ea si baieti de 6-7 ani cu bermude pana la glezne in timp ce mamele lor erau cu bustiera, slip-pantalon si o fusta ca sa nu se vada nimic. Fusta scurta, dar totusi, e ciudat pt. cei care nu vad nimic ciudat in tanga, bikini sau topless. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
XIO spune:
Adriana, eu una fac alergie cand aud ca trebuie sa am chilot lat, sutien mare, fusta lunga samd ca sa nu cumva sa se uite vreun obsedat la mine.
Daca eu vreau sa fac topless sau nudism de ce ar trebui sa imi iau gandul doar pt. ca e posibil ca vreunul sa ma pozeze/abordeze?
Nu mi se pare normal sa imi ingradesc libertatea din cauza altora.
Iar pt. mine sa apar la paja cu sanii goi sau pe un site cu pantalonii mulati pe organele genitale e exact acelasi lucru cu mentiunea ca mi se pare dezgustatoare a doua ipostaza.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
viviana spune:
Exista si pedofili si violatori.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim obsedate de ei. Sa-i lasam sa ne guverneze viata si... imbracamintea.
Nu putem trai cu ideea ca, poate, poate, de dupa un boschet ne va fotografia cineva si ne va afisa pe youtube sau pe cine stie ce situri.
Si atata timp cat nu stim ce a gandit sau negandit mama respectiva ce ar mai fi de comentat?
Ah, da sanii fetitelor de 12-13 ani!
Xio, in America este o cu totul alta societate cu alte reguli.
Acolo sunt si persoane de sex feminim care fac topless sau poarta tanga - si sunt multe. Cele care opteaza pentru costume mai pline sau cu fustite o fac din cu totul alte motive: fie ca au vergeturi, aripioare, celulita sau sunt grase si vor sa ascunda fie sunt "indispuse".
In ceea ce-i priveste pe barbati poarta sort de baie pentru ca este impamantenita ideea ca slip poarta homosexualii.
Dar asta nu-i impiedica pe cei care fac natatie sa poarte un slip obisnuit.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Ah, iar copiii nu au voie in pielea goala pe plaja (si asta este un "must") nu neparat din cauza pedofililor ci si a problemelor medicale care se pot ivi.
Fetitele pot purta bine-mersi doar slip.
Dar, in general nu o fac. Prefera costumele pline sau bluzite speciale de inot pentru a-si proteja pielea.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
inaioana spune:
citat din mesajul lui adriana28 fata a vrut sa-si puna sutienul iar maica-sa i-a zis sa se duca fara sutien. Fata nu vroia ca ii era rusine dar pana la urma la insistentele mamei a cedat. |
Mie asta e singura chestie care mi se pare foarte foarte in neregula. De ce sa insiste mama ca fata sa se descopere daca aceasta nu voia? Are mama dreptul sa ii incalce intimitatea, sa ii desconsidere pudoarea si sa o forteze sa se expuna astfel? Eu consider asta abuz.
Daca fata alegea sa faca plaja fara sutien pe o plaja care accepta asta, e treaba ei, nu are decat.Parerea mea este ca , in general, fetele sunt destul de pudice la inceputul adolescentei si nu aleg sa se expuna astfel. Dar sa fie fortata sa o faca mi se pare foarte grav.
In rest, fiecare face plaja cum crede, daca locul respectiv o permite.
Eu nu vad nimic aiurea in asta.
Edit: Mi se pare foarte ciudat acest user Adriana28 care pe acest forum are doar aceasta unica problema obsesiva a toplessului, activitatea e fiind reprezentata de doua subiecte pe care le-a deschis, fix cu aceeasi tema.
andacos spune:
citat din mesajul lui inaioana Edit: Mi se pare foarte ciudat acest user Adriana28 care pe acest forum are doar aceasta unica problema obsesiva a toplessului, activitatea e fiind reprezentata de doua subiecte pe care le-a deschis, fix cu aceeasi tema. Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si Gruia (23 ian.2011) |
Vai...daca ai sti cit mi-am stors creierii cu userul asta si toplessul!!!!Deci inseamna ca nu m-am inselat!E aceasi persoana care asta vara(parca)a deschis subiectul cum ca ar fi fost filmata in timp ce facea topless la mare!
Foarte curioase mi se , par si exemplele care le da cu imagini/videochaturi de pe diferite site-uri!
Ciudat,ciudat,ciudat!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
a_alinta spune:
XIO, eu nu am vazut nici o femeie imbracata asa cum zici tu, dar daca erau asa imbracate , erau pentru ca asa au vrut ele. eu am purtat acelasi costum de baie din romania la plaja.
la copii insa e adevarat ca fetele trebuie sa poarte sutien, iar baietii/barbatii poarta bermude .( slipul este purtat in general de homosexuali , deci nu te impiedica nimeni sa porti slip , daca vrei).
daca simti ca iti este ingradita libertatea , te poti muta pe alt continent.
edit : la faza cu slipul cred ca se aplica chestia cu pantalonii mulati pe organe
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui viviana Xio, in America este o cu totul alta societate cu alte reguli. Acolo sunt si persoane de sex feminim care fac topless sau poarta tanga - si sunt multe. Cele care opteaza pentru costume mai pline sau cu fustite o fac din cu totul alte motive: fie ca au vergeturi, aripioare, celulita sau sunt grase si vor sa ascunda fie sunt "indispuse". vivi |
vorbind de moda in America si mai precis Coasta de Vest.
curios lucru ca nu doar cele grase poarta costume mai pline.
vara trecuta am fost la piscina vreo 4 luni si majoritatea adolescentelor purtau costum de baie cu slip-tip pantalon scurt. Iar mamele costum intreg sau costum normal,mai plin, sau cu fustita...chiar si cele care aratau foarte bine.
Ba se poarta chiar un fel de bluzita lunga pana aporape de genunchi f. f. subtire peste costum de baie.
Nu stiu cum se poarta in Florida...
Pentru mine a fost jenant, cat am mers in Romania la mare cu baietelul meu de 6 ani sa stam la plaja langa femei dezbracate.
am avut parte de intrebari la care mi-a fost greu sa gasesc raspunsuri.
nu stiu ce poate fi in mintea baietilor de 12-14+ ani care merg la mare si vad asta.
mie nu mi se pare normal la o plaja publica sa fie topless , tanga ...etc.
cele care vor sa faca plaja dezbracate nu le opreste nimeni dar ar trebui sa nu fie la comun.
michelle