Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 4
anya spune:
Bravo ei, inseamna ca avea ce arata!
Imi amintesc cand aveam eu 13-14 ani si nu aveam ce baga in sutien (invidia, ce sa-i faci) dar vroiam sa port. Mama imi zicea ca n-are rost, ca mai tarziu o sa ma satur de purtat...si avea dreptate. Cine facea plaja topless niste ani mai tarziu?
Impotriva cancerului exista creme, ore de iesit sau nu la plaja. O bucatica de material nu influenteaza soarta. Probabil ca nici fata respectiva nu era foarte convinsa daca sa poarte sau nu sutien. Ar fi fost mai indarjita. Iar daca pe plaja respectiva erau femei fara sutien, ce importanta are daca mai e una sau nu? Daca facea plaja intr-o tara islamica ar fi avut burka, probabil.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana28 |
[/quote]
Si?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Katya spune:
Eu sint de acord cu Desiree2002 in ceea ce priveste cazul mamei care insista ca fiica sa stea fara sutien, la fel de oribil si de inacceptabil mi se pare.Aici si la banala piscina de cartier mi s-a atras atentia sa nu-mi schimb fata de 4 ani pe aria piscinei(am zis ca nu-i mai fac dus acolo, ii dau jos costumul si mergem acasa, ca si-asa stateam aproape si imediat au venit supraveghetorii si m-au atentionat).
Dupa parerea mea, intre 2 femeila fel de frumoase, cea care poarta sutien e mai atragatoare decit cea fara sutien: mi se pare mai interesant sa sugerezi decit sa arati fatis.In afara de asta, mie exhibitionismul mi se pare o manifestare a frustrarii, a neimplinirii, oamenii satisfacuti sint linistiti, nu vor sa fie asa de demonstrativi.
Nu mai zic ca-n Ro vad ca si acum, la 20 de ani de la revolutie, lumea nu mai sfirseste prin a descoperi odata tainele sexualitatii, e parca o vesnica adolescenta din pct acesta de vedere, chiar si la tv unde 2 barbati discuta despre ce stiu eu ce, vezi in fundal o femeie pe jumatate dezbracata care n-are decit rolul de decor, absolut umilitor.Deci de plaje si mame care se mindresc cu sinii fetelor, ce sa mai zic, trist.
adriana28 spune:
citat din mesajul lui anya Bravo ei, inseamna ca avea ce arata! Imi amintesc cand aveam eu 13-14 ani si nu aveam ce baga in sutien (invidia, ce sa-i faci) dar vroiam sa port. Mama imi zicea ca n-are rost, ca mai tarziu o sa ma satur de purtat...si avea dreptate. Cine facea plaja topless niste ani mai tarziu? Impotriva cancerului exista creme, ore de iesit sau nu la plaja. O bucatica de material nu influenteaza soarta. Probabil ca nici fata respectiva nu era foarte convinsa daca sa poarte sau nu sutien. Ar fi fost mai indarjita. Iar daca pe plaja respectiva erau femei fara sutien, ce importanta are daca mai e una sau nu? Daca facea plaja intr-o tara islamica ar fi avut burka, probabil. Anya |
XIO spune:
citat din mesajul lui Katya Dupa parerea mea, intre 2 femeila fel de frumoase, cea care poarta sutien e mai atragatoare decit cea fara sutien: mi se pare mai interesant sa sugerezi decit sa arati fatis |
Mai atragatpare a aia cu sanii mai mari
citat din mesajul lui Katya .In afara de asta, mie exhibitionismul mi se pare o manifestare a frustrarii, a neimplinirii, oamenii satisfacuti sint linistiti, nu vor sa fie asa de demonstrativi. |
Ei, da, pt. ca tu nu esti de acord cu asa ceva inseamna ca cei care sunt de acord sunt niste frustrati neimpliniti, nesatisfacuti si neinistiti.
Eu fac topless ca sa pot purta linistita (deci da, hai sa zice ca sunt nelinistita) rochii cu spatele gol sau topuri fara bretele.
Pe cuvand de cercetas ca nu's frustrata, pot doar sa iti multumesc pt. etichetari.
Stii c mi-a spus cineva cand am mers in USA, unde pe plaja nu era nimeni in tanga, de topless nici nu mai spun? Sa am grija cu cotumul, ca oamenii's ai frustrati si daca vad ceva mai dezgolit e bai mare.
Acum daca stam sa judecam logis si spsv psihologic, mi se pare mai normal sa poti sta topless fara sa te oripilezi, inseamna ca esti in regula cu sexualitatea, corpul uman si altele.
Diferenta intre toplessil ok si cel de care te oripilezi tu este atitudinea: daca stau fara sutien si ma unduiec spre mare ca o felina asandu-mi sanii cu ulei se cheama ca am ceva la mansarda si ma incadrez in categroia cabotine (cel putin). Daca ma port normal fara sa ma doboare senzualitatea se cheama ca pt. mine corpul uman este ceva norma, ca sunt un om fara inhibitii care poate face diferenta intre dezbracat pe plaja si dezbracat in timpul sexului.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
AndraP_87 spune:
Da, stand fara sutien poate oricand sa fie tinta pedofililor. Si daca are doua triunghiulete in plus pe sani, gata, nu mai poate, e in siguranta.
Daca se uitau barbatii NUMAI la ea in timp ce erau si alte femei toppless, inseamna ca arata fff bine fata, asa ca probabil si daca avea un sutien tot s-ar fi intors priviri spre ea.
[/quote]Poate nu ai inteles...era vorba de o MINORA...Stand dezbracata poate oricand sa fie tinta pedofililor...care mai intai se uita si apoi pot sa o pozeze, sa o filmeze etc. Stand dezbracata intr-un fel ii incurajaza.
[/quote]
anya spune:
Off, Adriana, daca exista vre-un pedofil in zona, ala se uita mai degraba la copilul de 2 ani care se joaca fara slip. Vom ajunge obsedati ca americanii care nu concep sa stea baietii la plaja daca n-au izmenele pana la genunchi.
XIO spune:
citat din mesajul lui anya Off, Adriana, daca exista vre-un pedofil in zona, ala se uita mai degraba la copilul de 2 ani care se joaca fara slip. Vom ajunge obsedati ca americanii care nu concep sa stea baietii la plaja daca n-au izmenele pana la genunchi. Anya |
Asta vroiam sa spun si eu, pedofilii sunt atrasi de copii, cand apare dezvoltarea sexuala deja nu mai prezinta interes.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
adriana28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Asta vroiam sa spun si eu, pedofilii sunt atrasi de copii, cand apare dezvoltarea sexuala deja nu mai prezinta interes. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Androix Voi ati vazut ce ger e afara? E o treaba foarte spinoasa asta cu toplessu' de trebuie dezbatuta cu juma de an in avans www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |