Familia si moda la mare

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Sigur ca nu schimbam ... Eu insa sunt convinsa ca si in Romania ca si in Germania ca si in Canada norma sociala spune ca nu ai voie sa iti expui zonele intime in spatii publice. Plaja este un spatiu public si eu cred ca acolo unde exista topless si bebei despuiati se forteaza norma sociala.

Daca in orice alt spatiu public lumea se plimba cu zonele private acoperite, de ce nu s-ar aplica aceasta regula si pe plaja ? Inclusiv bebelusii ... Ai vazut tu bebei despuiati in parc ? De ce in parc au pampers si tricou si la plaja trebuie sa stea fara ?
Cat despre sutien la fete ... Eu nu il vad practic la bebeiii care trebuie schimbati si scuturati la fiecare 10 min, da de la 2 ani - 3 ani in sus, porti copilul aa cum te porti pe tine ca adult.

Am scris de Germania si English Garden. Pe o pajiste, langa trotuare si bancute este o zona neingradit, nesemnalizata, unde se face NUDISM. Ziua in amiaza mare, in cel mai mare parc din Munchen. Nemtii au "cultura corpului liber" in traducere mot-a-mot.

Cred ca voi nu ati fost la nudisti sa faceti plaja, de-aia tot citesc d erversi care se holbeaza la partile intime. la nudisti merg oameni care nu vad in nudism o modalitate de masturbare, ci care chiar cred in ceea ce am scris mai sus de nemti.
E o generalizare, ca nu i-am urmarit pe toti nudistii din Romania sau din lume, spun doar ce am vazut cand am mers la plaja la nudisti la noi la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

Intr-adevar, daca ar fi peste tot sectiuni de plaja unde sa te poti dezbraca ar fi grozav. Dar chiar si pe asta singura care exista in Canada multi vor cu tot dinadinsul sa o desfiinteze.

Cum am mai zis, nu imi OBLIG copilul sa stea dezbracat, dar mi se pare aberant ca atunci cind are 2 ani sa ma stresez ca voi fi admonestat fiindca el vrea cu tot dinadinsul sa stea gol -- pur si simplu imi era cvasiimposibil sa il fac sa se imbrace, nu vroia nici in ruptul capului.

Intr-adevar, mai tirziu incep sa ii imite pe adulti sau pe prieteni, cred ca de-asta poarta izmene -- daca prietenii ar purta slip sau nimic, precis asa ar vrea si el.

Vad ca sub influenta tarii de adoptie, sint care sustin si portul sutienului de catre fetitele mici -- asta mi se pare ca frizeaza imbracarea ingerilor.

In schimb, in tarile astea puritane exista concursuri de frumusete pentru fetite la care fetitele se FARDEAZA etc ca niste adulte. Mie asta mi se pare scirbos, copiii au frumusetea si prospetimea lor naturala. Dar sigur, trebuie sa ii tratam ca pe niste adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Cu fundul gol sau nu la plaja, pana la urma e plaja. Acolo oamenii merg sa se expuna mai mult sau mai putin la soare, deci te astepti sa vezi si oarece piele.

ce ma deranjeaza pe mine e sa vad barbati "topless" pe strada. Mi se pare o nesimtire crunta sa mearga dezbracati pe strada. Ok. e cald. Si? si mie imi e la fel de cald, da' nu imi arunc toalele jos. Un maieu n-o sa-i omoare.

Si daca cumva va ganditi sa-mi spuneti ca asa-i in ro, ca ieri m-am enervat cumplit cand am vazut 2 indivizi tatuati si slinosi in budigaii de piscina in curtea scoloo veniti sa-si ia odrasele. Sa stea asa la plaja, la piscina, in curtea prorie dar pe strada sau in curtea scolii mi se pare pur si simplu lipsit de respect. Si apoi aceeiasi localnici + nevestele lor se uita stramb la tine la piscina ca nu ai costumul de cosmonaut. Extrapoland, ca aia erau cred de la social housing. Da' urat se uita toti.

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Asa e, Aqai, in Ro cand e cald vezi o multime de barbati topless, cu burtile atarnande aferente. Sau daca nu topless, macar cu tricoul ridicat peste, of course, burta atarnanda. Si asta in plina strada, in oras, nu la plaja.

Mergi la inceput

http://media4.onsugar.com/files/2010/04/16/4/192/1922398/FP_4877677_Jersey_Shore_BRJ_042110/i/Walking-Walk.jpg

Nu doar in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

http://media4.onsugar.com/files/2010/04/16/4/192/1922398/FP_4877677_Jersey_Shore_BRJ_042110/i/Walking-Walk.jpg

Nu doar in Ro

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, tu chiar crezi tot ce vezi in filme?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural.

Nici eu nu vad, dar nu am inteles de ce cei mici trebuie sa stea goi pe plaja ?

simplu, ca sa faca kk si pp iar altii sa calce in ele.

michelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu doar in Ro

Xio, tu chiar crezi tot ce vezi in filme?

michelle

A...da.
Sunt fan Miami ink si de fieare data admir oamenii care umbla in costum de baie pe strada. Presupun ca nu i-a "plantat" nimeni acolo.
Am si vazut barbati la bustul gol, e adevarat, era o statiune, nu NY, dar noi aici discutam despre bustul gol in afara plajelor.
Poza e luata de pe google, nu stiu daca face obiectul vreunui film.

http://www.youtube.com/watch?v=55CM2Lzf8nQ

Sa stii ca trebuie doar sa cauti pe google/youtube si gasesti cate vrei. Daca te uiti la La Ink, Miami Ink, vezi si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ma bucur ca in Romania inca mai suntem suficient de deschisi la minte (sau suficient de indiferenti) incat sa stea lumea cum vrea la plaja. Vrei cu gluga - iti pui gluga, vrei fara sutient- scoti sutienul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural.

Nici eu nu vad, dar nu am inteles de ce cei mici trebuie sa stea goi pe plaja ?

simplu, ca sa faca kk si pp iar altii sa calce in ele.

michelle

Michelle, e foarte urit din partea ta mesajul asta. Adica vrei sa spui ca daca eu imi tin copilul gol la plaja copilul meu are sa faca caca direct pe nisip si eu o sa il ingrop eventual frumos? O iau personal pentru ca intru automat in generalizarea propusa de tine. Nici copilul meu, nici multi altii pe care ii stiu nu au facut caca nici pe jos nici in apa, iar fii-mea de cind face la olita, iese din piscina si pentru pipi.

Sincer acum, in citi rahati de copii ai calcat tu pe plaja? Mie nu mi s-a intimplat. Dar mi s-a intimplat sa dau peste resturi de mincare, sticla sparta si chistoace de tigari. Nesimtiti sunt multi si peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Crisotiu: Michelle, e foarte urit din partea ta mesajul asta. Adica vrei sa spui ca daca eu imi tin copilul gol la plaja copilul meu are sa faca caca direct pe nisip si eu o sa il ingrop eventual frumos?

Ba eu am vazut asa ceva si nu o data. De aia s-au inventat pampersii pentru plaja.

Mergi la inceput