Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 14
anya spune:
S-or fi inventat, dar la cat sunt de scumpi putini romani isi permit sa-i foloseasca iar cei care isi permit nu nu prea merg la plaja in Romania.
Nu fac reclama statului gol la plaja. Copiii mei au avut slip (din comoditatea mea, nu din alte ratiuni). Ma deranjeaza doar ca unii uita de unde au plecat si acum totul le pute.
Nati spune:
Cel mai bine sa se adopte universal costumele de plaja si codul vestimentar japonez pe orice plaja din lumea asta.
belleane spune:
Nu inteleg subiectul asta. Mi se pare abordarea tendentioasa. Poate sutienul respectivei fete avea o problema, poate i se descheia in apa, poate ii cadeau bretelele, poate avea o deficienta. Mama respectiva nu avea datoria sa explice tuturor vecinilor de plaja care a fost motivul pentru care si-a poftit fata sa intre in apa fara sutien. E alegerea ei atata timp cat nu e interzis prin lege. Dar se poate face o petitie pentru interzicerea copiilor cu fundul gol si a adolescentelor fara sutien, sunt sigura ca-si va gasi sprijinitori/oare in parlament mai ales acum cand toti vor sa-si multumeasca electoratul.
Rufus spune:
Da' pe unde faceti voi plaja (in Romania) de nu vedeti copilasi care fac caca/pipi pe plaja? Hai ca treaba aia mai mare e mai delicata...se strange la punga; dar pipi?
In Eforie Nord e golfuletul ala in dreapta digului mare, e tinta majoritatii parintilor cu copiii micuti; stiti cum se numese? "La pipi mult". Oare de ce?
Io zic sa fim obiectivi...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
belleane spune:
Sa va reamintesc unde se varsa canalizarea hotelurilor din statiuni?
Rufus: n-am suportat nicio data ingramadeala din Eforie Nord. Sunt plaje in Ro certificate Blue Flag unde fiecare isi vede de treaba, unde sunt dusuri, cosuri de gunoi, toalete etc.
cipcipcip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Nici eu nu vad, dar nu am inteles de ce cei mici trebuie sa stea goi pe plaja ? |
Sa le respire si lor poponeata de la pampersurile astea
cipcipcip spune:
Io recunosc, imi las baietelul dezbracat la plaja. Daca face caca (nu s-a intimplat niciodata), il string in punga de catei, daca face pipi il spal cu apa din mare cu galetusa. Nu mi se pare o drama, doar apa de mare nu e sterila, fac si pestii pipi in ea plus o gramada de oameni. La piscina il tin cu pampers de apa.
Ma bucur ca traiesc momentan intr-o societate unde nu se uita nimeni strimb la noi.
Americanii mi se pari mai mult decit exagerati cu puritanismul lor. Eu am stat mult in Suedia si probabil de-aia am "cultura corpului nud" cum spunea cineva mai inainte, adica un corp gol, indiferent al cui e, nu mi se pare nici indecent, nici dezgustator.
cristoiu spune:
Rufus, nu te supara, ce obiectivitate vrei tu, pipi-ul ala trece si prin slipul de baie (iar sutienul ala la fetite de 2 ani nu opreste nici pipi, nici caca), poate doar slip de tabla sa ii pui sa nu faca pe nisip. Si pampersii de baie sunt la fel de permeabili, trece pipi prin el. Doar ca retine caca. Si daca un bebe face caca pe plaja eu sper ca marea majoritate a parintilor au decenta sa culeaga cu lopatica, puna in punga si la gunoi. Asta era problema, nesimtirea oamenilor se lecuieste cu o pereche de slipi?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Rufus, nu te supara... |
Dar de ce m-as supara?
Edit: nu ma deranjeaza nuditatea. La nici o varsta, dar la cei mici...Raspundeam doar la cei care n-au pomenit copii care fac caca/pisu pe plaja. Sau in apa.
Si mai da-i in ma-sa de perversi...sa stai gol pe plaja sau in apa e mortal!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
belleane spune:
mie mi se pare o forma de intoarcere la natura ce aveti cu libertatea de exprimare a omului?