Familia si moda la mare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Pe mine ma amuza mamele de 40 de ani topless, cu fetitele lor de 12-14 ani cu sutiene . Dar dpdv al pedofililor mai bine asa decat invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu pot sa nu imi amintesc cum am venit la 2 mai, ne-am pus corturile la nudibar.eram cu inca o cunostinta care venise cu varul ei.varul adventist super practicant.
cand se trezeste omul dimineata,repet un adventist super practicant, f inocent in gandire,f fain ca om,deci se trezeste omul dimineata si deschide cortul si ce-i vazura ochi...............
colo nud,dincolo nud, peste tot numai nud.

cunostinta mea utiase sa ii spuna acest amanunt,a spus ca e suficient ca isi face milostenie si il ia cu ea la mare..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Ptr ca se simte mai comod. Ai vazut cum se simte un bebi cand il dezbraci ptr baie?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

In apa da, dar cand ii intra nisipul prin toate orficile nu cred ca se simte prea bine.

Exact asta vroiam sa spun si eu ...din contra, cand ii intra nisipul ala in fund si printre pliurile alea de grasime si se lipeste acolo din cauza umezelii, cred ca nu este deloc comod.

In trecut, motivele pentru care bebeii se tineau goi la soare, erau intr-adevar baile de soare ... teoriile s-au schimbat dramatic acum, vitamina D se ia din alimentatie ... soarele a devenit periculos, nu vad nici un motiv sa ii tinem despuiati.

Eu am impresia ca voi nu ati fost pe o plaja pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Imi dau seama cat de inapoiata pot sa fiu, fie-mii nu ii dau voie nici sa poarte slip cu sutien, costum intreg cat mai putin decupat si atat. Fi'miu are izmene , sotul la fel , eu am numai costume intregi si in plus traiasca Decathlon ca toata lumea are clasicele bluze de innot. Si mi se pare cumplit sa vad copii mici pe plaja dezbracati complet. Fara sa fiu pedofila daca ma banuiti cumva de asa ceva ....Marina

Tocmai ca daca ai fi pedofila, i-ai vrea pe toti dezbracati.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural.

Nici eu nu vad, dar nu am inteles de ce cei mici trebuie sa stea goi pe plaja ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
Eu stii ce nu inteleg - care este logica pentru care un copil mic trebuie sa stea despuiat pe plaja ? Ce beneficii aduce bronzatul pe fund ? Oricum noile teorii spun acum ca bronzatul este nociv, deci duci copilul la mare sa respire, sa se joace in nisip, sa se balaceasca in apa ..de ce trebuie facute astea in pielea goala ?

Se spune ca soarele contribuie la asimilarea si fixarea calciului in oase, si pentru asta se recomanda bai de soare.
Briza marii ajuta la cei cu probelme de respiratie asa cum ajuta si aerul din minele de sare.
Deci sunt doi factori care sunt benefici in special in zonele cu vara mai scurta.
Sigur in zonele fara ierni nu se pune problema bailor de soare si protectia impotriva soarelui puternic este chiar de dorit. Poate asa se explica si costumele care acopera mare parte din corp.
Problema toples depaseste ratiunile medicale.
Aici este mult snobismn si la asta suntem campioni.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Si un costumas de plaja cat acopera? Exact partile intime, care se numesc intime ptr. ca asa ar trebui sa fie. Vitamina D se poate acumula foarte bine si cu un costum de baie.
Edit: si de respirat briza marii, pe cuvant ca nu e necesar sa fie funduletul expus...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:

Citat:

Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural.

Pai nu TREBUIE. Dar e frumos ca optiunea sa fie personala (respectiv parentala) si nu impusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:

Citat:

Pai nu TREBUIE. Dar e frumos ca optiunea sa fie personala (respectiv parentala) si nu impusa.

Ah! Ok, atunci cei care isi tin copiii dezbracati sau militeaza pentru asta sa spuna clar "il tin dezbracat pentru ca imi place cum arata in putza goala si vreau sa-l arat, eventual sa-l placa si altii". Eu aceeasi explicatie o vad si la topless ... Le place cum arata fara sutien, in plus nu vor sa faca dungi" - deci strict argumente estetice.

Daca ajungem la un consens cu acest lucru - cum ca cei care fac plaja in spatii publice cu cele doua zone intime descoperite, o fac din motive estetice - ramane de stabilit o norma sociala care sa spuna daca acest lucru este permis in spatii publice sau numai in spatii special amenajate.Dupa mine, nu ar trebui sa fie permis ... Pentru ca definitia mea de "frumos" nu corespunde cu a altora, apoi exista oameni mai puritani, mai religiosi si trebuie tinut cont si de zona lor de confort ... Ca si compromis, se poate imparti plaja in nudisti si imbracati si fiecare poate fi multumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

corect.
mi se pare anormal sa vad pe cei cu costum intre nudisti si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Buflea, eu nu stiu despre ce vorbesti tu, dar eu vorbeam de copii mici, 1-2-3 ani, nu de personaje in jure de 60-70 cintarind 200 kg bucata. Mie una mi se pare aberant sa ii pun copilului sutien la nici 3 ani. Slip ii pun, in caz ca o apuca caca in apa. Adica asa am inceput, ca acum nu face nici pipi in apa, iese si zice. As lasa-o in fundul gol, dar nu imi place ca ii intra nisip prin locuri sensibile si greu de spalat.

Pe urma tu vrei sa fie interzis dezbracatul pe criterii estetice? Fiindca unele corpuri sunt mai urite decit altele? Pai eu la plaja nu ma duc sa ma chiombesc la altii, daca tu vezi plaja ca pe o expozitie mie mi se pare ciudat. Si ducind ideea asta la extrem eu as zice sa ne tragem cu totii cite un cearsaf si pe fata, ca unele moace sunt de-a dreptul grotesti si ce mie imi place poate tie nu iti place. Ce atita indecenta sa ne expunem moacele in public.

Cu impartitul plajelor as fi de acord, pudibondicosii pe plaja lor si "al natura" pe a lor, dar evident ca nu e o optiune. De fapt noi stam la sezatoare aici, ca oricum optiunea este una: sa faci ce e voie, permis intr-o anumita societate. Nu schimbam noi regulile pe plajele canadiene, nici eu din Germania, nici tu din US

Mergi la inceput