Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 10
Marina spune:
Eu nu mi-am pus niciodata problema copiilor goi pe plaja pana la DC:) de cand bantui pe aici nu pot sa ma uit linistita la poze cu bbei dezbracati pe net sau la copiii dezbracati de pe plaja, asa ca aveti grija e contagios dupa o vreme
corinadana spune:
Pe plaja sunt dusuri :)
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
In apa da, dar cand ii intra nisipul prin toate orficile nu cred ca se simte prea bine. |
Exact asta vroiam sa spun si eu ...din contra, cand ii intra nisipul ala in fund si printre pliurile alea de grasime si se lipeste acolo din cauza umezelii, cred ca nu este deloc comod.
In trecut, motivele pentru care bebeii se tineau goi la soare, erau intr-adevar baile de soare ... teoriile s-au schimbat dramatic acum, vitamina D se ia din alimentatie ... soarele a devenit periculos, nu vad nici un motiv sa ii tinem despuiati.
mihaela_s spune:
Vitamina D in cea mai mare cantitate si cea mai naturala posibil, se ia tot de la soare. DAR in anumite ore ale zilei (dimineata devreme sau dupamasa tarziu) obligatoriu cu crema solara pe corp. Cu un factor de protectie adecvat varstei. Cantitatea prea mare de UV este legata de aparitia cancerelor de piele. Un slip nu ia atat de mult din suprafata pielii expuse ca sa conteze in mare masura la absorbtia vitaminei D.
cipcipcip spune:
Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural. Obsesia asta cu acoperitul copiilor a aparut de cind cu pedofilii. Nu stiu inainte pe unde erau, dar eu am o banuiala, ca Internetul asta incurajeaza tot felul de deviatii. Adica se gasesc nebunii unii pe alti, vorbesc, se inspira etc.
Selene_Bunny spune:
Soarele a devenit periculos?
Fiindca Daria are piciorusele in X, cand am fost la medicul ortoped pediatru, in septembrie 2010, ne-a spus sa lasam copilul la soare cat mai dezbracat (in pampers si atat), chiar si in parcurile de aici, daca nu avem posibilitatea sa mergem la mare...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcipcip Eu nu vad absolut nimic ingrozitor intr-un copilas gol pe plaja. Mi se pare cit se poate de natural. Obsesia asta cu acoperitul copiilor a aparut de cind cu pedofilii. Nu stiu inainte pe unde erau, dar eu am o banuiala, ca Internetul asta incurajeaza tot felul de deviatii. Adica se gasesc nebunii unii pe alti, vorbesc, se inspira etc. Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010) |
A fost subiect pe DC, cipcipcip, gasisera fetele "n" galerii corelate, in care erau poze si comentarii explicite... Copii pozati anume in ipostaze care sa incurajeze scarboseniile astea...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
cristoiu spune:
citat din mesajul lui buflea Eu stii ce nu inteleg - care este logica pentru care un copil mic trebuie sa stea despuiat pe plaja ? Ce beneficii aduce bronzatul pe fund ? Oricum noile teorii spun acum ca bronzatul este nociv, deci duci copilul la mare sa respire, sa se joace in nisip, sa se balaceasca in apa ..de ce trebuie facute astea in pielea goala ? |
Pai fa o saptamina baie in mare la nudul gol si pe urma ia un t-shirt pe tine si intra in apa pentru comparatie
Bronzul e nociv oriunde ar fi el, nu doar pe spate si pe burta. Cancerul de piele se poate face si pe picioare si pe maini si mai ales pe fata. Ce facem, pe punem costum de cosmonaut la plaja? Solutia e sa ii tii la plaja un timp limitat si cremuiti bine, nu sa ii imbracam si sa ii tinem la 45 de grade la ora 2 pm pe plaja.
sdcristian spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Soarele a devenit periculos? Fiindca Daria are piciorusele in X, cand am fost la medicul ortoped pediatru, in septembrie 2010, ne-a spus sa lasam copilul la soare cat mai dezbracat (in pampers si atat), chiar si in parcurile de aici, daca nu avem posibilitatea sa mergem la mare... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
la orele potrivite, cu protectie UV, soarele e bun
la ore nepotrivite si si fara protectie soarele e foarte daunator
da, las-o la soare dimineata si dupa ora 17-18, cremuita cu SPF 50 si e foarte sanatos. si cu ciupica in cap
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
anya spune:
Copiii mei n-au stat fara slip prea des pe plaja din cauza ca se iritau de la statul in nisip. Dar slip cat mai subtire in lateral. Boxeri (stransi pe corp) au la bazin la inot. Ar fi culmea sa-i trimit la competitii in "budigai". Sotul meu a incercat odata sa faca baie cu un sort de baie, dar a zis ca e incomod tare - parca esti in fusta in apa .
Corinadana - poate in alte parti or fi dusuri, dar in Romania inca sunt rare (uneori contra cost sau jegoase...). Nici in Thassos, pe unde mai bantui eu nu sunt dusuri peste tot. Nici macar in Tenerife nu erau pe toate plajele...
Cat despre schimbat pe plaja...francezii sunt cei mai tari. Pe plaja publica, in Thassos sau in Amalfi (Italia) se dezbraca de slipi pe plaja, stand pe cearceaf sau pe o bordura, fara sa se ascunda nici macar cu un prosp. Vorbesc de barbati sau femei adulti.
Un lucru, cu cat e mai interzis, cu atat devine mai interesant. Fructul oprit.