*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)
Raspunsuri - Pagina 7
dudurutza spune:
La pranz sa-l roage Zana pe bunicul sa o ia, nu cred ca ar refuza. Binele copilului trebuie sa primeze, nu? Spune-i ca ai incercat in alte locuri, si nu se poate! Tin pumnii!
dudurutza spune:
Catalina, cand e ziua intre mama - fata? Doamne ajuta-mi si mie sa ajung zilele acelea, ma emotionez cand ma gandesc la voi
bitza037 spune:
HELLO
ma bag si eu in discutie:
Ralu, si eu zic sa nu o muti de la gradi,ci sa faci tu efortul sa te trezesti mai devreme cu o jumatate de ora, iar in privinta luatului de la gradi, poate ca a venit momentul/timpul sa o lasi la program prelungit sa doarma acolo si sa o iei tot tu dupa amiaza.Imi dau si eu cu parerea....
Poti sa vorbesti si cu Zana ca intelege prea bine....ii spui variantele si luati o hotarare de comun acord.
Am vazut pozele cu Zana, Muffy, Seb si Ili
Anca, incearca ma sa te duci la homeopat cu Matei sa-i faca o schema personalizata pentru imunizare, eu zic ca dupa pneumonia aia are sistemul imunitar slabit ,ca prea culege orice, vorba ta.
ariel_7000 spune:
kya, cata . mai e mult pana...departe, insa am discutat in familion, am tras linie si am ajuns cu totii la concluzia ca asa e bine. pana atunci, ne-am apucat sa strangem bani (si vom avea nevoie de muuulti bani) si sa invatam limba. Ne-am luat deja un curs si am inceput sa studiem, dar cata, vreau TOT ce poti tu sa ne imprumuti . Vorbim cum facem.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 kya, cata . mai e mult pana...departe, insa am discutat in familion, am tras linie si am ajuns cu totii la concluzia ca asa e bine. pana atunci, ne-am apucat sa strangem bani (si vom avea nevoie de muuulti bani) si sa invatam limba. Ne-am luat deja un curs si am inceput sa studiem, dar cata, vreau TOT ce poti tu sa ne imprumuti . Vorbim cum facem. mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
cand o fi sa plecati, o fi, dar care este destinatia,daca nu-s indiscreta???intreb ca mai am si plecati prin alte meleaguri si paote te pot ajuta cu ceva
bitza037 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza037
cand o fi sa plecati, o fi, dar care este destinatia,daca nu-s indiscreta???intreb ca mai am si plecati prin alte meleaguri si paote te pot ajuta cu ceva p.s.....lasa, ca am citit si am vazusi destinatia |
Kya spune:
Ari deci sa inteleg ca luati taurul de coarne la propriu? Ala de la coride? Ole! O sa te sun zilele urmatoare pentru niste minerale. M-am hotarat la cateva nuante
Bitza o sa iau in calcul si varianta asta. Desi ora 18 cand ei termina programul la mine e inca ora de munca
Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
bitzule, spre Spania ne-am gandit, zona Valencia sau Malaga, am vrea nu in orasele mari, ci intr-un "pueblo". Nu spunem nu nici orasului, insa preturile la apartamente sunt mai avantajoase in localitatile mici, care sunt aflate la cativa km departare. ne-am gandit mai intai sa mergem sa studiem zonele, in vacanta de vara, tot atunci sa incercam sa ne deschidem afacerea acolo, sa gasim scoala pt Alex si mai departe, cum o vrea Dumnezeu!
ralu, chestia cu taurul cred ca e singurul lucru care nu-mi place la Spania . sa zicem ca ne-am hotarat...cel mai greu lucru a fost sa-l conving pe M. sa facem pasul asta, insa, in lumina ultimelor evenimente aparute in viata noastra (cel mai important fiind faptul ca a ramas fara job si nici nu mai vrea sa repete experienta de la ultimul), s-a lamurit si el ca aici nu mai putem ramane, mai ales ca simtim din ce in ce mai acut dezamagirea...
Vorbim la tel. ce si cum despre fardute
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
dudurutza spune:
Ariel, sa va ajute Doamne-Doamne! Esti un om bun si o sa fie foarte bine
Bitza, ce face gradinareasa frumoasa
zozela spune:
La multi ani,Albert mic si dulce!
Ari,curajul nu va lipseste,nici puterea-eu nu pot decat sa va doresc..plecare rapida!! Cateodata sunt atat de furioasa,asa de rau imi pare de copilasii mei,ca i-am adus pe lume in rahatul asta de tara Daca as putea da timpul inapoi,nu i-as mai face.Pe niciunul! I-am vazut,sunt frumosi,sanatosi,as vrea sa stea..undeva..acolo..Sa le fie bine
Si cu linkul pus de Nico,mai tare m-am ravasit-unde am pierdut optimismul ala de atunci?Il vreau inapoi! ..Hai ca poate exagerez,am zile cand il am cu mine si zile cand e mort si ingropat!! Cine sa ma mai inteleaga si pe mine?!
Ralu,eu nu as schimba gradinita.Daca Sanziana e fericita acolo,solutie sigur veti gasi si pentru parcurgerea distantei M-a impresionat si acum,la fel ca si atunci,postul in care ne spuneai cum ca "Victor" si-a facut simtita prezenta
Olga,cum merg pregatirile?
Cand vine acasa Micul?
Edit:Cami,cum e Luc?
Pupiici!
Mamica lui Mihai si a Mariei