*LMA - Ghiocei de martie aprilie 2006 !* (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!!!

Deja dintisori cazuti??...Noi nu avem inca din astia cazuti, dar experiente stomatologice avem...Cristi mai are un pic si isi face singur programare la dentist...S-a creat o chimie intre el si dr...saraca femeie nu ne mai ia nici bani la consultatie...deh...asa client fidel mai rar :(

Eu sunt in ceata???!!! Am niste nervi cu clasa 0 a lu Peste prajit...de ce naiba nu am plecat din tara asta in care se dau legi de azi pe maine ....

Am fost la Ziua Portilor deschise la Scoala din cartier (care e destul de buna!!!)...Nu stiau nici ei nimic despre ce o sa fie...Au spus ca vor reveni cu informatii...Pe mine ma cam enerveaza toata situatia asta...Nu-mi convine sa fie Cri cobaiul lor...mai ales ca el grupa pregatitoare o face acum la gradi...deja stie literele, cifrele...a inceput sa scrie singur! Si ce prostie mi se pare asta cu copiii nascuti in prima jumatate a lu`2006 si bla bla...Bine ca nu au ales copiii nascuti in luni pare sa intre in grupa lor 0 ( si ce aiurea suna...grupa 0...imi creste tensiunea!!!)

Voi ce ati mai aflat? Pe la Bucuresti ce se aude? :( Diana..lumineaza-ne! :)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Nici lui Ali nu i-a cazut nici un dintisor, dar am fost deja la stomatolog pt plombat de maselute si s-a dovedit o experienta placuta.
Cu clasa zero suntem si noi in asteptare si nu ne-am inscris deocamdata niciunde. Si eu ma gandesc la aceasi problema cu folositul toaletelor necorespunzator, etc.
Dc aflati ceva postati va rog sa ne informam si noi.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!

vad ca ati inviat un pic subiectul..
nici noi nu avem inca dintisori cazuti,in schimb Marc are deja 3 plombite la maselute,deci am trecut pe la dentist.
In rest toate bune si frumoase.
Ma enerveaza si pe mine la culme tampenia asta cu grupa O, noi ne-am inscris din timp la doua scoli, una privata, la care am si avut deja prima sedinta, si cealalta de stat, in ambele au zis ca suntem obligatoriu in cls O, pt ca Marc este dn mar. 2006, desi el este la gradi in pregatitoare, in fine, nu stiu ce sa mai zic, sunt total dezamagita, el stie deja alfabetul, stie cam multe, eu zic ca ar fi pregatit ptr clasa intai.
Pana una alta poate nici nu ar mai trebui sa ma agit atata, ne vom inscrie si in Anglia, unde va fi cls a doua! ca acolo la cinci ani incepi obligatoriu scoala, noa si pana la urma asta e varianta cea mai fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha, drumuri prin TM nu mai avem decat la aeroport, din pacate, dar poate va faceti timp de o minivacanta la Felix, ca nu ne-am mai vazut demult!
Tati e tot in Anglia, deocamdata facem naveta, luna asta am fost eu acolo, in ianuarie vine acasa pt o luna si numa bine sta cu piticii cat sunt eu la servici.
Si la vara vrea sa mergem cu totii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ziki,a venit si a fost darnic de tot;i-a lasat 20 de dolari.
Saptamana asta sunt cu examene,3....deci nu sunt relaxata deloc.De craciun suntem acasa,apoi fugim la Disney pe 26 pentru aproape o saptamana,revenim acasa pe 2 ianuarie.Ne-am facut abonament acolo,e doar 50 pe luna,cu intrari nelimitate pentru toata familia,asa ca trebuie sa-l folosim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

O saptamana la Disney. Petrecere frumoasa va uram si vreme buna nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello, nu mai scrie nimeni nimic? iara liniste aici?
a venit mosul la voi? ati inceput sarbarile la gradi?
noi avem serbarea in 21, de ziua lui Robe, la Carefour, deci nu ne mai inghiesuim in gradi ca in anii trecuti.

Delia,distratie placuta la Disney!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Noi am avut petrecerea pe 16, a fost f frumos singurul minus s-a intamplat in clasa si a fost ca de obicei neincapatoare. In rest tot programul un succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare la toata lumea!Va mai amintiti de noi?

Fetelor, care e treaba cu clasa 0? Ce vor face copiii nostri acolo? Vor sta 4 ore cu pauze intre ele, ca la scoala? Nu gasesc detalii pe nicarieri si nimeni nu stie nimic...
Noi l-am inscris pe Darius la clasa I pentru anul scolar 2012-2013- el e la pregatitoare-dar acum e o certitudine clasa 0 si sunt in dubii: sa-l dau la clasa 0 (ce aiurea suna) sau la clasa I?

Educatoarea lui Darius ne-a zis sa ne gandim si sa dam un raspuns sapt asta pentru ca vor fi doar 2 grupe in cadrul gradinitei unde vor activa persoane cu dubla calificare. Parca era vorba sa se faca in cadrul scolii,nu?! Nu mai inteleg nimic...
Roxana&DariusMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SARBATORI FERICITE si sa va aduca mosul cel darnic tot ce va doriti! Eu am primit deja ceea ce doream....cu cateva saptamani mai devreme....si anume...un test pozitiv de sarcina,deci in august vine barza!!!!!!!!!!! de fericita ce sunt si inca nu-mi vine sa cred!


Mergi la inceput