FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 9
nicole1981 spune:
eu din pacate am facut hiperstimulare ovariana; aseara m-am internat pana azi la 13; doctorul mi-a zis ca nu am mult lichid, dar ca tb baut aprox 2l apa si sa monitorizez si urina- trimis sms cu astea 2; din pacate acum ma simt tot rau- am baut 0.5l la spital pe care l-am vomat, si inca 0.5 pana in prezent- de urinat am urinat sa zic nici jum din 0.5; mi-e frica sa nu ajung la operatia de eliminare a lichidului- eu fiind si gravida cred ca nu mi se face anestezie; o sa ma chinui in continuare sa beau apa; voi ce crdeti dc vomit se elimina si din lichidul ala? de urinat nu prea reusesc
ecografia o am pe 17feb
babyblue spune:
nicole, imi pare rau. iti vei reveni pana la urma, vei vedea!
didi, ce vesti mai ai?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
corry_28 spune:
O, nicole, imi pare rau.
Parerea mea este ca nu ai cum sa elimini acel lichid, prin voma.
El se strange in cavitatea abdominala, nu in stomac....
Nu sunt foarte sigura de ce am spus, daca fetele au alta parere...
Incearca totusi sa bei apa.
Lasa, nu-ti face probleme, o sa treci si peste asta, gandeste pozitiv: esti gravida!
11+cu si
speranta2 spune:
Corry, eu mai scris pe aici, deocamdata nimic deosebit, merg la serviciu ca sa nu ma sui acasa pe pereti.
Am vazut si eu la celelate clinici ca sunt acum cateva fete gravide, dar na, oricum nu suntem la intrecere. O sa fim si noi sapatamana viitoare, deocamdata e prea devreme pt un test pt mine si Cami.
Rica, stiu ca si-a refacut beta, dar momentan nu e acasa. O sa scrie ea. Si, oricum, eu v-am zis ca raman din prima.
rica69 spune:
Fetelor astazi beta a scazut la 9.
_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe
alexa1986 spune:
Rica imi pare extrem de rau, stiu ca in momentele astea cuvintele sunt de prisos dar vreau sa stii ca o sa ma rog la D-zeu sa iti aline aceasta durere si sa iti indeplineasca cat mai repede dorinta de-a fii mama.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
lyly_mar spune:
nicole,de ce nu ii ceri dr sa iti faca perfuzii cu albumina? parca este cam 7 mil dc nu ma insel,nu sunt f sigura,mirela stie mai bine ,pt ca sigur a facut si ea o perfuzie cu albumina si cam asta se face in caz de hiperstimulare.Si bea cam 4 l de apa.
rica,imi pare tare rau,te imbratisez cu drag
fetele si bafta multa!
nicole1981 spune:
am facut in spital cam 2 fiole de albumina, precum si ser cu nospa si diazepan pt ca aveam crampe si dureri de spate; am inceput si clexan pt 14 zile
acum sunt mai binisor; am baut 1l apa azi si pana ma culc vreau sa beau 1,5l