FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 10
didi32 spune:
Clara, imi pare tare, tare rau, nici nu stiu ce sa-ti spun!
Pe mine m-au sunat dupa-masa sa-mi spuna ca avem 4 embrioni, dar asistenta nu stia sa-mi spuna ce calitate au. Ne ducem maine la 11 acolo si la 11.30 suntem programati pt embriontransfer. Ma gandesc ca nu ne programau pt embriotransfer daca nu ar fi macar un embrion bun, nu? Vedem maine.
Nico, da-i cu apa! Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar ai incredere ca treci si peste asta. Doar ai obtinut rezultatul cel mai important, nu?
Speranta, Camemar, sunt sigura ca veti veni cu vesti bune!
ici tuturor!
corry_28 spune:
Rica, imi pare extrem de rau.Dar ce naiba se intampla, adica care este motivul pentru care se opreste din evolutie, ca de prins s-a prins, este clar.Ce vrei sa faci mai departe?
Didi, am avut dreptate!Normal ca trebuie sa ai ceva embrioni daca te-au chemat maine!!!
Nicole, o sa faci pipilica toata noaptea
11+cu si
lyly_mar spune:
didi,sa de DD sa fie toti buni si sa ii poti transfera.maine inainte de ET o sa afli dc sunt buni si o sa tii transfere.BAFTA MULTA!
la mine dr a intrebat embrioloaga cum sunt embrionii, dupa ce ma dezbracasem si stateam in pat in camasa aia sexi-balamuc si astept-am sa imi fac ET...care nu a mai avut loc,mi se parea normal sa imi zica inainte de dezbracare ca nu au ce sa imi transfere
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Clara, imi pare tare, tare rau, nici nu stiu ce sa-ti spun! Pe mine m-au sunat dupa-masa sa-mi spuna ca avem 4 embrioni, dar asistenta nu stia sa-mi spuna ce calitate au. Ne ducem maine la 11 acolo si la 11.30 suntem programati pt embriontransfer. Ma gandesc ca nu ne programau pt embriotransfer daca nu ar fi macar un embrion bun, nu? Vedem maine. Nico, da-i cu apa! Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar ai incredere ca treci si peste asta. Doar ai obtinut rezultatul cel mai important, nu? Speranta, Camemar, sunt sigura ca veti veni cu vesti bune! ici tuturor! Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
simonia spune:
imi pare rau rica, nu stiu ce sa iti spun, pentru ca nu te consoleaza nimic. stiu ce greu, e emotional si material sa o iei de la inceput
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
simonia spune:
nicole, se rezolva hiperstimularea, ai sa suferi tu, mai mult sau mai putin, dar esti insarcinata, si asta e singurul lucru care conteaza.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
babyblue spune:
rica, imi pare nespus de rau, asa cum ti-am zis si la telefon, tu esti puternica si peste cateva luni, vei incerca iar si va fi norocos pana la urma!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
samira33 spune:
rica,imi pare nespus de rau
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
babyblue spune:
didi, iti tin pumnii.doamne ajuta!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
rica69 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sustinere si va urez in continuare BAFTA!
Pentru noi cap FIV s-a incheiat a fost al 5lea transfer, in vara implinesc 42, imi ajunge, mental nu mai rezist si nu ma pot lupta cu ceva ce nu ne este dat. Dumnezeu mi-a demonstrat inca o data ca nu se poate. Nu pot continua la nesfarsit, cu doza de inconstienta, trebuie sa revin cu picioarele pe pamant. Daca eram mai tanara problema se punea altfel as mai fi incercat cu siguranta.
_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe