FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 11
flo.flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA curaj fetelor ,o sa reusim toate dr. albu nu ne lasa la greu. bun venit prospaturilor pentru veterane si pt bebei si gravidute. cum eu luna asta o sa fac laparo altceva nu am de facut deacat sa vaurmaresc pe voi asadar, astept sa-mi veniti cu vesti bune. maripet tu ce mai faci? didi sa ne anunti ce sa intampalt maine. rica AI FACUT A 2- A BETA? camemar,speranta pe cand beta ,v-ati pitit de tot? roxana33 hai in sectiunea fiv vino sane povestesti cum decurge la tine procedura |
Altesa, ude te-ai hotarat sa faci laparo?
aristica spune:
Salutareeeeeee
Babyyyy!!! Doamneee! Am vazut bine? Esti graviduta natural? Bravooooo!!!!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
aristicooooooooooooo
ai iesit din barlog???
ma bucur...sper ca esti bine...dau capucciono ala cand vrei tu...ca acum sunt mai libera luna asta
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
ancadragoman spune:
stiti ceva de Didi?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ALTESA spune:
flo.flo pt ca dr albu are sala libera abia in martie (oricum mi se parea exagerat 18 mil,dar faceam un efort),si pentru ca la giulesti nu ia raspuns nimeni la tel 3 zile la rand nici nu mi se pare normal sa nu ti se raspunda cand suni la un spital atat de mare ,in fine (l-as fi ales pe ion ionut),am ales sa merg la prof. peltecu de la filantropia.
voi stiti ceva de el fetelor? parca imi inspira incredere.
abia astept sa trec peste asta sa fac a - 3 a ia dar dubla,si sa se termine cu bine.
fetelor sincer va consider asa de puternice pe toate cum rezistati nu stiu eu simt ca ma pierd pe mine insami intr-o ceata desa si urata.
parca nici nu am putere sa lupt astept sa faca cineva o minune si pt. mine.
va dau cate o la toate nu va mai supar si eu cu ale mele.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Salutareeeeeee Babyyyy!!! Doamneee! Am vazut bine? Esti graviduta natural? Bravooooo!!!! MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
(sunt moarta de frica oricum, nu pot sa ma laud sau sa ma bucur prea mult,ca am o panica in mine, de o sa ajung la spitalul de nebuni, de frica ca oricand se poate intampla ceva rau, iar eu miracole din astea, nu cred ca mai pup prea curand).
te pup si sper ca esti ok!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
didi32 spune:
Neata fetelor, ieri nu am mai avut nervi sa deschid calculatorul.
Rica draga, iti doresc multa putere in continuare si suntem alaturi de tine!
Vestile mele sunt proaste in continuare, cum altfel? Nici un embrion nu putea fi transferat, toti erau de calitate proasta. Ori ei nu obtinusera sarcina in situatia noastra nici cu embrioni de calitatea 1. Asa ca ne-am oprit urmand sa continuam peste cateva luni. Deci am iesit din cursa pt o perioada. Inca nu ne-am impacat cu ideea ca este posibil sa fie absolut toate analizele foarte bune si din motive nestiute de nimeni fertilizarea nu a avut loc. Greu de inteles.
In concluzie, le doresc sarcina usoara celor care au obtinut-o, indiferent de metoda, si le tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze saptamana viitoare! Multa bafta si celor care urmeaza sa faca FIV, daca exista cea mai mica banuiala sa mearga ceva gresit, intrebati daca nu e mai bine sa faceti ICSI. Noi am pierdut totul din cauza asta.
ici tuturor!
samira33 spune:
didi,imi pare rau
altesa,dr Peltecu este un medic foarte bun,nu este un medic "la moda" insa este un dr pe care te poti baza fara doar si poate.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
flo.flo spune:
Didi imi pare nespus de rau. Nu stiu ce sa-ti zic.
Pare indamisibil - ai raspuns bine la stimulare, ai avut 9 oute - nu inteleg.Cei de la clinica ti-au dat vreo explicatie, ceva?
Iarta-ma, am uitat - la voi ce probleme sunt?