FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

Buna seara tuturor,

Desi va urmaresc de ceva timp, abia acum am gasit cateva minute sa scriu si eu cate ceva.. Si eu am fost, sunt si voi fi pacienta dr. Albu, de care pot sa spun numai de bine... pe langa faptul ca este un medic extrem de dedicat muncii sale, are si calitati umane... Am trecut si eu prin ceea ce treceti voi, adica ani de asteptari, sperante, analize si investigatii si uite ca pana la urma DD mi l-a scos in drum pe acest medic care a reusit sa ma ajute sa imi vad visul cu ochii, acela de a avea copii... Acum avem o minunatie de fetita de 1 an obtinuta prin IA din prima incercare cu dr. Albu.. Veneam dupa cateva experiente esuate la dr. Moisa Anca...unde faceam inseminari dupa inseminari fara stimulare, asa pe ovulatie spontana ca poate, poate... nici nu as vrea sa comentez prea mult asta... important e ca exista oameni ca dr. Albu, de toata increderea iar sfaturile si conduita medicala a dansului au fost ireprosabile... Am ramas insarcinata cu ajutorul dansului, am fost urmarita pe parcursul sarcinii si am si nascut cu dansul... daca vreodata voi mai hotara sa am un al doilea copil, evident ca dansul va fi alegerea perfecta... pot sa va zic ca si eu cand am ramas aveam 35 de ani, eram deja operata de endometrioza de dr. Marinescu cu 10 ani in urma iar sotul are anticorpi antispermatici... asadar, eu vreau sa va transmit ca se poate, ca sigur o sa va tineti bebelusii in brate cat de curand, ca sunt alaturi de voi si sa aveti mare incredere in dr. Albu.... Daca aveti orice intrebare, va stau la dispozitie si va raspund....

Va puup pe toate, va tin pumnii si cu siguranta o sa reusiti... DD are muulti copii frumosi si sanatosi de trimis la parintii care-i asteapta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

Revin cu o precizare.. si eu sunt purtatoare de MTHFR abele mutatii heterogene si am dus sarcina cu Clexane 0.6 si totul a fost bine... deci si asta se poate.... orice e posibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Didi imi pare rau chiar ca nu gasesc nici o explicatie, dar trebuie sa speri ca ziua de maine va va aduce vesti bune. Suntem alaturi de tine.
Si eu am facut aceste analize la fiv trecut si mi-au iesit ambele mutatii MTHFR heterozigote. Am facut si tratament cu clexane, dar sarcina tot s-a oprit in evolutie. Am ajuns la concluzia ca toate se intampla cu un motiv.

_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

curaj fetelor ,o sa reusim toate dr. albu nu ne lasa la greu.

bun venit prospaturilor

pentru veterane
si pt bebei si gravidute.

cum eu luna asta o sa fac laparo altceva nu am de facut deacat sa vaurmaresc pe voi asadar, astept sa-mi veniti cu vesti bune.

maripet tu ce mai faci?

didi sa ne anunti ce sa intampalt maine.

rica AI FACUT A 2- A BETA?

camemar,speranta pe cand beta ,v-ati pitit de tot?

roxana33 hai in sectiunea fiv vino sane povestesti cum decurge la tine procedura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

oh didi, ce rau imi pare pentru vestile astea.
cred ca v-ati socat rau de tot. of doamne....

dc le-a facut ICSI e bine. prb or sa fie mai putin embrioni decat sperai, ca se mai pierd pe drum,dar sigur o sa ai embrioni suficienti cat sa transferi. nu ti pierde speranta. poate s-a spart acum ghinionul si urmeaza sa fie bine apoi! eu asa zic!

te imbratisez strans si cu drag si ma rog pt tine! si pt voi toate!!!

ps. si noi la fiv am facut tot cu icsi. spermatozoizii sotului erau asa amarati ca nici gand sa fertilizeze ei de la sine. asta e...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pieta13ro spune:

Didi im pare rau... Dumnezeu ne va ajuta... Nu trebuie sa ne pierdem speranta...
Stiu ca in momente ca acestea nu-ti mai arde de nimic si cand suntem dezamagiti de un lucru, uneori in disperarea noastra ne este mai usor sa gasim un vinovat... Eu personal incerc sa gandesc pozitiv si indiferent care va fi rezultatul meu o sa am increderea si credinta in Dumnezeu ca nu ma va lasa si o sa ma ajute candva ... oricum si eu vreau sa spun ca sunt multumita de Dl doctor (comparativ cu cei la care am fost, din politete nu le dau numele... el mi-a facut cea mai buna impresie), intr-adevar este amabil si iti raspunde la intrebari, dar trebuie sa sti si ce sa-l intrebi, ca altfel am observat ca este destul de ocupat si nu se intinde la discutii, adica trebuie sa fi putin documentat ca sa sti ce sa-l intrebi, sa fi scurt si la obiect (poate gresesc, dar asa l-am perceput eu)...si pana la urma importanta este intreaga echipa cu care lucreaza plus reactia organismului fiecaruia... De aceea sunt recunoscatoare tuturor celor care au scris pe acest forum pentru ca ma ajuta sa inteleg unele lucruri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Didi, imi pare rau! Chiar m-ai socat si pe mine cu vestea asta.
Inseamna ca sunt niste probleme de genetica. Sper totusi sa se rezolve cu ICSI. Te asteptam cu vesti bune!
Eu deocamdata, nu fac nimic, astept... Te omoara asteptarea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Didi, imi cer scuze, imi dau si eu cu parerea.. Embrioloaga ar trebui sa iti dea o explicatie, sau o posibila explicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Rica , cum esti?

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Ce este linistea asta, pe aici?
Rica, ai repetat beta?
Camemar si Speranta?Cum va simtiti?Ceva simptome?Intepaturi pe la ovare?Mai stati le repaus sau ati inceput activitatea?
Nu stiu daca ati citit pe alte situri, dar au inceput sa aiba niste rezultate grozave.Vreti sa ne facem de rusine?Trebuie sa le intrecem
Didi, te-au sunat azi de la clinica?Ce s-a mai intamplat?Speri sa observi ca eu inca nu ti-am transmis cuvinte de consolareCuraj!
Nico, tu ce mai simti?Cand te-a chemat dr la ecografie?
Mirela, hai, mai pune niste poze.Cum te descurci?
Babyblue
, imi vine sa te bat cu ecografiile tale.Imi spui una si faci alta.Eu nu am mai facut, dar ma pui tu pe ganduri...
Va imbratisez pe toate!

11+cu si

Mergi la inceput