FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fata draga,sper ca pana se marita/insoara, iti trece panica

ai grija de tine
si io sper ca opereaza bine...

[lyly, bravo fata scumpa, pana la urma poate e bine ca te-=ai operat, cu marinescu sunt de acord, opereaza bine.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Mirela remember me? Sa-ti traiasca ingerasii, sunt superbi! Iar flacaul mare ce sa mai spun..... Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa-i cresteti!

Adriana

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Buna tuturor!
Va urmaresc de foarte multa vreme dar nu am indraznit sa scriu pana acum. Nu ma intrebati de ce, ca nu as sti sa va raspund dar cu siguranta, am plans si am ras alaturi de voi, m-am rugat cu voi, m-am infuriat cu odata cu voi... de foarte multe ori. Chiar daca nu ne cunoastem, ar trebui sa va multumesc, pentru ca mi-ati dat curaj si sperante!
Am inceput si eu astazi injectiile cu Diphereline. Sunt la prima incercare de fertilizare in vitro... (am "la activ" o laparoscopie pentru un chist pe ovarul drept, o alta pentru salpingectomie bilaterala, injectii pentru impermeabilizarea trompelor si alte proceduri; cu ovarele stau binisor -atat ca, in trecut, se pare ca nu prea ovulau bietele de ele-, cat despre trompe, in urma unei histerosonografii s-au dovedit obturate complet).
Astfel, datorita circumstantelor si citindu-va pe voi, am ajuns si eu la dl. dr. Albu.
Nu prea stiu ce ma asteapta, dar imi doresc pentru toate femeile care se lupta cu infertilitatea, sa aiba parte, fiecare dintre ele, de cel putin o minune in viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole1981 spune:

Felicitari Camemar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

camemar asta da veste si ce mai beta fatooo!

imi miroase a de la o posta

nicole tu cum te mai simti

didi,rica noi ce facem ,eu intru din nou in lupta la inceputul lui martie !

speranta ar fi minunat sa ne dai si tu vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

alilumi, ma bucur ca te-ai decis sa scrii aici - se pare ca vom face cam in aceeasi perioada (tu prima ) - eu incep diphereline luni.
si eu aceeasi probleme am ca tine - cu trompele.

Sa de Domnul sa stai cat mai putin pe aici, primul fiv sa fie si cel norocos, si sa treci la Odisee cat mai repede.

Mergi la inceput

flo,
multumesc din suflet si iti doresc acelasi lucru!
eu am ajuns sa ma rog asa: sa dea Domnul sa nu mai existe infertilitate pe pamant, si nici o femeie sa nu mai treaca prin ce trecem noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari maripet, sa auzim in continuare numai vesti bune!

toate fetele

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Asa ar fi ideal alumil. dar din pacate din ce in ce mai multe familii sufera de aceasta cumplita boala. si dr imi spunea ca extrem de multe femei vin in ultimul timp cu sarcini extrauterine si din pacate autoritatile se fac ca nu vad numarul alarmant de mare al cuplurilor cu probleme

scria cineva mai devreme ca merge la un psiholog specializat in probleme de infertilitate - cred ca toate ar trebui sa mergem - este cumplit prin ce trebuie sa trecem si din pacate prea putini ne inteleg drama. uneori nici cei apropiati nu reusesc sa inteleaga ce se petrece cu noi....pentru ca dac a nu treci prin asa ceva nu ai cum sa stii

scuze sunt eu mai necajita in seara asta - m-am intalnit cu o colega pe care nu am mai vazut=o de vreo 2 ani si ma intreaba direct, uitandu-se la burta mea " si, nu ai reusit sa ramai gravida" zic Nu, si incepe imediat sa-mi povesteasca de o prietena de ai care s-a chinuit f multi ani si nu a reusit si exact cand isi luase gandul, pac, a ramas gravida. in fiecare zi se gaseste cineva care are o CUNOSTINTa care ce sa vezi domne' a reusit dupa tz ani. sa nu mai zic de cele care ma intreaba daca am incercat cu polidin ca vecina de la 3 asa a reusit
un coleg ma intreaba in aceeasi zi, tot uitandu-se la burta mea de ce nu fac un copil - si pentru ca ma saturasem sa mai dau explicatii, ii spun NU VREAU deocamdata. "ah pai nu e cam tarziu? uite eu am o fetita de 2 ani"

scuze nu vreau sa intristez pe nimeni sunt eu destul de "in butoi" de cateva zile dar mi-am descarcat si eu nervii pe aici.

Mergi la inceput

flo,
prin experiente de genul acesta am trecut si trecem toate de aici, si nu numai...
ooof, sunt 5 ani de cand incerc la modul "serios" (adica investigatii, operatii, proceduri etc.) sa devin mamica (si 8 de casatorie, de cand tot sper). ca si tine, am ajuns la concluzia ca nu poti fi inteleasa cu adevarat decat de cei care au trecut sau trec si ei prin ceea ce treci tu.
toamna trecuta cand am fost diagnosticata cu trompe obturate complet, ne-am anuntat "apropiatii" ca ne vom indrepta spre f.i.v. unii ne-au urat succes, altii "nu ne-au sfatuit" (ca si cand ar fi fost vreo clipa in pielea noastra), ba cineva din familie a fost de-a dreptul categoric: "Eu n-as opta pentru 'asa ceva'. Nu sunt de acord cu asta". Imi venea sa-i strig: "Femeie, nu-ti dai seama ca e ultima, singura mea sansa de deveni mama?". Eeeh, si multe altele de dinainte, pentru care am plans rauri de lacrimi si am suferit ca un caine batut, plouat si al nimanui. Adica dupa ce ne luptam din rasputeri cu problemele fizice care ne impiedica sa ne indeplinim cel mai arzator vis al nostru, sa mai fim si "secate" psihic de unii si de altii...
Cat despre celelalte rautati pe care le-ai enumerat si tu, ce sa-ti mai spun... Traim uneori printre oameni care duc o lipsa totala de empatie, de bun simt, de tact.
Dar nu-i nimic. Uite, ca noi suntem aici, cu lupta noastra, ei acolo, in lumea lor... Fiecare cu destinul lui.
Sa ne bucuram, sa speram! Si sa-ti mai spun ceva: fac si eu tot ce pot, tot ceea ce tine de mine. Daca Doamne Doamne n-o sa vrea, va trebui sa ma impac cu aceasta idee (desigur, eu mi-am propus asa, acum, doar 2 f.i.v.-uri dar cine stie?!) sau sa iau in consideratie adoptia, sau pur si simplu sa ma bucur de viata asa cum mi s-a daruit!
dar pana acolo mai este, asa ca, sa nu ne stresam, sa gandim pozitiv!

imi cer mii de scuze ca am batut campii intr-un asemenea hal!

Mergi la inceput