FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 19
didi32 spune:
Neata Fetelor si felicitari Cami! Super beta, parca vad ca ai si tu 2 bebei!
Nu mai stiu cine ma intreba unde il voi face pe urmatorul, inca nu stiu exact dar iau in considerare alte tari, o sa ma informez mai bine de data asta.
Bine-ai venit Alilumi, sper sa reusesti din prima si sa scapi de noi!
Cat despre binevoitori d-astia din jurul nostru sau care toarna copii pe banda rulanta, nu vreti sa stiti ce raspunsuri rautacioase le dau, dar a doua nici nu ma mai intreaba. Ca sa raman cu nervii intregi prefer sa-i trimit pe ei la plimbare. Asta e, atata ii duce capu' pe unii si trebuie repeziti si ignorati.
Hai Speranta cu beta!
O zi cat mai linistita si fara vesti proaste va doresc!
speranta2 spune:
Bine ai venit Alumil, iti doresc sa reusesti din prima.
Eu am facut testul de dimineata si astept rezultatul, o sa iasa dupa amiaza ca nu am fost la Grivita.
Am avut niste scurgeri maronii, asa ca.. nu stiu ce sa cred. Vom vedea....
mirela2 spune:
neata fetelor si o cafa cu lapte
bun venit alilumi
nu fi ti triste
flo, ali pupi si fruntea sus
o sa vina si barza cu bebelul vostru
e mai grasa si batrana si zboara mai incet
lily pupicei
cami felicitari
speranta hai cu beta
aristicule muahhh fata draga
didi fi tare, data viitoare va fi
rica, off, s un pantof
pupi fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
aristica spune:
alilumi - pai sa-ti zic ce-am "invatat" prima data la psiholog: Sentimentele si trairile noastre, ale cuplului infertil, le impartim cui vrem, in ce masura vrem, pentru a ne linistiti NOI sufleteste. Ceilalti sa faca ce vor cu ele!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
ALTESA spune:
speranta daca ai avut doar scurgeri si nu flux ar putea fi nidatia.
dar tu stii cel mai bine ce simti ,poate o sa ai gura aurita si o sa reusesti din primul FIV.
te asteptam sa ne spui cum a iesit indiferent de rezultat noi suntem aici te dulce
alilumi spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o. Plang de bucurie ca fraiera in fata calculatorului de parca as vedea un test de sarcina cu doua liniute... dar cred ca stiti si voi, cat conteaza suportul moral.
Fie ca anul acesta, toate sa reusim in ceea ce ne-am propus!
Felicitari celor care au reusit si de acum, sarcina usoara soldata cu bebeu/bebei sanatosi si aratosi, de nota 10! Si pentru cele care continua sa lupte: nu ne dam batute!
aristica spune:
Imi pare foarte rau speranta. Acordati-va un moment de respiro, apoi...cu forte proaspete, luati-o de la capat, ca va veni si la voi copilul mult-dorit!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
speranta2 spune:
Multumesc Aristica! Contrar asteptarilor ma comport foarte bine si deja vreau sa incerc din nou. Nu stiu daca mai sunt sanse, insa, pt ca inainte de FIV aveam Amh de 0.22 si am avut doar 2 foliculi.
Tot sper ca poate imi face si mie o minune Dz. ca lui Babyblue.