FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

ASA DA! BRAVO FETITA SCUMPA!
SARCINA USOARA SA STEA LA MAMI IN BURTICA 9 LUNI SI SANATOSI!

_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Maripet, Cami este la al 3-lea fiv.

_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

camemar,felicitari!sa dea DD sa stea la tine in burtica 9 luni!

eu am facut laparo sambata,duminica am iesit,scos chistul endom de pe ovarul stang,trompa stanga infundata la intrarea in uter,ov si tr dreapta ok.din aprilie pot face fiv,studiez piata....
rica
speranta,tu cd vii cu vesti?
didi,tu unde vrei sa faci fiv2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

FELICITARI CAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Multumesc din suflet fetelor!!!
Acum sa dea dumnezeu sa si stea in burtica 9 luni, ca si asta e un stres la mine!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lyly unde te-ai operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bravo,Camemar!!!!
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi ( si eu cred ca sunt 2)!

11+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

marinescu-giulesti

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Lyly unde te-ai operat?

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bravo camemar, bravooooo!
mirelush m-ai induiosat complet cu pozele celor 3 pui
baby - eu am avut noroc cu maretul doctor, ca omul mi-a explicat din start ca daca imbunatatim sperma sotului, sansele cresc, iar, dupa laparo unde a curatat endometrioza si a desfundat trompa stanga, am mai facut un fiv-din pacate OATS severa, desi s-a facut ICSi, a dus la un singur embrion grad unu.

Noi ne ducem vineri la eco de oute, cu ultimele analize ale sotului (astea ies miercuri) si uite ca Albu ne-a povestit de un cuplu cu 3 fiv-uri, sotul cu OATS, sotia cu endometrioza, toate fivurile nereusite si sarcina aparuta natural dupa ce sotul a urmat tratament dat de androlog si a lasat tutunul. Noua nu ne-a zis Albu niciodata ca nu exista si posibilitatea unei sarcini naturale. Deci aici n-am de ce sa-l acuz. E drept, inainte n-aveam trompe permeabile, dar acum am una si ar fi putut sa ne cheme la alt fiv, insa omul ne-a trimis la androlog si am hotarat impreuna ca dupa nunta sa facem eco, sa urmarim ovulatia pe trompa buna si sa incercam asa. De ce mama ma-sii sa-l acuz aici?

In schimb, didi, da, are motive intemeiate sa fie suparata.

Si...ca sa inchei cu optimism...baby, draga mea, 12+??? hai c-ai mai trecut un hop!

simonica - da, fac nunta aia mare.
samiruta - eu merg la niste intalniri cu o psiholoaga in infertilitate care-mi prind tare bine, dar mai am cale lunga pana sa raman gravida natural, ca e o chestie si fizica, dar si psihica, ceva cu hipofiza-hipotalamusul, cu anxietatile, cu starile de calmare...da' ti le zic eu pe-ndelete face to face. Parol!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

camemar, felicitari, ma bucur enorm pt reusita ta!!!!

aristica, eu inca sunt panicata.:) dar nah, asta e crucea si o duc asa.
iti tin pumnii sa aiba loc si pt voi un mare miracol!!

lyly, bravo fata scumpa, pana la urma poate e bine ca te-=ai operat, cu marinescu sunt de acord, opereaza bine.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput