FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nicole, rezista pls!! o sa treaca!

mirela, un pup ff mare pentru scumpei!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

https://picasaweb.google.com/mariusaronovici/UntitledAlbum#5570259217337585506
https://picasaweb.google.com/mariusaronovici/UntitledAlbum#5570259222197506562
Razvi cu manutele si Robi cu suzica

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Buna fetelor,
Scuze ca nu am mai scris pana acum dar am fost foarte ocupata la birou,nu am avut timp nici sa respir...
Didi imi pare tare rau de cele intamplate...Acum imi dau si eu cu parerea: La Seged auzisem de un cuplu, tot asa fara pb reale, dar carora li s-a facut ICSI deoarece membrana ovulelor ei era fff tare si nu reuseau sa o patrunda...Sigur cred ca embriologul ar tb sa remarce pb de felul asta si sa ia masuri, adica sa faca icsi...Asta e doar o posibilitate, poate e si cazul tau, poate nu...Oricum , nu renunta, visul vostru o sa se implineasca cu perseverenta
Nilo felicitari pt sarcina si sper sa treaca repede pb cu hipestimulatrea sa te poti bucura de sarcina
Mire sa-ti traiasca bebeii sunt tare frumusei si dragalasi spe sa se molipseasca si la noi
Noi facem testul luni asa ca o sa va tin la curent...Nu am nici un fel de balonare sau efect al stimulairi, fizic sunt ca noua, acum sa vedem si rezultatul
Va pup pe toate
Rico nu ti mai zic nimic ca ne auzim la tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Didi, am uitat sa te intreb. Ai ramas vreodata insarcinata? Ai facut laparascopie?

Mari, nu am ramasa niciodata insarcinata si am facut si laparoscopie si histeroscopie. Laparo am facut cu Ion Ionut care nu a curatat tot, deci a facut-o ca sa se afle-n treaba si nici nu mi-a data tratament pt endometrioza. M-am dus apoi la Albu care a facut ochii mari cand a auzit ca n-am primit tratament si m-a programat la histero, unde a curatat si el o gramada de polipi. Si eu cunosc fete cu endo care au ramas, chiar de-aici de pe forum, deci sarcina nu este absolut exclusa. Oricum, macar o consultatie tot fac o strainatate si apoi mai vedem.
Camemar si Speranta, multa bafta la teste!
Nico, rezista, gandeste-te ca macar tu ai reusit.
Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

nico
- si eu am facut o hiperstimulare urata. stiu ca doare burta ingrozitor, eu stateam doar la orizontala si la cea mai mica miscare simteam ca mi se crapa burta si ca nu mai am aer...
pe langa perfuzii cu albumina am mai luat - supliment alimentar pentru sportivi - contine pe langa vitamine, f multe proteine. sunt sub forma de praf, de vanilie, capsuni si ciocolata. le prepari cu lapte. pe mine m-au ajutat f mult. poti gasi la sali de sport sau dc esti din Bucuresti, vis-a-vis de stadionul Dinamo e un magazin cu produse de acest gen.

sper sa treci cat mai repede peste aceasta problema iar apoi sa te poti bucura de sarcina pana la 9 luni !

succes tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mirela remember me? Sa-ti traiasca ingerasii, sunt superbi! Iar flacaul mare ce sa mai spun..... Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa-i cresteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata fetelo,
Vin si eu cu vesti bune...Beta azi in ziua a 12-a 590.4
Acum incpe lupta sa stea in burtica 9 luni , dar macar prima lupta am castigat-o
Sunt ffff fericita !!1
Pupici si bafta in continuare celorlalte care sunt in focuri.
Speranta te astept cu beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Bravo Cami! Ti-am spus eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este primul FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Dupa marimea hcg-ului, se pare ca ai gemeni?

Mergi la inceput