FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
didi,este normal sa simti frustare...mai ales ca,asa cum spui,cu toate analizele perfecte nu ai putut ajunge macar sa transferi ceva...e ca-n bancu ala cu "operatia reusita,pacientul mort"...
daca duceai la capat procedura si aveai un rezultat negativ la Beta cred ca era mai putin frustrant decat ce vi s-a intamplat voua.
insa vreau sa te rog sa nu-ti mai chinui sufletul...nu mai cauta raspunsuri...ca nu le vei gasi...poate vei primi niste explicatii mai mult sau mai putin realiste si de bun-simt...si cam atat.
incearca sa dai la spate intamplarea asta...stiu ca e greu...asteapta putin sa te linistesti si apoi pe cai...vezi ce faci mai departe.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
mikaia spune:
salutare fetelorrrrrrrrrrrrrr
nu am mai intrat de f mult timp
am mutatie A1298C si C677T
asa ca...............
fiv 1 varza
si mai am si endometrita
am desc marti la albu
care mai e treaba pe aci
didi32 spune:
Samira, exact la faza cu operatia reusita, pacientul mort m-am gandit si eu zilele astea. In continuare o sa ne vedem de-ale noastre, poate totusi stimularea astea o ajuta la ceva si cine stie, raman natural. Am tot zis ca nu prea cred in surprize, dar nu poti sti niciodata. Pana la urmatorul mai e timp de rumegat informatii.
Noapte buna!
maripet spune:
Didi,
apropo de endometrioza ta, parca a fost un facut. Am vazut azi o emisiune pe Procinema despre endometrioza (un caz real) cu o tipa careia i s-a descoperit endometrioza abia dupa 20 de ani de suferinta. Pe scurt, singurul "tratament" care exista este laparascopia. Altfel nu poate fi nici detectata, nici tratata.
Se pare ca femeia care sufera de endometrioza ori nu ovuleaza, ori ovuleaza, dar mititeii nu pot fecunda ovulul. Astfel ca nu este de neglijat acest aspect, avand in vedere ca la tine nu s-au fecundat ovocitele. Sunt prea putini doctori care stiu exact ce se intampla cu adevarat si sa ia masurile de rigoare.
Imi pare rau ca nu ti-am scris chiar in timpul emisiunii ca poate aveai posibilitatea sa vezi si tu.
Se pare ca aceasta boala este una dintre cele mai raspandite boli de infertilitate din lume (numai in America peste 5 milioane de femei sunt bolnave).
Poate daca cauti pe net o sa gasesti mai multe informatii.
Eu una o sa incerc sa gasesc.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maripet Didi, apropo de endometrioza ta, parca a fost un facut. Am vazut azi o emisiune pe Procinema despre endometrioza (un caz real) cu o tipa careia i s-a descoperit endometrioza abia dupa 20 de ani de suferinta. Pe scurt, singurul "tratament" care exista este laparascopia. Altfel nu poate fi nici detectata, nici tratata. Se pare ca femeia care sufera de endometrioza ori nu ovuleaza, ori ovuleaza, dar mititeii nu pot fecunda ovulul. Astfel ca nu este de neglijat acest aspect, avand in vedere ca la tine nu s-au fecundat ovocitele. Sunt prea putini doctori care stiu exact ce se intampla cu adevarat si sa ia masurile de rigoare. Imi pare rau ca nu ti-am scris chiar in timpul emisiunii ca poate aveai posibilitatea sa vezi si tu. Se pare ca aceasta boala este una dintre cele mai raspandite boli de infertilitate din lume (numai in America peste 5 milioane de femei sunt bolnave). Poate daca cauti pe net o sa gasesti mai multe informatii. Eu una o sa incerc sa gasesc. |
de ce nu pot fecunda ovulul, dc femeia ovuleaza, care era explicatia pt asa ceva?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
amica mea care are endometrioza, a facut fiv cu albu si i s-au fertilizat toate ovocitele si toti embrionii au fost de calitatea 1 si vreo 2 de calitatea 1 spre 2. sotul era cu teratospermie usoara, culmea. avea multe forme anormale si tot au fertilizat, natural, nu prin icsi.
ca si ea avea aceeasi dilema, de ce nu a ramas nici la fiv, nici la fet, ea neavand alte prb. iar endometrioza era in stadiu mic. iar el era normospermic.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
mirela2 spune:
buna fetelor
ce fac fetele?
rica, didi, honie imi pare tare rau
nicole........eu in hiperstimulare am facut perfuzii cu albumina, am baut lapte a greu, mancat oua fara numar si peste
aveam o burta de ziceai ca nasc plus 10 kile in plus
ovarele erau ca dimensiune, peste 10 cm si in abdomen lichid cu nemiluita
imi zicea lumea ¨nastere usoara¨ si eu nu stiam daca sunt sau nu insarcinata
cand am facut eco la 8sapt, inca se mai vedea lichid in abdomen si ovare marite
albumina e scumputa, dar daca ai putea face macar 2 perfuzii, ar fi ok
ai grija de tine si iti tin pumnii
motanii sunt niste alintati,
motanii mei seara dupa baie, adorm singurei dupa ce papa, evident, ca altfel nu te mai intelegi cu ei, totul pana la mancare
nu i am pus pe picioare si nici n as vrea, ii mai legan in brate, se simt mult mai bine sau ii pun cu burta pe pieptul meu sub halat si adorm acolo cu suzi in gurita
Razvi e tare rau de foame, el e agitatul casei, da din manute si tipa si plange, vrea atentie ceva de speriat
Robie e tare funny, cand are suzeta in gurita canta "oi oi oi" se cearta cu suzi, iti vine sa l mananci
mancam mixt si san si praf si pt ca se trezesc in acelasi timp, tre sa mulg si sa pun in bibe ca sa pape amandoi odata,ca altfel ne stie si Obama
am ajuns la 4 kile, am facut falcute si picioruse grasanute.......mor de dragullor
eu sunt singura cu ei, ca tati e ca si inexistent, mamaie a venit in vacanta lui Vladut si de ieri a plecat.....
nu i bai ne descurcam noi
pupici fetelor...o sa mai pun poze cu puii mei
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
nicole1981 spune:
multumesc Mirela- inca ma mai simt ca naiba- abia pot respira si nici nu ma pot deplasa bine; de durat zici tu ca dureaza ceva pana elimin lichidul? burta se desumfla cu timpul- cam cand anume ca imi este ff greu? albumina la ce ma ajuta ca am facut si eu cand m-am dus la spital?
acum ma umflu de apa, mai beau si lapte, dar sa stii ca am cam luat si in greutate- vreo 3 kg de la punctie- 2 sapt si ceva; tu ai facut vreo extractie de lichid dc aveai asa mult?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicole1981 multumesc Mirela- inca ma mai simt ca naiba- abia pot respira si nici nu ma pot deplasa bine; de durat zici tu ca dureaza ceva pana elimin lichidul? burta se desumfla cu timpul- cam cand anume ca imi este ff greu? albumina la ce ma ajuta ca am facut si eu cand m-am dus la spital? acum ma umflu de apa, mai beau si lapte, dar sa stii ca am cam luat si in greutate- vreo 3 kg de la punctie- 2 sapt si ceva; tu ai facut vreo extractie de lichid dc aveai asa mult? |
stiu ca doare
dar, am zis ca suport orice, numai bebe sa fie
a durut foarte tare pt ca aparuse efectul de meteorism, burta foarte tare, abia ma ridicam din pat sau ma intorceam de pe o parte pe alta
durea cumplit
am luat 10 kile in greutate pe toata perioada hiperstimularii, de la 73 ajunsesem la 83 de kile
le am dat jos cand au inceput greturile
n am facut nici o punctie pt scoaterea lichidului
am baut lapte la greu, plecam cu sticla de lapte dupa mine
stai linistita ca o sa treaca, sa ti monitorirezi greutatea
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)