FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
aaa...si baby ca tot spuneai de dr.Dracea...din ce am citit despre dansa pe net...imi placea,cochetam cu ideea de a merge la o discutie la Gynera...chiar mi-am facut programarea....insa bantuind pe site-ul clinicii am vazut dr.ANCA CORICOVAC este seful echipei de embriologi la clinica Gynera.
am zis ca nu vad bine si am refuzat sa cred...chiar am sunat si am intrebat sa ma conving ca nu am citit eu gresit....din pacate nu citisem gresit.
probabil ca fetele de la Medlife o stiu pe dr.Coricovac-medic primar ginecolog cu comptente in echo....eu am fost de nenumarate ori la ea in timpul petrecut de mine la Medlife...a lucrat vreo 2 ani pe acolo...facea doar echo si atat...si mereu mi s-a parut slaba profesional si foarte aeriana...eram dezamagita cand nimeream la ea la monitorizari...si uite ca numai dupa 2-3 ani a ajuns seful embriologilor de la Gynera...cum oare s-a putut intampla asta???
am puricat netul in cautarea de info despre ea si in afara de clinica Gynera si vestita Promed unde apare in experienta ei profesionala ca absolvit nush ce curs de embriologie...in rest...peste tot pe unde se vorbeste despre ea se vorbeste numai pe gineco si eco.
pai asa e embriologia???ca mersu' pe bicicleta???unor astfel de oameni incredintam noi embrionii nostri???
scuze pentru off-topic...parerea mea este ca in Romania Fivul inca se face pe genunchi...si din pacate pe banii nostri,pe sufletele noastre si pe sanatatea noastra.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
ALTESA spune:
fetele ca to suntem la capitolul embriologi ce comparatie puteti face intre S. lacrmioara si diana cocei?
care e mai profesionosta.?
speranta2 spune:
Altesa, eu de Cocei am auzit numai de bine, ca ar avea multa experienta. De Sandu Lacramioara nu am auzit pana sa ajung la Medlife.
Cocei era la Giulesti, nu stiu daca mai e, si la o clinica privata, cred ca aia a lui Marinescu.
ioana2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 aaa...si baby ca tot spuneai de dr.Dracea...din ce am citit despre dansa pe net...imi placea,cochetam cu ideea de a merge la o discutie la Gynera...chiar mi-am facut programarea....insa bantuind pe site-ul clinicii am vazut dr.ANCA CORICOVAC este seful echipei de embriologi la clinica Gynera. am zis ca nu vad bine si am refuzat sa cred...chiar am sunat si am intrebat sa ma conving ca nu am citit eu gresit....din pacate nu citisem gresit. probabil ca fetele de la Medlife o stiu pe dr.Coricovac-medic primar ginecolog cu comptente in echo....eu am fost de nenumarate ori la ea in timpul petrecut de mine la Medlife...a lucrat vreo 2 ani pe acolo...facea doar echo si atat...si mereu mi s-a parut slaba profesional si foarte aeriana...eram dezamagita cand nimeream la ea la monitorizari...si uite ca numai dupa 2-3 ani a ajuns seful embriologilor de la Gynera...cum oare s-a putut intampla asta??? am puricat netul in cautarea de info despre ea si in afara de clinica Gynera si vestita Promed unde apare in experienta ei profesionala ca absolvit nush ce curs de embriologie...in rest...peste tot pe unde se vorbeste despre ea se vorbeste numai pe gineco si eco. pai asa e embriologia???ca mersu' pe bicicleta???unor astfel de oameni incredintam noi embrionii nostri??? scuze pentru off-topic...parerea mea este ca in Romania Fivul inca se face pe genunchi...si din pacate pe banii nostri,pe sufletele noastre si pe sanatatea noastra. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
Ai idee cate sarcini s-au obtinut la Gynera in cazuri extrem de dificile - ICSI cu spermatozoizi rezultati din biopsie testiculara? Iti spun eu: multe.
Oare la Medlife cate s-or fi facut? Niciuna.........
Apropo, procentul de reusita la ei e de 60 si ceva la suta pe 2010, rezultate raportate de Agentia Nationala de Transplant, nu de ei.
Si mai scump e la clinici de genul Biogenesis, Med New Life.
ALTESA spune:
da speranta stiu ca e buna am fost pacienta ei 1 an de zile dar in anul asta nu a facut decat sa ma plimbe pe drum cu analize (cele care se fac pana in hsg si hsg),si nu am putut sa-mi fac o impresie despre ea regret ca am plecat de la ea si nu am ajuns sa ii cunosc calitatile de embrioloaga dar era asa de ocupata ca ma programa la 2 luni ori eu nu aveam timp de pierdut.
in martie mai fac o IUI dubla cu albu si daca nu da rezultat ma gandesc sa ma intorc la ea.dar de data asta la giulesti ca la cabinet e omor.
speranta2 spune:
E foarte cautata si ocupata Cocei. se asteapta mult la ea. Nici mie nu imi permitea timpul sa astept la ea.
catalina2307 spune:
ALTESA - eu am nascut cu Dr. Peltecu. Un medic cu experienta, de mare tinuta morala, ceva mai scump decat restul medicilor. De fapt cred ca mult mai scump :)).
Si in spital atitudinea personalului este alta decat cea bine cunoscuta. Nu de alta dar colo nu esti Dna X ci PACIENTA DOMNULUI PROFESOR. Iar Dl. Profesor a cam bagat frica in ei.
Nu da telefonul personal decat in cazuri extreme cu specificatia sa suni numai daca este f f f f urgent. In schimb in caz de ceva ai prioritate la camera de garda iar dumnealui ajunge imediat. Nu stiu ce anume te-ar interesa dar daca te pot ajuta cu vreo informatie imi poti trimite PM.
samira33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana2010
Ai idee cate sarcini s-au obtinut la Gynera in cazuri extrem de dificile - ICSI cu spermatozoizi rezultati din biopsie testiculara? Iti spun eu: multe. Oare la Medlife cate s-or fi facut? Niciuna......... Apropo, procentul de reusita la ei e de 60 si ceva la suta pe 2010, rezultate raportate de Agentia Nationala de Transplant, nu de ei. Si mai scump e la clinici de genul Biogenesis, Med New Life. |
draga mea, nu stiu ce se face la Gynera si nici nu ma intereseaza sincera sa fiu.
ma bucur insa pentru aceste reusite extraordinare.
am recitit postarea mea si nu imi este foarte clar ce anume vrei sa-mi transmiti de mi-ai dat reply.
comentariul meu este legat de dr.Coricovac si de faptul ca o cunosc suficient de bine incat sa-mi pot pune-in mod legitim,intrebarea:cum a ajuns sa fie in fruntea unei echipe de embriologi la o clinica ce face FIV???in conditiile in care experienta sa profesionala in materie de embriologie este foarte "subtire".
daca ai informatii concrete menite sa ma lamureasca in acest sens ti-as ramane indatorata si poate ma gandesc sa ma reprogramez la o cosultatie aici...daca rezultatele sunt atat de bune.
nu vad unde am facut vreo alta referire.
si daca tot mi-ai dat cifra aia de 60 si ceva la suta...poate imi poti spune si cum s-a ajuns la ea-asta daca esti convinsa ca stii:oare s-a ajuns la procentul asta luand in considerare si nr. embrionilor rezultati in urma FIV???si a rezultatelor Beta poztive???sau numai a proceduriloe soldate cu o sarcina dusa la termen???ca statitstica asta poate fi "retusata" din condei si nu intotdeauna reflecta realitatea cu acuratete...cel putin eu asa am invatat in facultate...e adevarat ca in timpuri imemoriale insa este o stiinta exacta si nu cred ca s-a schimbat.
si cred ca in graba ta de a ma combate pe mine ai pierdut din vedere faptul ca eu nu sustin Medlfie in general sau Medlife versus Gynera...din contra.
in rest...sa auzim numai de bine si sa nu pierdem din vedere faptul ca suntem pe un site public,de informare si ca numai in comunism existau doar pareri favorabile si exceptionale.
eu nu sunt aici ca sa polemizez cu cineva si sunt capabila sa accept o parere bine argumentata si/sau sa respect o parere cu care nu sunt de accord.
fiecare citeste atat parerile pro cat si cele contra, trece prin filtrul gandirii personale informatia si decide dupa cum considera.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
babyblue spune:
nu stiu absolut nimic despre embrioloaga de la gynera, dar stiu ca samira este o femeie f informata, cel putin la capitolul fiv.
dupa experientele mele cu fiv-urile si ia=urile,la noi in tara se fac pe genunchi si parca in baiate de joc pt sanatatea si banii nostrii.
si ca sa citez o buna prietena care a facut doua IA si un FIV nereusite, cu albu, fara sa aiba prb nici ea, nici sotul, niciun medic care se ocupa de fertilitate, nu ti da efectiv un tratament pt asa ceva, o solutie, te trimite direct la fiv. care culmea, nu reuseste. decat dc vrea doamne doamne. dar sa ti dea un motiv sau o ratiune pt care NU ramai, cand NU ai prb grave, un tratament de orice fel, de la alopat pana la naturist,pt a ti stimula fertilitatea,nu prea.toti se reped cu fiv-uri si IA.
in fine, nu vreau sa influentez si sa demoralizez pe nimeni.
fiecare incearca ce poate. cum am facut si eu.
dar eu, am iesit din experienta cu fiv-ul, cu nervii f zdruncinati si f deprimata. iar acum, retraiesc alaturi de voi,didi,rica, dezamagirea de atunci.....si ma doare. iar si iar si iar.
dar asta e...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
didi32 spune:
Am citit si eu din urma si tare mi-ar fi placut sa stiu toate astea inainte sa alegem medlife. Credeam c-am gasit clinica unde se impacau si reusitele si preturile si profesionalismul lui Albu. Mai citisem si despre alte clinici si ni s-a parut ca putem incerca aici fara surprize. Acum nu mai sunt asa sigura.
Ma intreba cineva daca am facut vreun tratament pt endometrioza. Raspunsul: NU. Nici unul dintre geniile care m-a avut drept pacienta nu a considerat necesar. Si pot enumera vreo 3-4 nume celebre.
Poate credeti ca vorbesc la nervi si din cauza dezamagirii, dar am mai spus-o, vreau o explicatie clara, ori am primit doar "nu stim ce s-a intamplat". Pai cand ai toate analizele perfecte, si-am raspuns atat de bine si la stimulare, iar proba sotului a fost super buna, ce explicatie e asta? Incep sa ma gandesc tot mai serios la propunerea de a face in strainatate.