FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

DIDISOR -nu te supara ca-ti spun asta, mie mi-e drag Albu, dar nu-i poti ridica statuie pe corpul, sentimentele, timpul si banii tai niciunui doctor!!! la Medlife spermatozoizii nu sunt alesi pentru ICSI , tinandu-se cont de ADN, ci sunt alesi OCHIOMETRIC! Gandeste-te la un barbat pe care-l vezi pe strada: e brunet cu ochii verzi, are un abdomen plin de patratele si un mare "casalot" ca dotare...ce mai: SUPERB! dar el are sifilis...tu n-ai de unde sa sti ca el are sifilis, ca nu-i e scris in frunte. Asa e si cu spermatozoizii: sunt centrifugati, sunt eliminati cei cu defecte vizibile de cap, coada, cei care nu se misca deloc, sau o fac haotic...in rest, aia care raman, sunt considerati cei potrivit. Ei pot avea nenumarate defecte, dar Medliful nu are un microscop atat de performant care sa le permita sa descopere aceste defecte. Daca aveau, ai fi vazut ca fac IMISI sau P-ICSI. Nu au nici un mediu proprice dezvoltarii embrionilor pana la stadiul de blastocit. In afara de daruirea acestu doctor (ca d-aia ii zic eu 'Maretul cititor in vagine'), a unor asistene...cam sufla vantul...nici macar Mustata nu mai e, iar Sandu, chiar daca are preceduri si a lucrat alaturi de Mustata, nu pot spune impacata ca a ajuns la acelasi nivel. Eu raman la Albu din multe motive bune, dar nu le pot ignora pe cele "mai putin bune" enumerate mai sus.

SAMIRUTA mea, bem ciucalata sau capucino...dar, bre, ma marit! Si-mi va fi cam greu sa gasesc un weekend liber...te bat eu la cap imediat ce-l gasesc. Am vazut ca-n martie pui blasto congelati! Ai facut un cofrag in decembrie, asa-i?

MIRE - ti-am vazut puii! Sa-ti traiasca, sa creasca mari si frumosi ca fratele lor!

Ce s-a intamplat cu Maria? Pe unde umbla?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Aristica,

maria s-a retras o perioada de pe forum deoarece si-a schimbat serviciul si o juma de an are contract pe determinata si nu poate ramane insarcinata, asa ca a luat pauza si de la forum.

e bine, cu moralul e asa si asa, dar mai incerc eu s-o optimizez

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aristica, cum sa ma supar? Doamne fereste, nici vorba! Sunt constienta de tot ce spui tu si sunt de acord cu tine. Asa ziceam si eu ca nu ma impac cu ideea ca nu exista o explicatie stiintifica, doar e stiinta nu citit in argintul viu, ce naiba? Si mai ales ca nu aveam nici un fel de problema, ca am raspuns f bine si ca proba de sperma a fost si ea super ok. Dar asta e, acum n-am de unde sa stiu daca au facut sau nu ce trebuie. Faptul e consumat, avem 3 luni la dispozitie sa vedem ce facem in continuare. Mai exact, unde facem, fiindca aseara am primit o propunere neasteptata de a merge in strainatate si ne cam face ochiul propunerea asta. Dar ramane de vazut.
In alta ordine de idei, ma bucur c-ai reaparut, te citeam anul trecut chiar daca inca nu scriam si aici. A, ieri mi-am umplut frigiderul de bere si tare bine-a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Didi, ce tratament ai facut pentru endometrioza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

didi, imi pare nespus de rau, sincer sunt socata!!

nu ca vreau sa pun paie pe foc, dar si eu personal am fost si sunt extrem de dezamagita de fiv-ul la medlife. au niste medii de cultura extrem de proaste si sunt multi care deja o stiu, nu sunt in stare sa creasca embrionii la stadiul de blasto, toata america face cu blasto, peste tot se stie clar ca in stadiul de blasto sunt cele mai multe sanse, pt ca si in natural, embrionul ajunge in uter la stadiul de blasto.adica la 5-6 zile, nu la 3. mediul din trompa nu este deloc la fel cu mediul din uter.

in fine, asta e alta discutie.

parerea mea este ca le cam dau rasol, aceste fiv-uri.
cine are noroc sa ramana, cam ramane la noroc. sa fim seriosi.

noua de ex, ne-a facut icsi fara sa ne intrebe, ca asa li s-a parut lor, ca spermatozoizii sunt asa putin, ca nu se merita sa riste sa i lase in legea lor. si cu tot cu icsi, niciun rezultat. ba am mai platit si 17 mil in plus pentru icsi. sau asa ceva.

ca la 2 luni sa raman natural, de s-a socat albu cand i-am zis si nici nu voia sa mai stie de mine prin medlife, cand il sunam legat de ecografii. fie vb intre noi, l-am luat si nitel la rost, intrebandu l cum naiba am ramas la 2 luni natural, cand n-am ramas cu ia si fiv.

eu cred ca n-au fertilizat, nu din cauza defectelor genetice, ci pt ca au niste medii de cultura cele mai ieftine si mai proaste.

aia de la gynera le au mai bune,de aia fac blasto, de aia au si reusite mai bune, dar aia alti lacomi, vor sa aiba profit de 500%, ca au niste preturi de iti ingheata sangele in vine, un fiv cu icsi, cum trebuia sa facem noi, cu tot cu tratament, ajungea la 4500 euro. ca am fost eu la ei dupa fiv-ul la medlife si am luat lista de preturi si am discutat cu dracea.

in alta ordine de idei, albu nici nu concepea la amh mic si la un singur ovar, sa fac procedeu lung, dracea afirma ca prin procedeul lung se obtin cele mai multe is mai mature ovocite, indif de amh. acum vad ca si albu s-a razgandit si face procedeu lung, indif de prb.

ce mi spune mie asta? ca habar nu au inca, sa faca fiv-uri performante, ca NU investesc in aparatura buna, in medii bune, in embirologi buni, scoliti prin america, mama fiv-urili, dar ca cer cu totii niste preturi aberante pt ce ofera, pt romania de criza si pt sanse de 5%.

ma rog, sa fiu iertata pt postarea asta. din tot sufletul va rog sa ma scuzati ca scriu asa ceva si poate lezez anumite persoane.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Didi imi pare rau ,sincera sa fiu eu cred ca undeva s-a gresit.tu ai raspuns bine la taratment si ma gandesc ca poate greseala a fost la embriolog,el are un rol f important la FIV.
Te pup si sunt alaturi de tine

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,sa-ti fie intr-un ceas bun maritisul.
cand ai nunta???eu pe 5 Iunie sunt nasa de cununie asa ca putem sa ne conversam si tema asta
astept un semn de la tine cand poti...mai bine mi-ar fi in timpul saptamanii ca we-s cam pline de obicei.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sami - pe 14 mai. Anul trecut am facut cununia civila intre doua cicluri, asa ca am zis ca p-asta religioasa, cu 200 de invitati o fac fara gand de bebe...ca n-o sa-mi mai vina rochia, care-i sirena. Ma uitam azi in chiloti sa vad o pata, ceva si-a aparut...deci am sa fiu slim la nunta, ca doar n-oi ramane eu gravida tocmai acum.

Lasa ca te sun intr-o zi de munca, sa ne vedem pe la Unirii

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fete nu pot sa ma bucur de ce se intampla la Medlife...ca doar am fost unu dintre cobaii de acolo...insa va spun cu mana pe inima ca ma bucur ca nu mai sunt singura care si-a exprimat parerea asta.
baby,arisitca...sunt perfect de acord cu tot ce spuneti...am semnalat si eu aceste lucruri acum ceva timp...si desi nu mi-a raspuns cineva in mod direct la postarea mea de atunci...."am simtit" dezaprobarea generala fata de mesajul meu.
dehhhh...asta-i viata.

aristico,sa fie intr-un ceas bun si-ti doresc sa fii cea mai "gretoasa" mireasa din lume...sa urle rochia pe tine,sa ti se umfle picorele si sa ai parte de tot ce se mai intampla unei femei gravide...din cauza de bebe drag in burta ta si pun pariu ca nu te-ar deranja chiar atat de tare sa fie asa.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, o sa fii mireasa? de-asta s-a inmuiat gerul!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput