FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Altesa, nu trebuia sa suni - trebuia sa te duci direct - acolo nu se fac programari telefonice....
Cred ca ai facut o alegere buna - eu la el nu am ajuns sa pot spune din experenta dar am auzit pareri bune despre el.

Eu iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie bine si sa reusesti.

Si stai fara grija, sa nu iti fie frica ca nu este nimic de speriat.
Asteptam sa vii sa ne povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Didi, imi pare rau. Nu pot sa inteleg. Nu ti-au zis care ar fi motivul?
Sau ce analize sa faci in continuare?!
Poate ai o surpriza si ramai natural, ca Babyblue.
Ca sa le dai peste nas la doctorii astia. Oricum, sper sa rezolvati cat mai repede enigma asta si sa aveti si voi un sau 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Flo_flo, singura noastra problema este endometrioza mea de grad 3-4. In rest nimic. Ciclu normal de 28 de zile, ovulatie la 14 - s-a vazut la toate monitorizarile, trompe permeabile, analize de sange toate in parametri, normospermie la sot. Deci chiar nimic care sa conduca la gandul ca ceva n-ar merge bine. Mai ales c-am raspuns atat de bine la stimulare, si fara absolut nici un efect advers, iar proba sotului a fost si ea ff buna. Ne-au spus ca si pt ei a fost neasteptat si ca din toate analizele pe care le pot face nu stiu sa ne spuna ce anume nu a mers bine sau care din noi suntem de vina. ba chiar spermatozoizii erau ff mobili si a doua zi, ceea ce rar se intampla, dupa cum ne-au spus. Astea-s explicatiile, chiar nu stiau ce s-a putut intampla. Au zis ca ffff rar se intampla asa ceva. Trebuia sa iesim si noi cu ceva in evidenta, nu?
Iti doresc multa, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Didi, imi pare extrem de rau.Sunt dezamagita de ceea ce au permis sa se intample....Nu am mai auzit asa ceva pana acum...
Resemneaza-te si mergi mai departe, ai si alte variante (optiuni)
Speranta, ce mai faci?Mai ai un picut!
Camemar, nu vrei sa ne mai spui nimic, sau stai cumintica ca sa ne faci o surpriza de zile mari?
Alexa, daca nu ma insel, miercuri ai intalnire cu doctorul, nu?De abia astept sa vad ce ai facut
Nicole, tu cum mai stai cu burtica?Esti mai bine?Au inceput semnele de gravideala ?
Fetelor, va pup pe toate!

11+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Corry, ce sa fac? Astept si sper sa fie bine.
Sper ca eu si Cami sa venim cu vesti bune saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Corry, eu ce sa mai zic? Iti dai seama ca nimeni nu se astepta. Daca au permis ei sau nu, nu stiu ce sa zic. Nu vreau sa le iau apararea pt ca nu am de unde sa stiu daca au gresit sau nu. Ideea e ca nu fac ICSI daca nu exista motive sa faca. Prefera sa faca FIV clasic daca totul e in regula pt ca atunci are loc o selectie naturala a spermatozoizilor. Daca fac ICSI atunci ii aleg ei pe cei care par cei mai buni din punct de vedere genetic. Iar in cazul nostru nu exista nici un motiv sa banuiasca ceva. Astea sunt explicatiile, chiar nu stiu ce sa zic, daca puteau sa faca mai mult sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

didi, iarta-ma ca te intreb - stiu ca nu este momentul, dar in condiile astea ce ai platit? ai platit toata procedura, sau cum?

Mergi la inceput

A, nu, am platit FIV fara embrioni, 1700 ron. Ar fi fost culmea sa platesc procedura, care procedura? O sa-i pun deoparte pt urmatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Rica,Didi imi pare tare rau dragele mele!

Didi nu stiu ce sa zic, dar pot sa confirm faptul ca da, ei merg in principiu pe FIV clasic si numai in cazurile care se impun merg pe FIV cu ICSI( noi am vb de la inceput cu dl doctor sa mergem pe ICSI-avand in vedere ca sotul are oligo,asteno,spermie si anticorpi antispermatici pozitivi- si ce credeti ca ne-a rapsuns ,, ca o sa vedem atunci,ca este mai bine cu selectia naturala a spermatozoizilor,,Doamne Dumnezeule!

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Inna, si pana la urma ce faceti? Nu mai tin minte exact, dar parca v-ati razgandit, nu? Sau n-ati mai vrut la Albu?

Mergi la inceput