Zumba fitness
Raspunsuri - Pagina 3
anuscha2009 spune:
Imi place si mie conceptul asta de zumba fitness f mult, l-am descoperit anu trecut pe net intamplator, totusi cerd ca e destulde complicat sa faci acasa asa dupa youtube.
Si pe mine m-ar interesa o sala de Zumba in Bucuresti, mai prin sect 4
eu l am gasit pe net p asta http://www.bodyexprim.ro/activitati si imi place ca au si zumba pentru copii.
Bebe Beca spune:
Si mie mi-ar placea sa merg la o sala, sa fac in grup. Insa incerc sa fiu realista. Cu 3 copii acasa, imi va fi imposibil, asa ca imi ramane varianta dvd. Am mai gasit sala asta http://www.zumba.ro/
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anuscha2009 spune:
Eu am o singura nedumerire. Mie miscarile mi se par destul de complicate, oare din prima, oare exista cursuri pentru incepatori, avansati etc? Te invata intai miscarile sau cum o fi?
scuze daca sunt asa de infantile intrebarile mele
Laura25 spune:
Eu am un filmultez 'zumba basics' in care te invata cu incetinitorul pasii de baza.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Iris2002 spune:
Bebe Beca, felicitari pentru copii si o nastere usoara cu bebe mancacios si sanatos!
Vecina mea care vine de 2 ori pe saptamina cu mine la zumba are patru copii, lucreaza 24 ore pe saptamina si studiaza (la seral)... daca iti mai spun ca face si munca voluntara ma bati!!! Mai ales ca eu m-am simtit aiurea cand am refuzat sa gatesc mancare romaneasca pentru 20-30 oameni (ea e implicata in foarte multe proiecte pentru socializarea femeilor de alta origine decit olandeze, a celor care nu au sanse multe de a socializa din cauza ca nu vorbesc olandeza, nu lucreaza, unul dintre proiecte era ca diferite femei sa gateasca o data pe saptamina mancare din tara de origine)... eu (spre rusinea mea), cu doar doi copilasi, lucrand 28 ore pe saptamina si cu foarte putina munca voluntara la activ (asa citeva ore de engleza pentru clubul de femei si ceva activitati la cresa, dar acolo am doua fete, deci e interesul meu) nici nu imi trecea prin cap sa fac sarmale pentru zeci de oameni. Si femeia asta nemaipomenita (care e o mana de om de 1,52m) e mereu pusa la patru ace (sudamericanca), chiar si la sport vine cu ruj pe buze, si nu are nici un ajutor din afara, sotul ei nu e nici el olandez, nu au familie, bunici, etc, prin apropiere.... si are patru copilasi bine crescuti si studiosi!
Cu alte cuvinte (dupa ce am asezat-o sus de tot pe podium pe vecinuta mea), nu te lasa, copilasii au si un tata care se va descurca cu ei cateva ore serile (sau cate o dimineata in weekend). Si sotul meu ramane cu fetele (e drept doar doua) cat lipsesc eu, asa cum sunt si eu cu ele daca el merge la tenis... nici noi nu avem bunici sau pe altcineva care sa ramana cu copilasii in apropiere (bunicul e un dulce dar are 77 ani asa ca preferam sa vina de placere cand vrea el, nu sa i se impuna cand sa vina).
Zumba acasa am incercat si eu dar era greu cu doua gargarite agatate de picioarele mele, si pe langa asta la 7 seara, cand ele sunt in pat, nu puteam sa dau muzica prea tare, ca le trezeam... la sala, cu instructor, cred ca da cele mai bune rezultate...iar ca mami de trei copilasi in curind vei avea sigur nevoie si de acele momente de relaxare doar pentru tine!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Eu am o singura nedumerire. Mie miscarile mi se par destul de complicate, oare din prima, oare exista cursuri pentru incepatori, avansati etc? Te invata intai miscarile sau cum o fi? scuze daca sunt asa de infantile intrebarile mele ANNA |
Prima sedinta am fost(cred) f penibila, tot grupul in stanga, eu in dreapta, toti cu mainile sus, eu pe jos, si tot asa, in a treia sedinta eram AS.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
anuscha2009 spune:
Multumesc Lulu sa inteleg ca nu sunt si sedinte de incepatori. Instructorul te mai ajuta in primele sedinte?
anuscha2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Eu am un filmultez 'zumba basics' in care te invata cu incetinitorul pasii de baza. |
De unde il putem lua si noi??
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anuscha2009
De unde il putem lua si noi?? ANNA |
http://torrentz.eu/a16eb6691da99a4f236253aef56a602f09bb3b36
Iti trebuie un programel de downloadat torrente (Bit Commet de ex.)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Gabrielama spune:
Bebe_beca, am fost prima data la o ora de zumba saptamana trecuta; daca iti place sa dansezi, o sa-ti placa la Zumba. Sunt miscari de dans cumbinate cu aeroboic/fitness si nu este atat de usor cum pare. Mie imi place, sper doar sa am timpul necesar sa merg. (am fost cu fie'mea la ora si a fost si mai fun caci trebuia sa am grija sa nu incurce celelalte participante).
Cat despre cand o sa poti merge, recomandarea standard este de 6 saptamani fara sport, dupa cezariana. Depinde si de cum te refaci, eu dupa 1 luna eram binisor si mai topaiam pe acasa.
Ipearina, Magic Dance este in zona Dorobanti, pe Radu Beller, langa piscina Floreasca. Mai precis, la sala de sport Floreta de Aur, sala unde se fac antrenamentele de scrima. Este o doamna draguta care face Zumba si sunt multi participanti. Nu prea ai conditii sa te schimbi, dus, etc.
Eu merg la clubul Moving din Otopeni.