Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Tinem pumnii! Doamne ajuta sa fie bebe!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
QiaoBing spune:
eu am fost la medsana mai mult in cotroceni si o singura data in primaverii pt analize.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
SARA_HS spune:
Daca voi merge la Medsana, tot in Cotroceni merg si eu, ca e mai aproape de mine.
As mai merge la Synevo-Plevnei ( nu Grozovici, cum am zis mai devreme
), ca e tot prin zona.
Dar sa vedem ce-o mai fi pana vineri.
E atat de stresanta situatia asta!
flyhigher77 spune:
Buna fetelor, azi am ajuns acasa, ca mi-am programat o delegatie de la munca, astfel incat sa pot fi luni la Fundeni!
Cum am ajuns, am dat fara sa vreau de dr. U, ca eu intrebam de d-na Viorica, aveam in mana emailul listat, cu ce-i scrisesem si dosarul cu copii dupa analize si echo. S-a uitat pe el scurt si m-a preluat, m-a dus la recoltare, a fost toata lumea foarte amabila, exact cum scria in ghidul de pe prima pagina! Pentru rezultate m-au chemat la 1 fara, au tinut cont ca sunt din provincie.
Multumesc din nou fetelor, pentru sprijin si info!
Rezultatele au iesit bune, spune dr.U, homocisteina la limita superioara din ce vad acum,LA1/LA2 pozitiv, ca tot era o discutie mai devreme.
Explicatia a fost ca mutatiile mele sunt usoare si ca nu are niciun motiv sa ma treaca pe clexane,ca-s legate de deficitul de folati, plus ca organismul meu nu este afectat si deocamdata mergem pe tratament de preventie:
femibion 2 2/zi, acid folic 5mg/zi, cetebe+Zn 2/zi, magne+B6 2/zi, astpenter 1/zi, 3 no spa de 40mg/zi.
Va reamintesc ce mi-a iesit aiurea la synevo:
Gena MTHFR Mutatia C677 si mutatia A1298 genotip heterozigot
Oricum, e bine ca am inceput de undeva, problema e ca in zona, ginecologii nu prea stiu ce-s alea trombofilii! Ma rog sa fie totul bine! Dr. U spune ca ar fi bine sa ne vedem dupa morfofetala, pana atunci Dumnezeu cu mila!
Scuze ca m-am lungit,
toate fetele curajoase!
13+
mrnscmnc spune:
Salutare fetele, iar am intrat la calc fara sa ma vada "paznicii", adica mama sau sotul ca nu prea am voie in fund pe scaun ca deschid colul.
Vali felicitari pt sarcina si vroiam sa-ti spun ca eu am 33+ dar pana acum am avut deja 3 hematoame cu hemoragii sau cu pete maronii si totusi am ajuns pana aici cu incapatanare si poate si putina inconstienta si evident cu ajutor medical.Primul hematom l-am facut la 6 sapt si 3 zile si era dublu fata de bebe desi eu faceam Clexane de 0,2 pe zi.Mi-a dat rapid ginecologul Utrogestan, cred ca 4 sau 6 pe zi si dupa 10 zile am repetat eco si se resorbise hematomul.Al doilea hematom l-am facut la 16 sapt si 2 zile dar a fost ff rau ca am avut si hemoragie si col deschis si decolare ale membranelor interioare ale placentei.Am stat in spital la pat cu perfuzii 3 sapt.A fost momentul dupa care s-a decis ca de atunci inainte voi sta numai la pat si asta fac si acum.Am scris din spital si doamnei Uscatescu si mi-a raspuns ca daca se resoarbe hematomul sau da semne ca se micsoreaza marim doza de Clexane ceea ce s-a si intamplat.Si am luat 6 pastile pe zi de Utrogestan de 100 mg pe zi + Proluton 1 injectie de 500 mg pe saptamana.Si cand ai hematom ginecologul e cam obligat mai ales daca ai antecedente in pierderi de sarcina sa-ti dea medical ca se poate.Eu sunt un exemplu, numai ca toti medicii se feresc sa acorde medical(eu spuneam inainte de situatia asta atat la gineco cat si la medicul de familie ca nu mai pot dar spuneau ca sa incerc sa mai rezist).Ca sa nu mai zic ca med de familie o tinea pe-a ei ca nu exista sa am eu trombofilie si cand am sunat-o nu mai avea cuvinte la telefon, ca o tinea pe-a ei cu selectia naturala in pierderea sarcinilor....
.Cand ai hematom trebuie sa stai la pat cat mai mult.Iar medicul de familie trebuie sa-ti dea reteta gratuit si sa bifeze gravida si ai gratuit chiar si utrogestan nu numai clexane.Problema e daca gasesti clexanul ca e cam criza.Eu fac de 0,4 si azi ca sa iau gratuit Clexane am renuntat la Utrogestan ca depaseam plafonul.Eu ti-as recomanda sa faci dublu test sau triplutest la MedLife Favorit si eco la doctorita Chitescu de la aceeasi clinica.E ff buna.
Sara si eu am facut testul de la Check si a doua liniuta era stavezie, am luat altul dupa 3 zile si la fel si pana la urma am abandonat sa mai cumpar si m-am dus direct la ginecolog ca sa fiu sigura.Si acum rad cu sotul meu ca ultimul test l-am pastrat si ne miram cum de nu sunt 2 liniute clare.Sa dea Dumnezeu sa fie si la tine ca la mine, macar sa nu iasa ele liniutele dar bebe sa se fii implantat acolo.
Salutari si pupici tuturor fetelor

luck spune:
Fetelor ,
sa inteleg ca dna dr Uscatescu este la munca si poate fi contactata asa?
Bafta tuturor !!!
QiaoBing spune:
luck d-na dr a fost doar pe 27,28 si 31 la spital si revine cam pe 15 feb. intre timp poate fi contactata pe mail.
fly ma bucur ca ai un tratament si ca totul merge bine. sa fie tot asa pana la sfarsit. cand am ajuns eu era cineva din piatra neamt parca si d-na dr zicea ceva de sarcina gemelara. am crezut ca esti tu. dar era deja trecut de 14.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
QiaoBing spune:
sara tu "cuibaresti" sau lucrezi pe langa medsana cotroceni ? suntem cam "vecine". noi ne-am mutat cu sediul de 1 an si ceva prin zona.
SARA_HS spune:
Mrnscmnc, prin cate ai trecut! Dar cu atat mai mare trebuie sa va fie fericirea, cu cat mai greu a fost sa ajungeti aici. Si uite ca mai e putin si vine bebe pe lume! 
Fly, tu iei cate doua vitamine de fiecare fel pe zi? Ti-a dat asa abia acum sau de la inceput?
Qiao, nu locuiesc pe langa Cotroceni, ci locul de munca e relativ aproape ( intre Mall Plaza si Mall Cotroceni, pe bld. Timisoara). Inca nu m-am hotarat unde sa merg; cred ca ramane Synevo sau Medsana, ca sunt cam prin aceeasi zona si pot ajunge repede si la birou. Ma tem sa nu fac iar o criza, dupa recoltare, ca data trecuta.
Pana acum tot niciun semn de menstra, dar parca au inceput sa mi se tensioneze sanii putin...
Of, fetelor asa as bea o cafea, ca pic de somn!! Dar faptul ca nu stiu daca e sau nu bebe, ma face sa ma abtin.

la toate.
PS: Denisa n-a mai aparut de vreo 2 zile sau iar citesc pe sarite?
SARA_HS spune:
Referitor la hemoatoame, eu am avut unul in timpul primei sarcini, dar dr. meu l-a ignorat complet. Nu mi-a dat utrogestan. Aparitia unui hematom tine de trombofilie? Poate cauza pierderea sarcinii daca nu e indepartat?