Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sara, intotdeauna s-au pozitivat asa devreme testele tip banda (Barza sau Babycheck – sunt din Franta si le-am gasit la o farmacie mai putin cunoscuta, Village Farm. Sure Check mi s-a pozitivat tarziu, pe la 5 zile de intarziere. Am citit pe un site o explicatie data de o studenta la medicina care zicea ca se poate lua in calcul a 2-a liniuta, cat de palida, si dupa timpul indicat pe prospect pentru ca e clar ca a avut loc o reactie si din cauza asta se coloreaza. Mai exista linia de uscare ce poate aparea in caz de test negativ, dar ea arata altfel, e ca o linie trasa cu pixul, nu are grosime, pe cand cea care arata sarcina are exact grosimea celei de control (doar ca mai putin intensa).
Nu incerci un betaHCG?

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Sara, intotdeauna s-au pozitivat asa devreme testele tip banda (Barza sau Babycheck – sunt din Franta si le-am gasit la o farmacie mai putin cunoscuta, Village Farm. Sure Check mi s-a pozitivat tarziu, pe la 5 zile de intarziere. Am citit pe un site o explicatie data de o studenta la medicina care zicea ca se poate lua in calcul a 2-a liniuta, cat de palida, si dupa timpul indicat pe prospect pentru ca e clar ca a avut loc o reactie si din cauza asta se coloreaza. Mai exista linia de uscare ce poate aparea in caz de test negativ, dar ea arata altfel, e ca o linie trasa cu pixul, nu are grosime, pe cand cea care arata sarcina are exact grosimea celei de control (doar ca mai putin intensa).
Nu incerci un betaHCG?

pentru

N-am in cale decat farmaciile Sensi Blu si Centrofarm ( parca), la care n-am gasit decat Sure Check ( cam ciudat, nu?). Eu as fi folosit Barza, dar n-am gasit! Voi incerca la Dona.
Despre betaHCG ce sa zic.. am sunat la Polisano, rezultatul e gata in 24h, am sunat la Sanador, e gata in 3 zile. Mai incerc la Synevo. Eu vreau rezultatul in aceeasi zi, vineri, ca sa stiu ce fac la doctor, sambata. Mai devreme de vineri n-am curaj sa mai fac niciun test...

Mergi la inceput

Stie cineva la ce laborator as putea face analiza betaHCG? A fost cineva la Synevo, in Grozovici, pt. asta? Incerc sa iau legatura cu ei, dar... toti operatorii sunt ocupati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

SARA_HS iubita uite aici poti face beta si ai rezultatul in aceeasi zi.Centru Medical Matei Basarab http://www.cmmb.ro/
Pupici si Doamne ajuta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Stie cineva la ce laborator as putea face analiza betaHCG? A fost cineva la Synevo, in Grozovici, pt. asta? Incerc sa iau legatura cu ei, dar... toti operatorii sunt ocupati.

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Yestarday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as thought they're here to stay...

La medlife, daca il faci dimineata si spui ca e urgenta il ai in aceasi zi.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si la medsana stiu ca dau rezultatele in aceeasi zi, dupa ora 19, dar eu le-am luat si mai repede (pe la 17-17.30)

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Si la CMU ai rezultatul in aceeasi zi, costa in jur de 50 lei (analiza + taza de urgenta). Parca imi amintesc ca si Medlife da rezultatul in aceeasi zi sau a 2-a.
Mai poti incerca si testele de sarcina Alinta (le gasesti in Carrefour sau Kaufland), costa cam 4 lei. Eu mi-am luat si de ovulatie si de sarcina de acolo, sunt OK, chiar daca nu-i firma de renume. Am observat si eu tactica cu Surecheck, toate farmaciile il au si il recomanda...dar cred ca e cel ami scump...

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

La Medsana e 50 RON
La Synevo e 38 RON am facut eu sambata dimineata si duminica dimineata mi-au dat sms ca e gata rez.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre. Pana acum nu aveam optiuni, acum am de unde alege!

pt. toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

La Medsana e 50 RON
La Synevo e 38 RON am facut eu sambata dimineata si duminica dimineata mi-au dat sms ca e gata rez.

La Medsana se poate recolta la orice centru?

Mergi la inceput