Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 20
p@ulici spune:
Sara da, hematomul tine de trombofilie si e foarte important sa se elimine sau macar cu tratament sa se mentina la dimensiune redusa.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
SARA_HS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui p@ulici Sara da, hematomul tine de trombofilie si e foarte important sa se elimine sau macar cu tratament sa se mentina la dimensiune redusa. Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
Hm... deci as putea sa cred ca unul din motivele primei pierderi de sarcina a fost acel hematom; pe ecografie aparea mult mai mare decat sarcina si lunguiet. Dar al meu dr. a considerat ca nu-i motiv de ingrijorare, ca se va resoarbe odata cu avansarea sarcinii...
p@ulici spune:
Din cate mi-a explicat mie dna dr a mea (eu de la un hematom decidual am aflat ca am trombofilie) se formeaza astfel de hematoame care incet ori desprind sarcina de pe peretele uterin, ori optureaza hrana bebelusului sa ajunga la el, ori distrug placenta imbatranind-o prematuri. In cazul in care hematomul este mai mare decat sarcina e problematic, insa multe sarcini se declanseaza cu un hematom, vorbesc de sarcini ormale fara probleme cu final fericit, insa in cazul unui hematom sunt de evitat efortul, relatiile sexuale si este de facut un tratament de sustinere a sarcinii.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
SARA_HS spune:
P@ulici. M-ai lamurit si pe mine cum e cu asta. Data viitoare, daca mai apare asa ceva si dr. ignora, cred ca voi lua utrogestan, chiar fara prescriptia lui.
QiaoBing spune:
Mrnscmnc esti o luptatoare. toata admiratia pt tine. 
SARA maine mergi sa faci beta ?
sa fie cu ochisori !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
SARA_HS spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Mrnscmnc esti o luptatoare. toata admiratia pt tine. ![]() SARA maine mergi sa faci beta ? sa fie cu ochisori !Da, voi face beta maine dimineata, daca nu apare nicio schimbare pana atunci. Ufff! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 |
flyhigher77 spune:
QiaoBing stiu ca mai erau cel putin 2 moldovence la recoltare atunci dimineata, una din neamt si alta de la iasi, eu mi-s bacauanca din nastere si dupa domiciliu!
SARA-HS trebuia sa scriu la vitamine 1 doza/zi, ca sa nu creez confuzie!

13+
SARA_HS spune:
| citat din mesajul lui flyhigher77 SARA-HS trebuia sa scriu la vitamine 1 doza/zi, ca sa nu creez confuzie! ![]() ![]() ![]() 13+ |
Acum sunt si mai confuzata
flyhigher77 spune:
hahaa e vina mea, ca si azi sunt total defazata, iau 1 doza/zi de femibion, ca-s cate 2 pastile diferite care se iau in priza unica!
Insist pana ne intelegem 

13+
QiaoBing spune:
fly cam asa imi aduceam si eu aminte, de aia nu am zis nimic cand am auzit de p neamt.
sara daca e cu ochisori, dai de baut la majorete !
daca nu, ne imbatam impreuna
daca nu as fi facut beta, azi eram pe pereti. si la mine se lasa asteptat. ceva spoting anemic de 2 zile, dar atat. deja trebuia sa fiu z3. cu valoarea mea < 0.1 nu am ce iluzii sa imi fac, cu toate ca m-a batut gandul de vreo 2 ori ca poate e gresit beta; dar e synevo, cu floraria din colt asa ca ... astept. ca doar nu oi fi intrat brusc la menopauza ![]()
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6