Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor!
haideti la o cafelutza si la ..intr-o frumoasa (?oare) zi de luni!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
neatza
sorina prezenta la apel, multumim de cafea
bea pot doar atat sa zic
fug sa imi pun ceva de mancare ca sunt lihnita...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!
so..........de ce nu e frumoasa??????????????nu ai dormit bine?
la noi treziri fara numar, fara numere................
ioi pot sa zic.nopate a la jiji, dar fara tzatzaiala...doar cu okii cat cepele sa vad masula la lapte praf.......
daca aseara ziceam ca i-am dat cereale sa doarma mai bine....aham...............flori de mar..............nush de ctae ori s-a trezit, ca am adormit si eu pe langa el.......
se tot dezvelez, cred ca ii era frig...cred ca si visa ceva nashpa...........in final.............treziri fara numar............
oare cand o sa apuc sa dorm si eu o nopate k lumea?????????
pfuai.....
mersi de coffe..............ar fi nevoie muuuuuuuuuuuultaaaaaaaaa
of offffffffffffff
ma duc ca am pus si eu la fiert, sa nu fac tot aragazul numa cafea...........
Forever in love...with my baby...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
neata!
sorina ptr
lillo felicitari ptr alegeri! frumos!
ele am vazut doua frumuseti, foarte reusita fotografia si tortul a fost f frumos, esti tu modesta
mara cu ochii ca marea
dragos alearga dupa porumbei, mai stiu eu unu, vrei sa-ti zic ca si Dragosu' meu are pantofi exact la fel?
v-ati plimbat cu avionul?
bea nasol cu asa bunici, ca nu ai baza pe ele sa te ajute cand ai nevoie, stiu cum e din pacate
Dragos Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatza si de la noi...sarumana de cofe sorina..ca de obicei...f delicioasa...si merge la fix...
eu am av un we asa si asa....cu nopti...di vis....dar ce mai conteaza? mai avem si noi de sambata un dinte sus....oricum...jiji e barbat...pana acu i-au iesit dintii fara maraieli sau nervi...doar na treziri mai dese si..cand a spat un urlat de 1-2 min... e bine, zic eu.
ieri a dat cu capul de marginea patului si are primul lui semn..la arcada....
a primit cadou o imensa masina...un audi alb:D...pe care ta-su s-a incapatanat s-o aduca acasa...uned ocupa juma de garsoniera...si evident a urlat in ea...scrie de la 3 ani...ma rog, oameni nebuni...
noi, cred c-o sa facem miercuri un drum la socrela..placere mare, evident..
tre sa-l programez la vaccin iar la stanciu nu reusesc deloc...la babes...mi-e ca iar urla si-l trimite aia la neurologie cum k e bolnav ...oricum..zicea cris .d de scoruri...vad ca si astia au pus consultatia 150..+ vaccinul...deci tot pe la 4 si...ajung...
m-am distrat copios de felul cum a descris ele...ce-a ales ..mik pitzipoanca de dorobantzi...de pe tava
vazut oze...superbe...da m-a dat pe spate tortul ayannnei pt ginerik....
fug..sa strang un pic pe aici ca vin unii. sa ia limuzina lui jiji...care e calare pe mine
pup fetili...hai ca mai intru...
apropo stiti undeva u nde se face casco ...mai rezonabil la buzunar? i...eventual pe 3 luni?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
da...........
pe mami am educat-o...........da cu ea nu-s asa obisnuita ca nu prea mergem des, si nici ea nu vine, ca i-or cadea picioarele, numa cand vine cu cumnatul.............ca deh, nu vine cu buzul, ca tre sa mearga pe jos........si din aia 100 de kile ar fi pacat sa se duca jos un gram....ma rog................
am eu ce am cu ea...........chit e ca nu o iubesc sub nici o forma.are gura amre si cand ii da drumul fereeasca dumnezeu...........
si-a insurat copilul...de fpat "maritat" cu hainele rupte si jegoase de acasa....care erau putine la numar si nu i-a dat nici macar un sfant.......pe cand la fii-sa i-a luat mobila cu bani din banca cu nush caTE MILIOANE...........
ma rog sunt povesti muuuuuuuuuuuulteeeeeeeeeeee si chiar nu vreau sa imi aduc aminte..............
normal ca trebuie respecatat ca e si ea o mama.dar mama ca ea, care sa nu se dea peste cap sa aiba copiii ei tot ce trebuie, din aia nu imi place sa vad..................
si sa se gandeasca numa la ea si nu la binele coopiilor ei...............stii?
ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff
pacat...........................
ce sa zic
raman mereu mereu cu guturi amare in gura cand plec de acolo de fiecare data..............si o simt asa straina de mine..si cum vad cum se poparta cu ivan........si cum face diferente intre nepoti...........ca doar 2 are, cu 3 luni diferenta.................e ciudata in orice caz......................
na, sper sa nu am multa treaba cu ea in viitorul apropiat..................
asa ca sa isi ada toata lumea de treaba lui si gata!!!
sunt foarte revoltata, ca nush de ce am impresia ca face lucruruil deliberat...............si chestia asta ma omoara..........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 neata!!!!!!!!!!! so..........de ce nu e frumoasa??????????????nu ai dormit bine? la noi treziri fara numar, fara numere................ ioi pot sa zic.nopate a la jiji, dar fara tzatzaiala...doar cu okii cat cepele sa vad masula la lapte praf....... |
Bea, Alexa, Dece...sa va fie de bine cafeaua
Ba, am dormit...ma intrebam doar cum o sa fie ziua de azi..Nu-mi place lunea, de obicei...
![](icon_smile_big.gif)
Sorry de pataniile cu soacra...avem si noi una bucata..toata baza
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Si iris se mai trezeste, da' azi-noapte doar de 2 ori, la 2 si la 5 jumi...la 7 jumi de tot..
Nu merge sa-l bagi pe Ivan intr-un sac de dormit?
Ca eu am fost azi-noapte fara sac (a vomat pe el cu o noapte inainte)..si din 2 paturi si o plapuma...copilul tot dezvelit era, tot timpul..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](images/user_woman.png)
bubu_bu spune:
buna dimineata!de cafea sorina....cred ca ti urat ca e zi de luni...sau....ati avut o noapte mai creata?
beatulai doamne saoacrele astea....de fapt mai sunt asa si unchii mai in varsta..mai da la coil praji de la cofetarie(d'asta cu piscoturi cafea,mascarpone)nu mai stiu numele a ba da tiramisu....mi s-a incalzit stomacul cand am vazut...offf sper sa trec cu bine de ziua lui ca vin neamurile si tare cred ca tre sa stau cu ochii pe ei ca pe butelie....am mai asistat la bagat degetul in paharul cu vin si bagat tacticos la copil in gura cica"asa sa fi de betiv ca al de-ti da prima gura de alcool"(nasa)m-am ingalbenit tras copil...uitat urat....offfff... intrebari ai dau si lui o gura de cola
ca se intinde dupa pahar...doamne bine ca a intrebat....cred ca trecem toate prin asta
vazut poze cu plimbaretul dragos..ce bine se descurca pe picioarele lui
mara cu rochita sic
daria cu tortulet pentru cristi
isa la petrecerecu mami doua frumoase....ce frumos ca aveti copii la petrecere...noi nu avem niciunul...raul va fii singurul pici
cristi frumuselul la taiat de mot...pfff ce de bunatati pe masa aia mami
stefan un dragut si finutdoamne ce ochi frumosi are
iuria care e durdulie si frumoasa din cale-afara
eheee ce fain incepe ziua de azi cu vizionat pufuleti gustosi
o zi frumoasa sa fie pentru toata lumea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG neata! sorina ![]() ![]() lillo felicitari ptr alegeri! frumos! ele am vazut doua frumuseti, foarte reusita fotografia ![]() mara cu ochii ca marea ![]() dragos alearga dupa porumbei, mai stiu eu unu, vrei sa-ti zic ca si Dragosu' meu are pantofi exact la fel? ![]() v-ati plimbat cu avionul? bea nasol cu asa bunici, ca nu ai baza pe ele sa te ajute cand ai nevoie, stiu cum e din pacate ![]() mami de shugubetz ![]() |
eee..atunci nu degeaba ii cheama pe amandoi asa
![](icon_smile_big.gif)
nu ne-am plimbat cu avionu, doar poze pe langa:(
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
![](copilas.gif)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bea, Alexa, Dece...sa va fie de bine cafeaua Ba, am dormit...ma intrebam doar cum o sa fie ziua de azi..Nu-mi place lunea, de obicei... ![]() Sorry de pataniile cu soacra...avem si noi una bucata..toata baza ![]() ![]() Si iris se mai trezeste, da' azi-noapte doar de 2 ori, la 2 si la 5 jumi...la 7 jumi de tot.. Nu merge sa-l bagi pe Ivan intr-un sac de dormit? Ca eu am fost azi-noapte fara sac (a vomat pe el cu o noapte inainte)..si din 2 paturi si o plapuma...copilul tot dezvelit era, tot timpul.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
ce sa fac????????
aoleu...........
l-am bagat mai acum de vreo 5 zile...........ma gandesc ca a uitat ce si cum...........totu ok.cand incepe foiala si simtea ca nu se poate desfasura............urla frate ca din gura de sarpe...............musai a fost sa o iau jos................
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
nu se ppaote frate.............
din cauza asta din lipsa de spatiu in patut a fost musai sa ii schimb si patul...........ca nu mai dormea in patutz ca nu avea loc sa se desfasoare, si i-am luat ditai patul care se trage.dar azi maine nici in ala nu are loc.............
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](indragostita.gif)