Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 19
dandanaG spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
eee..atunci nu degeaba ii cheama pe amandoi asa nu ne-am plimbat cu avionu, doar poze pe langa:( ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
da da si treningul, si mai sunt dar numai zic
oricum si plimbarea pe langa e frumii

azi e un frigg
eu vreau varaaaaaaaaa
si soareeeeeeeeeeeeee
la mareeeeeeeeeeeeeeeee
Dragos Andrei
ale1212xa spune:
eheeee
si eu vreau vara...nu imi place nicicum sa trebuiasca sa ma infofolesc cu 5000 de haine, se pare ca si Dragos e la fel...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Beatrice1982 spune:
bubu sa ai mare grija de el...........ca lumeaa sta de azi.........iti vine sa iti iei campii.......
Forever in love...with my baby...
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG am pus poze sa vedeti ce-mi face Dragos ![]() mami de shugubetz Dragos Andrei |
ioiii ce dragut e...si al meu are probleme cu calcu..mai nou mi-l opreste de la buton, deschide casuta de la cd, o inchide....killareste tastatura si mouseul... greu mama greu
ma duc ca s-a trezit...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ale1212xa
ioiii ce dragut e...si al meu are probleme cu calcu..mai nou mi-l opreste de la buton, deschide casuta de la cd, o inchide....killareste tastatura si mouseul... greu mama greu ma duc ca s-a trezit... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |

(multa vreme i-am tot incurcat
mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
neata buna si de la mine,multam de cafea

BEA
...OMG
...dar spune drept aici...o scapat ieri individa nebatuta? te-ai putut abtine?![]()
![]()
![]()
bubu
...trebuie sa fii tot timpul cu ochii pe el,surprize apar la tot pasul
...imi amintesc cum o prietena a vrut sa mi-l diversifice pe la 7 luni cu ciocolata alba
...si tot ea m-a facut nebuna cand mi-a vazut reactia![]()
![]()
sorina
devin invidioasa...![]()
...numai de 2 ori azi-noapte?
hmmmmmmmmmmmm
DECE
sa stapaneasca jiji sanatos audi-ul
...il pregatesti pt dorobanti?![]()
mami de
Alex si
Radu
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG am pus poze sa vedeti ce-mi face Dragos ![]() mami de shugubetz Dragos Andrei |
Foarte tare..

..e taaaare ocupat baiatul...Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
MP a scapat nebatuta...............dar data viitoare nu mai scapa
sau ma duc cu regulile scrise de acasa.........ii convine, bine, daca nu am plecat..cu tot cu el!!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
decenuela spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Bea, Alexa, Dece...sa va fie de bine cafeaua Ba, am dormit...ma intrebam doar cum o sa fie ziua de azi..Nu-mi place lunea, de obicei... Sorry de pataniile cu soacra...avem si noi una bucata..toata baza ![]() ...si de treziri repetate imi pare rau..off..Si iris se mai trezeste, da' azi-noapte doar de 2 ori, la 2 si la 5 jumi...la 7 jumi de tot.. Nu merge sa-l bagi pe Ivan intr-un sac de dormit? Ca eu am fost azi-noapte fara sac (a vomat pe el cu o noapte inainte)..si din 2 paturi si o plapuma...copilul tot dezvelit era, tot timpul.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

ptr