Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 20
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bea, Alexa, Dece...sa va fie de bine cafeaua Ba, am dormit...ma intrebam doar cum o sa fie ziua de azi..Nu-mi place lunea, de obicei... Sorry de pataniile cu soacra...avem si noi una bucata..toata baza ![]() ...si de treziri repetate imi pare rau..off..Si iris se mai trezeste, da' azi-noapte doar de 2 ori, la 2 si la 5 jumi...la 7 jumi de tot.. Nu merge sa-l bagi pe Ivan intr-un sac de dormit? Ca eu am fost azi-noapte fara sac (a vomat pe el cu o noapte inainte)..si din 2 paturi si o plapuma...copilul tot dezvelit era, tot timpul.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
si eu aveam o prb cu jiji cu dezvelitul...asa ca i-am cumparat un sca de dormit desi multi au zis ca daca n-a fost invatat de mic...n-o sa stea....vad ca sta....si e ok in el..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ce sa fac???????? aoleu........... l-am bagat mai acum de vreo 5 zile...........ma gandesc ca a uitat ce si cum...........totu ok.cand incepe foiala si simtea ca nu se poate desfasura............urla frate ca din gura de sarpe...............musai a fost sa o iau jos................ ![]() ![]() ![]() ![]() nu se ppaote frate............. din cauza asta din lipsa de spatiu in patut a fost musai sa ii schimb si patul...........ca nu mai dormea in patutz ca nu avea loc sa se desfasoare, si i-am luat ditai patul care se trage.dar azi maine nici in ala nu are loc............. ![]() ![]() ![]() ![]() offffffffffffff |

Mortala...
Deci nu sta in sac....aiurea...
Ce pat i-ai luat la Ivan? Ca iris doarme cu mine, in patul mare noaptea..; ziua doarme de 3 ori cate 30 min in patutul ei, da' noaptea, la cat se foieste, nu-i chip sa doarma in patutz, da cu capul de gratii, ramane cu picioarele intzepenite printre gratii...comedie mare, ce sa mai vorbim...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
eu am aj la concluzia ca tre sa dai ignore la socrela..ca de...oricum EA ARE DREPTATE, NU?...eu ink n-am av prb...cu ele...ca fura 2...am zis ca fiecare e shef in casa lui asa ca...daca ma duc acolo...no comment si daca ajut la mancare...intreb cum sa fac??? pt ca o fac cum le place lor..totusi...nu vreau sa fiu rea..insa ambele au fost ok...pana la proba contrarie....
deci io sunt cu capul ..ori tuta..ori varza....
l-am prg pe jiji la vaccin pe maine...ca azi era aia de serviciu care mi l-a trimis la nebuni...
am cutia de la vaccinul de 6 luni....ca am pierdut carnetul...
pe ala de 6 sctie INFARIX IPV+ DTP+ HIB...am citit ca asta ar fi...infarix penta...acu tre sa-l fac pe HEXA????
TOMACA de la ce farmacie l-=ai gasit ok la pretz? ( vreau sa-l iau io sa fiu sigura ca-l face pecel care trebuie...m-am lamurit io cum e si k dr astia)...
MP...ms de urari...gata...""lemuzina""..pleca pe dorobantzi...pana se termina autostrazile...sa se joace el cu tzatza pna una alta
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ana_g spune:
| citat din mesajul lui decenuela eu am aj la concluzia ca tre sa dai ignore la socrela..ca de...oricum EA ARE DREPTATE, NU?...eu ink n-am av prb...cu ele...ca fura 2...am zis ca fiecare e shef in casa lui asa ca...daca ma duc acolo...no comment si daca ajut la mancare...intreb cum sa fac??? pt ca o fac cum le place lor..totusi...nu vreau sa fiu rea..insa ambele au fost ok...pana la proba contrarie.... deci io sunt cu capul ..ori tuta..ori varza.... l-am prg pe jiji la vaccin pe maine...ca azi era aia de serviciu care mi l-a trimis la nebuni... am cutia de la vaccinul de 6 luni....ca am pierdut carnetul... pe ala de 6 sctie INFARIX IPV+ DTP+ HIB...am citit ca asta ar fi...infarix penta...acu tre sa-l fac pe HEXA???? TOMACA de la ce farmacie l-=ai gasit ok la pretz? ( vreau sa-l iau io sa fiu sigura ca-l face pecel care trebuie...m-am lamurit io cum e si k dr astia)... MP...ms de urari...gata...""lemuzina""..pleca pe dorobantzi...pana se termina autostrazile...sa se joace el cu tzatza pna una alta Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
la un an se face ala de la 4 luni, PENTA, IPV+Hib. ti l-a trimis la neuro pt ca plangea? no comment......................
bea, eu nu ma abtineam si-i spuneam fara jena, ca doar e copilu tau, tu tragi daca ii e rau, doamne fereste. oricum, sigur n-o sa-l lasi singur cu ea!!!!!!!
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
Cu scuzele de rigoare, fac si eu niste urari intarziate pentru
Maia Ilinca - fetitza finuta, sa fii sanatoasa
Cristian - viitor Mare Chef
Luca Stefan - de SorinaF. Mami, nu ne mai spui nimic de baiat?
Sa va faceti mari si sa fiti sanatosi
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
tomaca spune:
La multi ani Arwen!
varsta lui Tudor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
| citat din mesajul lui decenuela eu am aj la concluzia ca tre sa dai ignore la socrela..ca de...oricum EA ARE DREPTATE, NU?...eu ink n-am av prb...cu ele...ca fura 2...am zis ca fiecare e shef in casa lui asa ca...daca ma duc acolo...no comment si daca ajut la mancare...intreb cum sa fac??? pt ca o fac cum le place lor..totusi...nu vreau sa fiu rea..insa ambele au fost ok...pana la proba contrarie.... deci io sunt cu capul ..ori tuta..ori varza.... l-am prg pe jiji la vaccin pe maine...ca azi era aia de serviciu care mi l-a trimis la nebuni... am cutia de la vaccinul de 6 luni....ca am pierdut carnetul... pe ala de 6 sctie INFARIX IPV+ DTP+ HIB...am citit ca asta ar fi...infarix penta...acu tre sa-l fac pe HEXA???? TOMACA de la ce farmacie l-=ai gasit ok la pretz? ( vreau sa-l iau io sa fiu sigura ca-l face pecel care trebuie...m-am lamurit io cum e si k dr astia)... MP...ms de urari...gata...""lemuzina""..pleca pe dorobantzi...pana se termina autostrazile...sa se joace el cu tzatza pna una alta Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu i-am facut priorix, nu infanrix inca. Incearca la farmacia Dona sua 2NA de langa tine.
varsta lui Tudor

Ajut-o pe Eva
lorex spune:
Neatza!
Ce fac fetele?
another day, same job..
BF, cum a fost petrecerea?
Bea, stiu cum e...un pic din ce zici..si soacra-mea ii da sa pape cu lingura din care a mancat ea, sau sa muste din mar/piersica dupa ea...off...n-am curaj sa-i spun ...i-am zis sotului sa-i spuna dar nu cred ca i-a spus...dupa cum vad...
ma consolez cu ideea ca atunci cand nu-s lg ea si n-o vad...oricum o va face deci...
tomaca spune:
Sambata seara m-am uitat pe emails si am vazut interpretarea radiografiei lui Tudor si m-am morcovit toata ca scrie ceva cu opacitati mininodulare disemintae. Asa ca duminica am si uitat ca este ziua lui desi m-am gandit toata saptamana.
Pe 30 ianuarie este zi de sarbatoare (acum a picat duminica)mare, sunt cei 3 sfinti printre care si Ioan (Vasile, Grigore si Ioan). De aceea i-am si pus numele Ioan.
Mama este de fapt nascuta pe 30 noaptea, nu pe 29. Fratele ei geaman a fost pe 29 tarziu si i-au trecut pe amandoi pe 29. Dar nu mi-a mai ars de nimic.
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca plamanii arata f bine, ca multi copii si adulti au asa ceva imi va spune pneumologul joi. Apar de la multe lucruri, sa nu ma stresez. M-a mai linistit un pic.
Incerc sa recuperez si eu daca pot.
Sa aveti o zi buna.
varsta lui Tudor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
incerc sa fac capitol nou. sa vad daca mai stiu.
varsta lui Tudor
Ajut-o pe Eva