Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
salutare natiune...
aoleu.........xela,m-ai omorat...nu degeaba esti cuscra cu ayanna...jos palaria in fatza voastra!
multa sanatate pufilor bolnaviori:C,kay,baietii lui myky,familiei lui cris d, alexandrei de ioana_fota si nu mai stiu......dar le doresc tuturor multa sanatate
larisel...offffffffff...pup sa treaca julitura mai repede
lorex flori si pupici pt studenta cu note mari!
felicitari pufilor pt alegerile de pe tavitze! sa fie cu noroc!
elefantico...wow...am vazut in poze ca patriotul nu si-a uitat prima dragoste
multumim pt aprecierile si comenturile la adresa lui fimiu...
mami de Alex si
Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lucia2000 spune:
AM vazut pozele pufuletilor
tare dulci toti nici nu mai stiu pe care sa-i mentionez asa ca mai bine ma abtin.
toti sunt niste frumosi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
buna seara buna seara
am venit cu sanioara...
ce liniste pe aici....
ce fac pufuletii? sunt cuminti si fac nani??
Dragos nu stiu ce are, se pune asa pe urlat de nu te mai intelegi cu el, azi-noapte, in seara asta...cred ca o masea e de vina, are o gingie asa de umflata, doamne doamne...s-a linistit dupa calgel, panadol si cereale mancate cu tati
Sa vedem acum daca reusim sa il adormim...
Am pus si eu ceva poze de la plimbarea de azi..enjoy
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
LA MULTI ANI, CRISTIAN!!!!
SANATOS SA FII CA DE FRUMOS...DEJA RUPI INIMILE LA SHTORFITZE..SI SA AI SI-UN DRAM DE NOROC CA DE, TREBUIE SI ASTA..
MAMI...sa-ti traiasca puiul....puii...sunteti o familie asa de frumoasa..sa fiti santosi si sa aveti putere sa-i vedeti mari...si sa va bucure
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
BF, unde esti? Alergi dupa cumparaturi ca vine mare zi mare, huh?
Vreau sa te intreb daca ai trecut pe Lactana 3..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
xela mersi.........de link e de la edith..stiam eu ca parca am mai vz undeva..........
elefantica vazut poze............ce dulce e pitica ta....n-ai frica nu se face pitipoanca............doamne fereste!!!
vazut poze cu dragos...eu zic dintii is de vina pt urlat...............nu stim noi cand si cum ies, numa cand vedem gingia umflata si imediat iese..dar pana acolo e cale lunga.............si bineinteles doare..........
nu mai stiu ce am citit.............
clar este, ca...................nu ma mai duc la soacra decat peste 50 de ani..sau daca mma duc nu las copilu din brate..........
deci am niste nervi... si as putea continua cu 100 de emoticoane din astea...........
deci repeta figura ca a cazut suzeta pe jos i si-a bagat-o in gura...............................sa imi picce fata nu alta...............nu m-a vz ca o vad........
nu exagerez, dar asa ma simt...si apoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ca sa fie tacamul complet......fara sa ii spun, fara sa o rog.ii da la ivan de mancare..........si cum ii da la ivan de mancare?????????????????????????????????????????????????
asa ca ia frumos lungura si isi baga limba in fiecare lingura de cartof..............................noroc ca nu i-a trebuit, ca era sa fac infarct pe loc..................................
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cred ca am si acum tensiunea crescuta 200 cu 150....................
doamne ce femeie ......parca ea nu avut copii, sau nush cu ce la- crescut pe sot..............cu omleta si cu mancare aiurea.............
si era si aia mica acolo.plecase mama ei, si ii da suc la fata....suc din ala cu 3 lei......................zice sotul ce i-ai dat?
apoi suc.................dece?
apoi de ce i-ai dat ca nu e voie....da' las' ca n-are nik..................................
sa mor nu alta........
deci eu in conditiile astea sa imi las copilu la ea?
si picica jegoasa pe pat.............................
no way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
decat atuncin cand va intelege si va papa singur peste 40 de nai numa..dar eu singura cu ea never ever nu o sa il las.......asta e sigur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nici sa ma omoare nu il las..................femeie inculta.si daca nu i-as fi zis si faza cu suzeta, as zice ca e femeie proasta si nu stie..............
pfuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cred ca mai bine ma opresc ca daca nu ajung s-o injur pe aici ce nervi mi-a fc./.................
doamne doamne
deci nu ma puteam culca fara sa nu va zic si voua problemele mele existentiale de la ora asta............
i-am zis si la sot...........radea ca prostu'
aoleu ca te bat cu ea cu tot.......................
deci in seara asta nu mai bag turbo jam ca am slabit mai mult decat trebuia..................shit!!!!!!!!
nu mai vreau sa slabesc asa...........
fetele in zilele urmatoare va pun o poza sa vedeti ce de-am slabit...........gazela..................
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nopate buna sa aveti
eu am taiat tetina am fc o gaura mai mare si am bagat cereale....sa vedem nu doarme domnu' meu mai bine???????????????????
ne vedem dimi la o coffe...............daca ne ajuta DD sa ne trezim cu bine
pupici la mamici si la pufi...........
maine nu avem sarbatoriti........
Forever in love...with my baby...
haircut spune:
LMA C de Xela!!!!!!
Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa te bucri de familia ta frumoasa
Xela, multe pentru o mamica relaxata si optimista
danasor spune:
Buna seara
La multi ani sarbatoritilor de azi Cristian si Luca Stefan!!!
La multi ani Arwen!!!!