Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Hello,

Xela, m-ai omorat cu preparatele cele... le-ai facut in timp ce erai singura cu 2 copii? Pacatele mele, spune secretul omule, ca nu mai tine!

Lorex, bravo tie pt notele de 10 si pt cea de 7! Bine ca reusesti sa mai acumulezi ceva, eu ma simt cu creierii in vacanta de cand am nascut, nu mai functie nene! Si cu dusul la marire, mai gandeste-te... eu am avut o colega care a luat 7 si nu i-a convenit ca ii strica media. si la marire a luat 5 (s-a ofticat profu' cand a vazut-o, in conditiile in care altii picasera pe capete). si cu 5 a ramas!

Ratusca mami de Imparat (2010)

e..vezi aici e diferenta, la noi daca luai o nota mai mica ti-o lasa pe aia initiala, deci nu aveai nimic de pierdut=)))

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

o sa ma duc sa vb cu proful!
Multumesc de incurajari!

Si fetelor care m-au felicitat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

LA MULTI ANI CRISTIAN!!!!!!! SANATOS SA CRESTI, CA FRUMOS DEJA AI BIFAT!
mami xela, m-ai omorat cu bunatatile alea.........si nu doar pe mine

lorex, eu am ajuns la stadiul in care e bine daca am luat examenul, indiferent de nota nu-mi mai pasa, vreau doar sa termin, n-o sa ma intrebe nimeni ce note am avut in facultate, asa ca de ce sa-mi sacrific eu ficatu si neuronu inutil? bafta in continuare!!! si mie la fel

ratushca

_
mama lui Stefan, pui scump

si tie la fel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

concluzia ...sper sa nu ajunga vre-o pitzipoanca de dorobanti, ahtiata dupa tipii cu masini luxoase care sa se marite cu primul care ii dau un inel cu diamant

Mamica mandra de odorul ei

hai mami...nu te mai gandi asa! o sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Daca tot sunt singura pe aici... hai sa va mai povestesc despre noi... ca si-asa suntem in urma rau cu stirile.

As vrea sa ma laud si eu oleaca...ca dupa atatea jelanii, merit.

Copilul meu a invatat sa faca precum: broasca, vaca, cutzu, calul si mai nou incearca un cucuriguu de te strici de ras.

Se inchina (mult spus... pune un deget la frunte) si pupa icoanele. O invatam sa zica "Doamne Doamne Fa-ma mare".

Cand vorbesti cu ea din dragoste zambeste, se uita cu miere si da capul intr-o parte si trage un zambet de te topesti, nu alta.

Naaa cioara isi lauda puiul deeee stiti voi. Dar decat sa va zic d-alea naspa, mai bine vi le zic p-astea. Oricum, sunt tare mandra de fata mea.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Bravo scumpica!
Multumim mami ca impartasesti cu noi si necazuri si bucurii!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ARWEN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI, ARWEN!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Si de la noi, dar mie nu-mi iese asa frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Am si eu un pitic tunsulici. I-am luat ieri motzul. A ales de pe tava un metru de lemn, un stick de memorie, apoi a vrut icoana dar nu a reusit sa o ia si dupa 2 incercari s-a reorientat catre pensula...
A mai avut pe tavita un fluier, carte, creion, o legitimatie de serviciu, bani, o cheie fixa, un termometru, o cheie, verigheta, parfum, papiota...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Lillo..felicitari pentru alegerile piticotului!

Vazut poze de printese frumoase..Maria Isabela de Ele, care papa singura tortuletul (Ele, tare frumos ti-a iesit, se vede ca e facut cu dragoste) si Mara de Miremia, in rochita kaki, ce-i scoate in evidenta ochisorii..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Elefantica ff frumoase si induiosatoare pozele,Isa e jos palaria pentru tine mamico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristian

sa cresti mare,sanatos,cuminte si norocos! sa aduci mereu bucurii parintilor!

arwen

multa fericire,sanatate si dragoste!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput