Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
e..vezi aici e diferenta, la noi daca luai o nota mai mica ti-o lasa pe aia initiala, deci nu aveai nimic de pierdut=))) ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
o sa ma duc sa vb cu proful!
Multumesc de incurajari!
Si fetelor care m-au felicitat!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g LA MULTI ANI CRISTIAN!!!!!!! SANATOS SA CRESTI, CA FRUMOS DEJA AI BIFAT! mami xela, m-ai omorat cu bunatatile alea.........si nu doar pe mine lorex, eu am ajuns la stadiul in care e bine daca am luat examenul, indiferent de nota nu-mi mai pasa, vreau doar sa termin, n-o sa ma intrebe nimeni ce note am avut in facultate, asa ca de ce sa-mi sacrific eu ficatu si neuronu inutil? bafta in continuare!!! si mie la fel ratushca _ mama lui Stefan, pui scump |
si tie la fel!
lorex spune:
citat din mesajul lui elefantica concluzia ...sper sa nu ajunga vre-o pitzipoanca de dorobanti, ahtiata dupa tipii cu masini luxoase care sa se marite cu primul care ii dau un inel cu diamant Mamica mandra de odorul ei |
hai mami...nu te mai gandi asa! o sa fie bine!
lorex spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Daca tot sunt singura pe aici... hai sa va mai povestesc despre noi... ca si-asa suntem in urma rau cu stirile. As vrea sa ma laud si eu oleaca...ca dupa atatea jelanii, merit. Copilul meu a invatat sa faca precum: broasca, vaca, cutzu, calul si mai nou incearca un cucuriguu de te strici de ras. Se inchina (mult spus... pune un deget la frunte) si pupa icoanele. O invatam sa zica "Doamne Doamne Fa-ma mare". Cand vorbesti cu ea din dragoste zambeste, se uita cu miere si da capul intr-o parte si trage un zambet de te topesti, nu alta. Naaa cioara isi lauda puiul deeee stiti voi. Dar decat sa va zic d-alea naspa, mai bine vi le zic p-astea. Oricum, sunt tare mandra de fata mea. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Bravo scumpica!
Multumim mami ca impartasesti cu noi si necazuri si bucurii!
Lillo spune:
citat din mesajul lui lorex LA MULTI ANI, ARWEN! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si de la noi, dar mie nu-mi iese asa frumos...
Lillo spune:
Am si eu un pitic tunsulici. I-am luat ieri motzul. A ales de pe tava un metru de lemn, un stick de memorie, apoi a vrut icoana dar nu a reusit sa o ia si dupa 2 incercari s-a reorientat catre pensula...
A mai avut pe tavita un fluier, carte, creion, o legitimatie de serviciu, bani, o cheie fixa, un termometru, o cheie, verigheta, parfum, papiota...
sorina_bz spune:
Lillo..felicitari pentru alegerile piticotului!
Vazut poze de printese frumoase..Maria Isabela de Ele, care papa singura tortuletul (Ele, tare frumos ti-a iesit, se vede ca e facut cu dragoste) si Mara de Miremia, in rochita kaki, ce-i scoate in evidenta ochisorii..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ioana_fota spune:
Elefantica ff frumoase si induiosatoare pozele,Isa e jos palaria pentru tine mamico
mamidepuiuti spune:
cristian
sa cresti mare,sanatos,cuminte si norocos! sa aduci mereu bucurii parintilor!
arwen
multa fericire,sanatate si dragoste!
mami de Alex si Radu