Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ayanna si Larisel ...imi pare tare rau de patzaniile cu pufuletii...bine ca sunt bine...offf...

Larisel ...da mancacioase fete ai tu acolo ...las' ca-i bine asa ...sa o tineti tot asa

Sorina ...offf..mititica ...bine ca si-a revenit

Eu am pus ceva pozici de la party/-uri ...ar mai fi ...dar n-am apucat sa descarc si eu pozele de pe aparat si nici sa fac rost de ele de la toata lumea ...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Daaa... halal mancacioase... tot cer de mancare dar ce trebuie (adica legume, proteine samd) abia gusta... mai mult se mozolesc, scuipa si ramane pe bavete... cert e ca foame li se face dar de-acuma sunt mari... fac nazuri si mofturi... Mari, mari, dar tot pasat mananca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ratusca - nu am gatit cu am2 copiii clar... Am facut un hei rup vineri cand sotul a stat cu C si pe A am trimis-o in timpul zilei la bunica.

Bea - daca am numarat bine, uite aici .

Larisel - am facut baghete din foietaj, tartine cu somon, rulada de cascaval, inele de ardei cu avocado, clatite umplute pe care le-am uitat in frigider , check aperitiv cu verdeata, rulada de pui cu branza feta, ardei gras si bacon, chiftelute de peste cu alune, cotlete de porc cu ciuperci si cascaval si tortul cu blat din pandispan si crema ganache (simplu si f bun). Am mai avut de la soacra-mea pe comanda o tarta cu legume si salata de pui cu maioneza.

Simply - mi-a placut cum a iesit tortul, mai ales ca a fost f usor de facut . Mai mult am muncit la figurinele din caramele de deasupra, ma rog m-a ajutat si A cat de cat .

Mergi la inceput

Ele - s-a orientat bine gagica cu alegerile de pe tava, oricum daca a ales verigheta inseamna ca va fi o familista totusi . F dragutz tortul, cred ca a fost ...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ARWEN Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de faimila ta!
Poate mai intri sa ne spui ce mai faceti voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN, SA AI PARTE DE SANATATE, NOROC SI NUMAI BUCURII IN VIATA!

LA MULTI ANI ARWEN! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, CRISTINEL!

caodu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

sa dam CAFEAUA CU ANIMALUTZE..... si un gustos mic dejun....www.maxnrgpt.com.au/blog/wp-content/uploads/2010/10/breakfast2.jpg" target="_blank">AICI...

si pt ca e duminica si musai ceva praji...........www.ecuisine.ro/sites/default/files/recipe/main_images/prajitura_cu_branza_piersici_si_zmeura_400.jpg" target="_blank"> ete praji buuuuuuunnnnnnn

pofta mare!!!!!!!!!
duminica placuta va doresc!!!!!!!!!!!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

URAAAA !!! A facut Cristinelul un anisor!

Poftiti la masa , am facut poze ieri special pentru voi . Si ceva de baut pentru doamne.

Multumim din suflet pentru urari, Ayanna - m-ai lasat fara cuvinte. Esti tare! Si eu vreau sa salvez pozele alea, pot da?
Eu cred ca tu te antrenezi cu mancarea/torturile astea pentru cand vine C in vizita, nu ?

waw! multumim de tratatie mami!

Mergi la inceput