Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 14
adina_bulina spune:
Daca tot sunt singura pe aici... hai sa va mai povestesc despre noi... ca si-asa suntem in urma rau cu stirile.
As vrea sa ma laud si eu oleaca...ca dupa atatea jelanii, merit.
Copilul meu a invatat sa faca precum: broasca, vaca, cutzu, calul si mai nou incearca un cucuriguu de te strici de ras.
Se inchina (mult spus... pune un deget la frunte) si pupa icoanele. O invatam sa zica "Doamne Doamne Fa-ma mare".
Cand vorbesti cu ea din dragoste zambeste, se uita cu miere si da capul intr-o parte si trage un zambet de te topesti, nu alta.
Naaa cioara isi lauda puiul deeee stiti voi. Dar decat sa va zic d-alea naspa, mai bine vi le zic p-astea. Oricum, sunt tare mandra de fata mea.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
Eleysa spune:
offf...gata...am scapat si de asta ...ce urmeaza??? ...majoratul????
mda....noi nerecuperate...dar ma pun pe treaba ...zic eu
raportam inca de ieri al doilea dintisor ....apropo de asta ...felicitari Cristi pentru dintisor !!!
de pe tava ...mandra mea a ales asa :
- o masinuta mica rosie (intre noi fie vorba era un porche ..sau cum se scrie ......preferata mea)
- inel cu piatra (nu era diamant )
- veregheta de aur (nush cine a pus si inel si vereghta )
restul au mai fost, dar cica nu mai conteaza ....ce NU a ales ...nu a ales cartea, pixul, mouse-ul
concluzia ...sper sa nu ajunga vre-o pitzipoanca de dorobanti, ahtiata dupa tipii cu masini luxoase care sa se marite cu primul care ii dau un inel cu diamant
poze o sa punem si noi ....mai intai sa le adunam si sa le selectam
ma duc sa ma recuperez ...cat doarme piticania voioasa ...
Mamica mandra de odorul ei
adina_bulina spune:
Sta in picioare proptita de canapea, e foarte incantata ca reuseste, si sustinuta de axile merge prin toata casa. Eu zic ca e semn bun. Nu a mers ea neam de-a-busilea sau taras sau mai stiu eu cum, dar mi-aduc aminte ca citeam pe aici ca nici toti pufii nu merg deja.
Acum ca s-a dus viroza trebuie sa facem un control la ochi, ca tot se mai vede un usor strabism. Sa vedem cum o sta cu petec de pirat... nu stiu.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
Eleysa spune:
ok...deci ..m-am uitat pe poze...si sunt socata
cum arata tortul facut de xela .......mi-e si rusine sa pun acum poze cu tortul facut de mine pentru isabela ...despre tratatie nici nu mai comentez ...am balit tastatura in conditiile in care si eu am masa plina cu chestii de genul (doar de genul ca nu se apropie de ce a facut xela acolo )
Ayanna esti fantastica ...i-ai facut tortulet lui C...superb ...musai sa pastrati pozele si sa le aratati peste ani si ani de zile
Am vazut-o si pe Mara ...rochita verde ii pune asa de frumos ochii in valoare...iar pozele sunt intr-adevar fooooooooooooarte frumoase ...dar si modelul a fost la inaltime ...l-am vazut si pe Stefanel cu ochisorii lui maaaaaaaaari si pe Iuria si mamica ei cu caciulitele la fel ...nishte frumusetii
Eleysa spune:
Ioana, Cris.d, Myky, Adina, si celorlati pufuleti si mamici de pufuleti pe care am uitat sa-i mentionez, muuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate, sa va faceti bine cat mai repede si voi si pufuletii vostrii!!!
Eleysa spune:
Bea ...mie imi este oarecum indiferent cum este prima pagina...singura mea chestie este ca o prefer cat mai scurta ca ma scoate din sarite cand trebuie sa dau de scroll km intregi ca sa ajung la mesajele voastre ....eu prima pagina o folosesc doar pentru a vedea sarbatoritii ......asa ca faceti cum credeti voi ca este mai bine ...si multumim ca te-ai gandit sa oferii din timpul tau pentru asta
Eleysa spune:
Sorina ...haplea zici ...si te plangi??? hmmm ...cum suntem noi mamele astea ....tot timpul nemultumite
Nyny ...eu nush ce sa spun de faza cu Mara ...sunt convinsa ca o sa faci asa cum e cel mai bine pentru ea ...mama mea a fost genul care a tinut tot timpul mortis sa nu se faca diferente intre mine si sora mea si ulterior intre noi si fratele nostru (mai mic cu 13 ani decat mine si 11 decat sora mea ) ...dar cand eram mica tot tipam tot timpul ca numai pe sora mea o iubeste ...am citit de curand pe undeva ...nu mai tin minte pe unde...ca cica exista "sindromul primului nascut" sau ceva de genul ...cica primii nascuti au fost invatatii sa aiba toata dragostea si atentia parintilor si a celor din jur ...si dintr-o data cand apare fratiorul/surioara, lucrul acesta dispare ...si atunci in mintea lor vor ramane tot timpul cu senzatia ca li s-a luat ceva ....ma rog ...ayanna sigur o sa le spuna mai bine si mai frumos...eu din amintiri si fara termenii de specialitate ...nush cat ai inteles
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Daca tot sunt singura pe aici... hai sa va mai povestesc despre noi... ca si-asa suntem in urma rau cu stirile. As vrea sa ma laud si eu oleaca...ca dupa atatea jelanii, merit. Copilul meu a invatat sa faca precum: broasca, vaca, cutzu, calul si mai nou incearca un cucuriguu de te strici de ras. Se inchina (mult spus... pune un deget la frunte) si pupa icoanele. O invatam sa zica "Doamne Doamne Fa-ma mare". Cand vorbesti cu ea din dragoste zambeste, se uita cu miere si da capul intr-o parte si trage un zambet de te topesti, nu alta. Naaa cioara isi lauda puiul deeee stiti voi. Dar decat sa va zic d-alea naspa, mai bine vi le zic p-astea. Oricum, sunt tare mandra de fata mea. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
felicitari!!
nu ne mai pui ceva poze sa vedem domnisorica?
Dragos Andrei
Lillo spune:
La multi ani Cristi!
La multi ani Maia! (imi cre scuze de intarziere)
Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari si voinici si sa reusiti in tot ce va veti propune.
sorina_bz spune:
Larisel..bine ca i-a mai trecut "buba" Nataliei..Ce dragalasha trebuie sa fi fost Alena, cu suzi, sa-si linisteasca sora....Oho, da' papa fetele nu se-ncurca!
Ele...felicitari pentru dintele nr.2, si pentru alegerile frumoasei printese! Abia astept sa vad pozici!
Cat despre mancare...nu m-as fi plans,am fost chiar incantata.. i-am dat cat a vrut (mamaliga cu branza, iaurt, unt si un cub de branza topita)...Numai ca ea n-a prea mancat in ultimul timp, si acum a basculat cu pofta...si cred ca i s-a aplecat(indigestie, ceva...nu stiam ca pot face si bebii..)ca a urlat toata noaptea, a varsat...de-astea...fara alte simptome (nu febra, diaree, nimik-nimik) doar beshinutze, si se tot incovriga de durere...Acu' e in dispozitia ei obisnuita, a papat cate ceva, si ne face terci pe noi..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)