Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 13
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, ARWEN!!!
sa fii sanatoasa, fericita si implinita in aceasta viata, iti dorim, mamica tinerica ce esti!!! ...si bineinteles sa-ti traiasca printisorul si sa iti bucure fiecare clipa !!!
Mamica mandra de odorul ei
ratusca_mica spune:
Hello,
Xela, m-ai omorat cu preparatele cele... le-ai facut in timp ce erai singura cu 2 copii? Pacatele mele, spune secretul omule, ca nu mai tine!
Lorex, bravo tie pt notele de 10 si pt cea de 7! Bine ca reusesti sa mai acumulezi ceva, eu ma simt cu creierii in vacanta de cand am nascut, nu mai functie nene! Si cu dusul la marire, mai gandeste-te... eu am avut o colega care a luat 7 si nu i-a convenit ca ii strica media. si la marire a luat 5 (s-a ofticat profu' cand a vazut-o, in conditiile in care altii picasera pe capete). si cu 5 a ramas!
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Hello, Xela, m-ai omorat cu preparatele cele... le-ai facut in timp ce erai singura cu 2 copii? Pacatele mele, spune secretul omule, ca nu mai tine! Lorex, bravo tie pt notele de 10 si pt cea de 7! Bine ca reusesti sa mai acumulezi ceva, eu ma simt cu creierii in vacanta de cand am nascut, nu mai functie nene! Si cu dusul la marire, mai gandeste-te... eu am avut o colega care a luat 7 si nu i-a convenit ca ii strica media. si la marire a luat 5 (s-a ofticat profu' cand a vazut-o, in conditiile in care altii picasera pe capete). si cu 5 a ramas! Ratusca mami de Imparat (2010) |
e..vezi aici e diferenta, la noi daca luai o nota mai mica ti-o lasa pe aia initiala, deci nu aveai nimic de pierdut=)))
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica LA MULTI ANI, CRISTI, baiat(barbat) frumos si destept!!!! sa cresti mare, sanatos si voios!!! Xela sa-ti traiasca barbatelul (si printesa) si sa te bucure toata viata asa cum numai ei stiu sa o faca !!! Mamica mandra de odorul ei |
subscriu
ff frumos spus
ff frumos si cadoul de la Daria, acolo chiar e dragoste mare
imi pare tare rau cand aud de pufi bolnaviori, e tare rau sa treaca repede
larisel , imi pare rau de julitura
si Dragos mananca noaptea, dar nu ma agit sa-i scot masa, ma gandesc ca stie el mai bine cat ii trebuie
tot cam asa 200-220 ml seara- 250ml pe la 3 noaptea si inca 220 ml dimi
si mai baga si dupa masa de pranz cam 100 ml
ptr ca se discuta, am trecut si noi tot pe LV, dupa ce la 1 an am trecut pe nestle junior, cand l-am gustat m-am razgandit subit , nu mi-a placaut deloc gustul, mi se pare 'nenatural' ( alexutzza )
Dragos Andrei
adina_bulina spune:
Dupa ce am scris de mi-au cazut degetele mi-a dat eroare. In fine... o iau de la inceput
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
O sa spuneti "lume noua". Si chiar aveti dreptate, ca nu am mai intrat de 3 saptamani cred. Am avut bebelina virusata. Cu muci, febra, tuse, o stare generala de nu va pot explica, statea pe umarul meu si ofta... greu nene, greu de tot. Asta s-a combinat cu cei 4 dinti care nu mai ieseau si care dadeau si ei simptomatologia lor, adica diaree si dureri de mi se rupea inima de ea. Dar ce sa mai... a trecut!!! Multumesc lui Dumnezeu ca nu am ajuns prin spitale, ca aia chiar era naspa. Faza e ca la noi, orice rahatis de viroza se lasa cu chestii urate la inima. Dar cum spuneam, a trecut.
In primul rand vreau sa spun LA MULTI ANI!!!! tuturor pufuletilor a caror sarbatoare am pierdut-o. Sa fiti cuminti, destepti (oricum altfel nu aveti cum sa fiti), si cel mai important, sanatosi. Dragele mele pufuloase va doresc ce imi doresc si mie. Si cu asta cred ca am spus tot.
adina_bulina spune:
Astazi ma tot uitam pe net ce sa ii mai dau sa pape ca dupa ce abia ajunsesem la 7 kg, a pierdut si acum cu chiu cu vai am ajuns spre 6900. Dar imbucurator este ca mananca. Cred ca nu mai e fotomodel asa ca a mea de nici 7 kg in toata pufuleata. Mmmmm ce zici Nikole? Anyway... deja citesc meniu pentru bebe de 1 an. CE TAREEE! UAU
adina_bulina spune:
La Multi Ani, Arwen!!! Varsatoare ca fii-mea. Voi fetele din varsator, am o caruta de prieteni in varsator, si fete si baieti, sunteti niste ambitioase, niste muncitoare si prietene adevarate. Sa ai parte de o viata fericita alaturi de o familie sanatoasa!